Ahali Lokali

Ayy ne bileyim kanka,üzüldüm sonradan ya☺
Kimseye beddua edecek insanlar değiliz ya. Herkesin gönlüne göre versin allah. Ben o kadını bilemem mükemmel bir anne de olabilir, tanımıyoruz sonuçta. Ama doğurgan olan herkesin de insan yetiştirme ehliyeti yok, bu bir gerçek. Kendimizi eğitip, iyi bir ruh sağlığına erişmeden oturup çocuk yapmaya heveslenmek bence bencillikten başka bir şey değil.

İşte o yüzden tamamen sıyrılmak lazım, bu şekilde sen o kanaldan çıkamazsın. Bağlantıyı komple koparmak gibi bir durum denesene, mümkün değil mi?
Mümkün aslında, yani engellersem bana ulaşamaz ulaşmaya da çalışmaz muhtemelen çünkü şu an benim hislerimi bildiği için hayatında kalmamı istiyor başka bir amacı yok, nasıl ki bitirdiğimde itiraz etmedi engellediğimde de üstelemez. Off çok zor bi durum ama yapmak zorundayım değil mi

Kendin için yapmalısın bunu mutlaka. Şuanda kulağa hoş gelmeyebilir ama duygusal olarak kullanılıyorsun. Senin duyguların ona kendisini değerli hissettirdiği için seni düşünmeksizin senden besleniyor. Bu senden bir şeyler götürürken, sen de duygularının kurbanı oluyorsun. Kendine dur de. O çemberden çık. Biraz abartı gibi olacak ama hani derler ya hiçbir savaş kansız olmaz diye. Burda da senin kendinle bir savaşın var aslında. Sen kılıçları çekmek istemiyorsun kendine, oturup kendini feda etmeye razı gelmişsin. Kendini kaybetmemen için çek kılıçları savaş. Kendin de yara alacaksın. Ama sonucunda artık bitecek bu sürünmece, bu savaştan da sağ çıktığın için daha güçlü olacaksın. Yeter ki o kılıcı çekecek cesaretin olsun.

Herşeyin farkında olmak ama inatla çekilecek acıyı göze alamayıp kendini bundan alıkoymak… halbuki dediğin gibi çok yara alsam da sonunda ben bu savaştan sağ çıkıp daha da güçleneceğim. Şu an bunları okumak bile o kadar iyi geliyor ki, başarmış kadar oluyorum. İyi ki varsın, iyi ki varsınız güzel yürekli kadınlar
Bugün bu konuyu çözmeyi düşünüyorum, cesaretimi toplayıp engellediğimde size de yazacağım

Zor bir süreç olacak, ama öldürmeyen güçlendiriyor. Bu kangren durum senin hayatla bağını sağlayan birçok kanalını tıkayabiliyor. Çok zor olsa da o kangren olan parçadan kurtulursan kendine özgürleşeceksin. Bak gör onu yaptığın andan itibaren hayatındaki her şey yavaş yavaş düzene girecek, rayına oturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…