- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.121
İşte canım bakta sileyimahahhahaha vallaha mı dur ben kaçırmışım onu bakayım
gördümİşte canım bakta sileyim
Cevap yazsam işte ustune alındın vardır bir sebep sen falcisin diyecek.biliyorum bir kere demişti yanigördümbir gider var evet ama adres belirtilmemiş
ay yok anacım uğraşmaya değmez ya ne yazacaksın. Kendi b.kuyla kavga edecek nerdeyse, o kıvamda oCevap yazsam işte ustune alındın vardır bir sebep sen falcisin diyecek.biliyorum bir kere demişti yanicidden ciddi sorunlu ben onun yorumcu olduğunu düşünüyorum baştan itibaren.
Ana bu tabiri ilk kez duydum b.k oynasini biliyordum da bu çok iyiymisay yok anacım uğraşmaya değmez ya ne yazacaksın. Kendi b.kuyla kavga edecek nerdeyse, o kıvamda o
Bu ağır oldu,bu kadar vicdansız olamam ya,Allah gönlüne göre versin.Kadın sorunlu panpa,çocuğu olmuyormuş diye üzülmüştüm ama yok bunlar üremesin lütfen☺
Bu ne demek ya huay yok anacım uğraşmaya değmez ya ne yazacaksın. Kendi b.kuyla kavga edecek nerdeyse, o kıvamda o
yaa tatlış insan... sen zaten onu beddua gibi demedin ki ya kötü hissetme kendiniBu ağır oldu,bu kadar vicdansız olamam ya,Allah gönlüne göre versin.
olur olmaz şeylere kavga çıkaranlara deniyor kanksBu ne demek ya hu
Ayy ne bileyim kanka,üzüldüm sonradan ya☺yaa tatlış insan... sen zaten onu beddua gibi demedin ki ya kötü hissetme kendini
Süpermiş,tuttum bu lafıolur olmaz şeylere kavga çıkaranlara deniyor kanks
Kimseye beddua edecek insanlar değiliz ya. Herkesin gönlüne göre versin allah. Ben o kadını bilemem mükemmel bir anne de olabilir, tanımıyoruz sonuçta. Ama doğurgan olan herkesin de insan yetiştirme ehliyeti yok, bu bir gerçek. Kendimizi eğitip, iyi bir ruh sağlığına erişmeden oturup çocuk yapmaya heveslenmek bence bencillikten başka bir şey değil.Ayy ne bileyim kanka,üzüldüm sonradan ya☺
Mümkün aslında, yani engellersem bana ulaşamaz ulaşmaya da çalışmaz muhtemelenİşte o yüzden tamamen sıyrılmak lazım, bu şekilde sen o kanaldan çıkamazsın. Bağlantıyı komple koparmak gibi bir durum denesene, mümkün değil mi?
Kendin için yapmalısın bunu mutlaka. Şuanda kulağa hoş gelmeyebilir ama duygusal olarak kullanılıyorsun. Senin duyguların ona kendisini değerli hissettirdiği için seni düşünmeksizin senden besleniyor. Bu senden bir şeyler götürürken, sen de duygularının kurbanı oluyorsun. Kendine dur de. O çemberden çık. Biraz abartı gibi olacak ama hani derler ya hiçbir savaş kansız olmaz diye. Burda da senin kendinle bir savaşın var aslında. Sen kılıçları çekmek istemiyorsun kendine, oturup kendini feda etmeye razı gelmişsin. Kendini kaybetmemen için çek kılıçları savaş. Kendin de yara alacaksın. Ama sonucunda artık bitecek bu sürünmece, bu savaştan da sağ çıktığın için daha güçlü olacaksın. Yeter ki o kılıcı çekecek cesaretin olsun.Mümkün aslında, yani engellersem bana ulaşamaz ulaşmaya da çalışmaz muhtemelençünkü şu an benim hislerimi bildiği için hayatında kalmamı istiyor başka bir amacı yok, nasıl ki bitirdiğimde itiraz etmedi engellediğimde de üstelemez. Off çok zor bi durum ama yapmak zorundayım değil mi
Herşeyin farkında olmak ama inatla çekilecek acıyı göze alamayıp kendini bundan alıkoymak… halbuki dediğin gibi çok yara alsam da sonunda ben bu savaştan sağ çıkıp daha da güçleneceğim. Şu an bunları okumak bile o kadar iyi geliyor ki, başarmış kadar oluyorum. İyi ki varsın, iyi ki varsınız güzel yürekli kadınlarKendin için yapmalısın bunu mutlaka. Şuanda kulağa hoş gelmeyebilir ama duygusal olarak kullanılıyorsun. Senin duyguların ona kendisini değerli hissettirdiği için seni düşünmeksizin senden besleniyor. Bu senden bir şeyler götürürken, sen de duygularının kurbanı oluyorsun. Kendine dur de. O çemberden çık. Biraz abartı gibi olacak ama hani derler ya hiçbir savaş kansız olmaz diye. Burda da senin kendinle bir savaşın var aslında. Sen kılıçları çekmek istemiyorsun kendine, oturup kendini feda etmeye razı gelmişsin. Kendini kaybetmemen için çek kılıçları savaş. Kendin de yara alacaksın. Ama sonucunda artık bitecek bu sürünmece, bu savaştan da sağ çıktığın için daha güçlü olacaksın. Yeter ki o kılıcı çekecek cesaretin olsun.
Zor bir süreç olacak, ama öldürmeyen güçlendiriyor. Bu kangren durum senin hayatla bağını sağlayan birçok kanalını tıkayabiliyor. Çok zor olsa da o kangren olan parçadan kurtulursan kendine özgürleşeceksin. Bak gör onu yaptığın andan itibaren hayatındaki her şey yavaş yavaş düzene girecek, rayına oturacakHerşeyin farkında olmak ama inatla çekilecek acıyı göze alamayıp kendini bundan alıkoymak… halbuki dediğin gibi çok yara alsam da sonunda ben bu savaştan sağ çıkıp daha da güçleneceğim. Şu an bunları okumak bile o kadar iyi geliyor ki, başarmış kadar oluyorum. İyi ki varsın, iyi ki varsınız güzel yürekli kadınlar
Bugün bu konuyu çözmeyi düşünüyorum, cesaretimi toplayıp engellediğimde size de yazacağım
en sevdiğimdi bir ara ya....muhteşem birşeydir...iş çıkışları arkadaşlarla içelim diye saat sayardık taksimde çalışırken...Benim kafa yine güzel off ya, campari diye bir kokteyl içtim fena çarptı
birşey olmuş da ne olmuşBir akşamcık,hak etmişti ama.Yine olsa yine yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?