Ahali Lokali

Bende Hazal’ın sever ama oyunculupunu çok sevmem ama ATATÜRK sahnelerinde ağladım bide Selahattin Paşalı çok yakışıklı bende çok beğendim benim için o sahne filan çok güzel
Evet onun kendince bir tarzı var. Ben de çok etkilendim ya birçok sahneden, gidip gidip gelmiş gibiyim

evet tabi baş rollerden biri o
Herkes sevmek zorunda değil zaten, bana hitap etti dizi, hayal gücü ve yaratıcılık içeren şeyleri çok severim
Hmmm ben komedi insanıyım ya gülme bağımlısıyım sitcom türü diziler ilgimi çekiyor hep onun dışında polisiye cinayet o tarz sevmiyorum beni çok sarmaz o zaman ya

Güncel durum bu canım.

Eklentiler

• Screenshot_20220307-235026_Facebook.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 20
Reactions: cnu
Hmmm ben komedi insanıyım ya gülme bağımlısıyım sitcom türü diziler ilgimi çekiyor hep onun dışında polisiye cinayet o tarz sevmiyorum beni çok sarmaz o zaman ya
o zaman sana hitap etmeyebilir evet :) ben bilim kurgu, fantastik, polisiye falan severim :)) olayımız hafiyelik ahahahahah

Valla ben 80 doğumluyum,hayatımda böyle bir rezillik görmedim.Maaşlarimjz eridi resmen.
Ben daha yeni 2 yıldır meslekteyim maaşımla yurtdışı hayalleri kuran birisiydim 2-3 ay arayla gezerim diyordum artık ülkenin içinde zor gezerim. valla bi aşk diye tutturdum bide arkadaşlarım hep yüksek lisans için yurtdışına gitti kaldı orda da çoook pişmanım öyle yapmadığıma ama yine arayıştayım her an her şey olabilir

müstakbel eşinin mesleği de uygunsa yurtdışında iş bulmaya, öyle bir şey düşünebilirsiniz

Valla imkanı olan herkes gitsin,o kadar diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…