Ahali Lokali

Yaaa kapanmazsa iyi o zaman hahahahah ay gerçekten ya bomboş işler hemen gidip şikayet edcem şimdi kesinlikle ya durduk yere sataşmıyorum ki hakedene laf söyleyip geçiyorum valla
cnu Yorum yazmasını engelleyebiliyorsun istemediklerinin, konunun sağ üst kısmından kurcala bir, benim geçmişteki bir konumda da olmuştu, ben birinin yorumlarına kapamıştım
Yaaa bakayım ona da birazdan bilmiyodum onu. Bide mesaj atıp konu da kapatılabiliyomus komple belki oyle yaparım ya

En iyisi kuzum,hiç polemiğe girme o tayfayla.Engellesen hangi birini engelleyeceksin,sürü gibiler

Reactions: cnu
konu kapatmak yasak ve kapatılmıyor diye biliyorum ama bir dene yine de

Pro olunca sebepsiz saldırmak serbest mi oluyor ki
Resmen hayatım berbat ama hayatımı berbat hale getirenlere saldıramıyorum, bari sanal platformda tanışmadığım insanlara saldırayım da hırsımı alayım davranışı bu. Çok zavallıca...

çok iyi tespit, aynen öyle

Ya bu yüksek bilinç içeren bir şahsın ürünü olan yüksek kalitedeki esprili yanıta neden yarabbim şükür demedin cnu canım..
hatta senin birşeye başkalarından daha çok değer verme gibi bir hakkında yok... kişi incilerini saçacak sende yarabbim şükür diyecektin...hiç yakıştıramadım sana...
töbe töbe....komik olduğunu falan mı düşündü gerçekten...
insanları aşağılayarak neresini tatmin etti acaba?

Tam uzaklaşıyorsun veya uğraşıp tam başarmak üzeresin ki...bu şahıs yazıp seni dürtüyor değil mi?

Ahahhaahahah evet bir dahakine senin dediğini yapıcam mutlaka
Birde burası sosyal platform herkese açık,katlanamıyorsan buraya yazma geyiği var ki hiç katlanamıyorum.
Mecbur muyuz kardeşim burası açık platform diye hakaret okumaya...sinirlendim dur kahve yapiim...
Ya kesinlikle sosyal medya şu bu diye herkesin boş boş insanları ezip binbir türlü laf söylemesini mi dinleyeceğiz. Ay bende sinirlendim tatlı yiyeyim bari haahahaha

Ay dün bide ne oldu size anlatamadım dün hep beraber toplandık müstakbel eşimin ailesi falan vardı eltimgilde geldiler işte parfüm konusu açıldı.

Dedi benim parfümüm 2bin lira bende iyi ne güzel güle güle kullan dedim sonra bana sordu seninki kaç lira diye (kaç lira diye sorması bile çok tuhaf da) bende dedim good girl falan kullanıyodum fiyatı çok artınca bıraktım parfümü çok sıkıyorum şimdi burberry kullanıyorum onu da 600 lira civarında bişeye aldım dedim.

Bana dediki ayy burberry çok dandik ya nasıl kullanıyosun. Bende şok oldum bi an dedim kalitesini fiyatına göre mi ölçüyosun sen ben gayet memnunum.
Yok dedi ben öyle hatırlıyordum da bilmem ne boş boş şeyler söyledi. Hiçbişe demedim kalktım içeri su içmeye daha da konuşmadım. Manyak mı ne görgüsüzlükte çığır açtı iyice ay bi tiksinme geldi ki sormayın yarım saat sonra kalktım ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…