- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.161
Ben olsam daha bile sert konuşurdum yani. Hak edene vereceksin cevabı sonra oturup banını yer geri gelirsin paşa paşa ohhOlsa ne yazar be kankitos,birilerine ne olursa olsu haddini bildirmek lazım.
Bir daha karşıma çıkarsa o da olur kanksBen olsam daha bile sert konuşurdum yani. Hak edene vereceksin cevabı sonra oturup banını yer geri gelirsin paşa paşa ohh
Kesinlikle ya bende gittim şikayet ettim bişe olacağını düşünmüyorum yine ama içimde kalmasın dedimNeyse canım,anladık biz olayı.Birileri burayı babasının çiftliği sanıyor.
Gerçekten öyle ya baya seviyeli yazdım gerçekten normalde tutamam kendimi bide. neyse bidahakine küfür edeyim de zoruma gitmesin bari haahahahahBen kaşındım kanks,yazdım yazacağımı,sonra git şikayet et dedim.O da şikayet etmiş.Ama@cnu nun asla bir üslup sorunu yoktu.
Aynen öyle içimizde kalmasın en azındanBen olsam daha bile sert konuşurdum yani. Hak edene vereceksin cevabı sonra oturup banını yer geri gelirsin paşa paşa ohh
Biz seni biliyoruz kuzum,raad olGerçekten öyle ya baya seviyeli yazdım gerçekten normalde tutamam kendimi bide. neyse bidahakine küfür edeyim de zoruma gitmesin bari haahahahah
Aaaaa cidden Bayram gelmiş☺,hepinizin bayramını kutluyorum canlarımİyi bayramlar kızlaarrr
Ay evet yaa eski hevesim kalmadı şu bayramlara da niyeyse yol masrafını düşünüyorum pandemi vs olunca zaten uzaklaştık hep bayram konularından. Normalde çook hevesli oluyordum 2 sene öncesine kadar bayramlık bile alıyordum ahahahahaAaaaa cidden Bayram gelmiş☺,hepinizin bayramını kutluyorum canlarım.
Muhatap olma bebeğim şunlara,gözünü seveyim.Yancıları gelmiş şimdi deYine bir ban geliyor hissediyorum ahahahahahaha
Ayy evet valla bilmem kac binlerde mesajı var tum kadınlarkulubunu tanıyodur kesin sırayla yollar simdiMuhatap olma bebeğim şunlara,gözünü seveyim.Yancıları gelmiş şimdi de
Yok kapanmaz,banlanip durursun oyleAyy evet valla bilmem kac binlerde mesajı var tum kadınlarkulubunu tanıyodur kesin sırayla yollar simdiamaan tutamıyorum napayım hesabım kapanmasında 1 gunluk bandan bisey olmaz
Yancilar kızı linclemeye gelmiş kankaMevzu ne ya bana da deyiverin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?