Ahali Lokali

Ben kaşındım kanks,yazdım yazacağımı,sonra git şikayet et dedim.O da şikayet etmiş.Ama@cnu nun asla bir üslup sorunu yoktu.
Gerçekten öyle ya baya seviyeli yazdım gerçekten normalde tutamam kendimi bide. neyse bidahakine küfür edeyim de zoruma gitmesin bari haahahahah

Aaaaa cidden Bayram gelmiş☺,hepinizin bayramını kutluyorum canlarım.
Ay evet yaa eski hevesim kalmadı şu bayramlara da niyeyse yol masrafını düşünüyorum pandemi vs olunca zaten uzaklaştık hep bayram konularından. Normalde çook hevesli oluyordum 2 sene öncesine kadar bayramlık bile alıyordum ahahahaha ay ne hale getirdiler gerçekten sinirim bozuldu yine fiyatları düşündükçe

Muhatap olma bebeğim şunlara,gözünü seveyim.Yancıları gelmiş şimdi de
Ayy evet valla bilmem kac binlerde mesajı var tum kadınlarkulubunu tanıyodur kesin sırayla yollar simdi amaan tutamıyorum napayım hesabım kapanmasında 1 gunluk bandan bisey olmaz

Ayy evet valla bilmem kac binlerde mesajı var tum kadınlarkulubunu tanıyodur kesin sırayla yollar simdi amaan tutamıyorum napayım hesabım kapanmasında 1 gunluk bandan bisey olmaz
Yok kapanmaz,banlanip durursun oyle.Burada bile herkes birbirini ezmeye kalkıyor,yuh olsun artık ne diyeyim.Ama sen de şikayet et,onlar da banlansin.Polemiği başlatan sen değilsin sonuçta.Polemik yaratacak son kişi de sensin zaten.

cnu Yorum yazmasını engelleyebiliyorsun istemediklerinin, konunun sağ üst kısmından kurcala bir, benim geçmişteki bir konumda da olmuştu, ben birinin yorumlarına kapamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…