- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
evet tabi baş rollerden biri oYaa o kadar detay bilmiyorum bir kaç sahne gördüm sadece hep o var gibi geldi bakabilirim o zaman bi ona
Bu akşam gelecek,yarın tekrar gelecekmişÖyle artık valla mecbur sonu yok çünkü haftaya kim bilir ne kadar zam gelecek
Evet onun kendince bir tarzı var. Ben de çok etkilendim ya birçok sahneden, gidip gidip gelmiş gibiyimBende Hazal’ın sever ama oyunculupunu çok sevmem ama ATATÜRK sahnelerinde ağladım bide Selahattin Paşalı çok yakışıklı bende çok beğendim benim için o sahne filan çok güzel
Hmmm ben komedi insanıyım ya gülme bağımlısıyımevet tabi baş rollerden biri o
Herkes sevmek zorunda değil zaten, bana hitap etti dizi, hayal gücü ve yaratıcılık içeren şeyleri çok severim
2-3 gün sonra yine gelir felaket üzülüyorum şu duruma gerçekten o yağ kuyrukları insanlar birbirinin üstüne çıkıyor resmen ne hale geldik yaBu akşam gelecek,yarın tekrar gelecekmiş.
o zaman sana hitap etmeyebilir evet :) ben bilim kurgu, fantastik, polisiye falan severim :)) olayımız hafiyelik ahahahahahHmmm ben komedi insanıyım ya gülme bağımlısıyımsitcom türü diziler ilgimi çekiyor hep onun dışında polisiye cinayet o tarz sevmiyorum beni çok sarmaz o zaman ya
Sabır sabırrrrrrr bu ülke mahvetti beni yaGüncel durum bu canım.
Ya yuh ya cidden allah sabır dayanma gücü versin herkeseGüncel durum bu canım.
Ahahahaahh kessinlikleo zaman sana hitap etmeyebilir evet :) ben bilim kurgu, fantastik, polisiye falan severim :)) olayımız hafiyelik ahahahahah
Valla ben 80 doğumluyum,hayatımda böyle bir rezillik görmedim.Maaşlarimjz eridi resmen.2-3 gün sonra yine gelir felaket üzülüyorum şu duruma gerçekten o yağ kuyrukları insanlar birbirinin üstüne çıkıyor resmen ne hale geldik ya
Amin inşallahYa yuh ya cidden allah sabır dayanma gücü versin herkese
kaç euro ediyor mesela eşinin maaşı, yani biraz özel bir soru oldu canım cevaplamayabilirsin tabi, euroya vurunca daha net anlaşılıyor diye dedimValla ben 80 doğumluyum,hayatımda böyle bir rezillik görmedim.Maaşlarimjz eridi resmen.
Cold case ve without a trace,mutlaka izle canım.o zaman sana hitap etmeyebilir evet :) ben bilim kurgu, fantastik, polisiye falan severim :)) olayımız hafiyelik ahahahahah
bakacağım mutlaka, teşekkürler bebekCold case ve without a trace,mutlaka izle canım.
8000'i bulmuyor canım,kusuratli.Kac euro eder bilmiyorum ama eşim 15 senelik mühendis.kaç euro ediyor mesela eşinin maaşı, yani biraz özel bir soru oldu canım cevaplamayabilirsin tabi, euroya vurunca daha net anlaşılıyor diye dedim
Ben daha yeni 2 yıldır meslekteyim maaşımla yurtdışı hayalleri kuran birisiydim 2-3 ay arayla gezerim diyordum artık ülkenin içinde zor gezerim. valla bi aşk diye tutturdum bideValla ben 80 doğumluyum,hayatımda böyle bir rezillik görmedim.Maaşlarimjz eridi resmen.
vah vah yaa8000'i bulmuyor canım,kusuratli.Kac euro eder bilmiyorum ama eşim 15 senelik mühendis.
müstakbel eşinin mesleği de uygunsa yurtdışında iş bulmaya, öyle bir şey düşünebilirsinizBen daha yeni 2 yıldır meslekteyim maaşımla yurtdışı hayalleri kuran birisiydim 2-3 ay arayla gezerim diyordum artık ülkenin içinde zor gezerim. valla bi aşk diye tutturdum bidearkadaşlarım hep yüksek lisans için yurtdışına gitti kaldı orda da çoook pişmanım öyle yapmadığıma ama yine arayıştayım her an her şey olabilir
Valla imkanı olan herkes gitsin,o kadar diyorum.Ben daha yeni 2 yıldır meslekteyim maaşımla yurtdışı hayalleri kuran birisiydim 2-3 ay arayla gezerim diyordum artık ülkenin içinde zor gezerim. valla bi aşk diye tutturdum bidearkadaşlarım hep yüksek lisans için yurtdışına gitti kaldı orda da çoook pişmanım öyle yapmadığıma ama yine arayıştayım her an her şey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?