- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.181
Yaaa kapanmazsa iyi o zaman hahahahahYok kapanmaz,banlanip durursun oyle.Burada bile herkes birbirini ezmeye kalkıyor,yuh olsun artık ne diyeyim .Ama sen de şikayet et,onlar da banlansin.Polemiği başlatan sen değilsin sonuçta.Polemik yaratacak son kişi de sensin zaten.
Yaaa bakayım ona da birazdan bilmiyodum onu. Bide mesaj atıp konu da kapatılabiliyomus komple belki oyle yaparım yacnu Yorum yazmasını engelleyebiliyorsun istemediklerinin, konunun sağ üst kısmından kurcala bir, benim geçmişteki bir konumda da olmuştu, ben birinin yorumlarına kapamıştım
En iyisi kuzum,hiç polemiğe girme o tayfayla.Engellesen hangi birini engelleyeceksin,sürü gibilerYaaa kapanmazsa iyi o zaman hahahahahay gerçekten ya bomboş işler hemen gidip şikayet edcem şimdi kesinlikle ya durduk yere sataşmıyorum ki hakedene laf söyleyip geçiyorum valla
Yaaa bakayım ona da birazdan bilmiyodum onu. Bide mesaj atıp konu da kapatılabiliyomus komple belki oyle yaparım ya
konu kapatmak yasak ve kapatılmıyor diye biliyorum ama bir dene yine deYaaa kapanmazsa iyi o zaman hahahahahay gerçekten ya bomboş işler hemen gidip şikayet edcem şimdi kesinlikle ya durduk yere sataşmıyorum ki hakedene laf söyleyip geçiyorum valla
Yaaa bakayım ona da birazdan bilmiyodum onu. Bide mesaj atıp konu da kapatılabiliyomus komple belki oyle yaparım ya
Yorumlara kapatabiliyor sadece kanka.Mune'ye yazması lazım.konu kapatmak yasak ve kapatılmıyor diye biliyorum ama bir dene yine de
Valla 2 tanesini engelledim ama bakalım nolucak haahahahahEn iyisi kuzum,hiç polemiğe girme o tayfayla.Engellesen hangi birini engelleyeceksin,sürü gibiler
konu kapatmak yasak ve kapatılmıyor diye biliyorum ama bir dene yine de
Evettt bende yorumları kapatmaktan bahsediyodumYorumlara kapatabiliyor sadece kanka.Mune'ye yazması lazım.
Ya tartışmanın olduğu konuyu okudum da durduk yere gelip çirkefçe sataşmış resmen ve ceza almamış. Bu nasıl adaletYine bir ban geliyor hissediyorum ahahahahahaha
çok iyi tespit, aynen öylePro olunca sebepsiz saldırmak serbest mi oluyor ki
Resmen hayatım berbat ama hayatımı berbat hale getirenlere saldıramıyorum, bari sanal platformda tanışmadığım insanlara saldırayım da hırsımı alayım davranışı bu. Çok zavallıca...
Herşeyin farkında olmak ama inatla çekilecek acıyı göze alamayıp kendini bundan alıkoymak… halbuki dediğin gibi çok yara alsam da sonunda ben bu savaştan sağ çıkıp daha da güçleneceğim. Şu an bunları okumak bile o kadar iyi geliyor ki, başarmış kadar oluyorum. İyi ki varsın, iyi ki varsınız güzel yürekli kadınlar
Bugün bu konuyu çözmeyi düşünüyorum, cesaretimi toplayıp engellediğimde size de yazacağım
Ahahhaahahah evet bir dahakine senin dediğini yapıcam mutlakaYa bu yüksek bilinç içeren bir şahsın ürünü olan yüksek kalitedeki esprili yanıta neden yarabbim şükür demedincnu canım..
hatta senin birşeye başkalarından daha çok değer verme gibi bir hakkında yok... kişi incilerini saçacak sende yarabbim şükür diyecektin...hiç yakıştıramadım sana...
töbe töbe....komik olduğunu falan mı düşündü gerçekten...
insanları aşağılayarak neresini tatmin etti acaba?
Ya kesinlikle sosyal medya şu bu diye herkesin boş boş insanları ezip binbir türlü laf söylemesini mi dinleyeceğiz. Ay bende sinirlendim tatlı yiyeyim bari haahahahaBirde burası sosyal platform herkese açık,katlanamıyorsan buraya yazma geyiği var ki hiç katlanamıyorum.
Mecbur muyuz kardeşim burası açık platform diye hakaret okumaya...sinirlendim dur kahve yapiim...
Geçmiş olsun canııımBan yedim de geldim yine haahahahahaah
Dürtemez artık Evitam engelledim onuTam uzaklaşıyorsun veya uğraşıp tam başarmak üzeresin ki...bu şahıs yazıp seni dürtüyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?