- 18 Şubat 2018
- 13.498
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.298
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.221
Valla benim görümcem ikr kaynanamin arası çok kötü.Bir gün iyiyse,diğer gün kavgalilar.Gorumcem başbaşa kaldığımızda sürekli kaynanamı cekistiriyordu ama ben asla ağzına koz vermedim çünkü o oklar yarın öbür gün illa bana döneroturmuş dedikosunumu yapıyor gelininin ...sakın sen katılma ..dedikodusunu yapan yarın bir gün seninkini de yapar hatta özel konuşmalarınızı cnu da böyle dedi böyle düşündü diye iletir...Allah muhafaza....sen dinle hiçbirşey deme...hatta dinleme konu karıştır vs...çok tehlikeli...amannn
Onları izlersem gece tuvalete bile gidemem korkudanseyret kız...perili diye ismi geçen tarihi evlerde sabahlıyorlar,karışmış denen insanlarla bir gece geçiriyorlar vs...beni çok sarmıştı bir ara...
Yok yok ben dinleyip geçiyorum sadece. Kesssinlikle karışmam hiç. Özel meselelere de hiç girmiyorum günlük sohbetler o kadar sadece. Eşimin annesi sevmiyorum falan diyo bu görgüslüklerinden dolayı herkese yapıyomuş çünkü. Ama ne biliyim o da değişikoturmuş dedikosunumu yapıyor gelininin ...sakın sen katılma ..dedikodusunu yapan yarın bir gün seninkini de yapar hatta özel konuşmalarınızı cnu da böyle dedi böyle düşündü diye iletir...Allah muhafaza....sen dinle hiçbirşey deme...hatta dinleme konu karıştır vs...çok tehlikeli...amannn
Ay ne iyi yapmışsın ya sizden iyi ders alıyorum vallahiValla benim görümcem ikr kaynanamin arası çok kötü.Bir gün iyiyse,diğer gün kavgalilar.Gorumcem başbaşa kaldığımızda sürekli kaynanamı cekistiriyordu ama ben asla ağzına koz vermedim çünkü o oklar yarın öbür gün illa bana döner.
Hamdık,piştik be gülümAy ne iyi yapmışsın ya sizden iyi ders alıyorum vallahi
Valla öyle ben ne öğrenebilirim çok gözü açığım şöyleyim böyleyim diyorum ama vallahi dolu şey var dahaHamdık,piştik be gülüm.
Sürekli değildi aslında, bi konuşma yapıp bitirelim dediğimde "üzüldüm, daha farklı olabilirdi" falan diye gevelemişti ama sonra hiç görüşmedik, aramadı sormadı dürtmedi. 3 ay sonra falan ortak bi işimiz sebebiyle görüştük, bu da bahane gibi değildi çok, yani gerçekten görüşmemiz gerekiyordu. Bu olaydan sonra biraz dürtmeye döndü iş, bahaneler bulup mesaj atmaya başladı aralarda.ama eskiden öyleydi di mi? sen engellemeden önce...şu gidişata bir dur diyeyim dediğinde dürtüyordu birşekilde değil mi?
Net seni kıskanıyor. Direkt tablo bu.Ay dün bide ne oldu size anlatamadım dün hep beraber toplandık müstakbel eşimin ailesi falan vardı eltimgilde geldiler işte parfüm konusu açıldı.
Dedi benim parfümüm 2bin lira bende iyi ne güzel güle güle kullan dedimsonra bana sordu seninki kaç lira diye (kaç lira diye sorması bile çok tuhaf da) bende dedim good girl falan kullanıyodum fiyatı çok artınca bıraktım parfümü çok sıkıyorum şimdi burberry kullanıyorum onu da 600 lira civarında bişeye aldım dedim.
Bana dediki ayy burberry çok dandik ya nasıl kullanıyosun. Bende şok oldum bi an dedim kalitesini fiyatına göre mi ölçüyosun sen ben gayet memnunum.
Yok dedi ben öyle hatırlıyordum da bilmem ne boş boş şeyler söyledi. Hiçbişe demedim kalktım içeri su içmeye daha da konuşmadım. Manyak mı ne görgüsüzlükte çığır açtı iyiceay bi tiksinme geldi ki sormayın yarım saat sonra kalktım ben zaten
Bir daha benzer bir soru sorarsa para odaklı falan. Ben böyle maddi şeylerin lafını etmeyi sevmiyorum, çok bayağı oluyor bana yakışmaz falan de. Dayak gibi cevap olur, gör bak konuşacak mı bir dahaKesinlikle öyle çok şükür maaşım gerçekten iyi şu ekonomiye göre ama ona rağmen her şeyden kısmaya başladım. Bunlarda eşi de çalışmıyor kirayla geçiniyorlar adam aylık 100 lira zor harcıyordur kendi kredi kartına borç yapıyor işte bu parfümlerdi makyaj malzemeleri bilmem ne. Bide markaları da söyleyemiyor öğöğöğ bişeler yapıyor hahaaahahahahahangisi en pahallıysa onu alıp duruyor yazık gerçekten ya. Normalde hiç takmam da eşimgil ailesine düşkün işte beraber çok takılıyorlar o bi tedirgin ediyor. Duymamazlıktan gelirim artık en son ne yapayım. Beraber tatil falan diyolar tam işkence olur bana vallahi
"Şimdiki aklım olsaydı hallederdim bir şekilde ya da hiç evlenmezdim"Bu arada 2 evlilik gömmüş helvasını yemiş bir kadın olarak siz demeden ben diyeyim... hocanın dediğini yap yaptığını yapma benimkişimdiki aklım olsaydı hallederdim bir şekilde yada hiç evlenmezdim...çok şahsına münhasır enteresan olabiliyorum çoğu zaman ...Bazı kadınlar hiç evlenmemeli bence..mesela ben...
Sürekli değildi aslında, bi konuşma yapıp bitirelim dediğimde "üzüldüm, daha farklı olabilirdi" falan diye gevelemişti ama sonra hiç görüşmedik, aramadı sormadı dürtmedi. 3 ay sonra falan ortak bi işimiz sebebiyle görüştük, bu da bahane gibi değildi çok, yani gerçekten görüşmemiz gerekiyordu. Bu olaydan sonra biraz dürtmeye döndü iş, bahaneler bulup mesaj atmaya başladı aralarda.
Alayım o kalbi hemen üşümesin,birşey olmasın..."Şimdiki aklım olsaydı hallederdim bir şekilde ya da hiç evlenmezdim"
Bu cümle çok şey anlatıyor aslında... Kalbimi bırakıyorum
Benim eski eşi tarif ettin resmen. Aynen dediğin gibi biri. Annesiyle bağı da çok sorunlu.Böyle hikayelerde bir şekilde kişiyi istediklerini verip kendine bağlayıp sonra kaçıyorlar...Sen uzaklaşınca da senden aldığı o tatmini özleyip bir şekilde bağlantıyı tekrar kuruyorlar...sen orada kal ama birşey isteme ama bir şekilde o tatmini sağlayacakları mesafede kal...Çoğunlukla annesiyle sağlıklı bağ kuramamış adamlar oluyor,sendeki o şefkati ve affediciliği sürekli yaşamak istiyorlar ama senin istediğin gibi bir arzu duymuyorlar..bipolar özellik gösteriyorlar çoğunlukla...Bir turlu anlaşılamamaktan şkayetçiler,onlar için aslında çok hassas ,duygusal tipler ama kendilerini anlatamıyorlar vs vs....Rahatsız etmezler ama böyle masum masun küçük çengeller atarlar...Duyguları değişir,seni çok önemli hissettirip sonra yokmuşsun gibi davranabilirler....Ama o dönem çok önemli sorunları vardır hatta seni suçlu bile hissettirirler o dönemdeki zorluklarını anlayamadığın için vs vs...onlar için sorun yok ama sen sağlıklı bir birey olduğu için sen durumu onların gibi göremeyip kendini üzüyorsun...
Acaba bu da mı böyle bir tip diye merak ettim aslında yazdıkların biraz bana bu tipleri hatırlattı..
İşte psikoloğa gerçek hastalar değil onların hasta ettiği garibim insanlar gider diye bir laf var...Benim eski eşi tarif ettin resmen. Aynen dediğin gibi biri. Annesiyle bağı da çok sorunlu.
Ben aldatıldığımı da daha yeni öğrendim bu arada. Olay üstüne olay. Hikayenin en safı benmişim. O da o kafasıyla gayet iyi yaşıyor işte. Ben de hayata tutunmaya çalışıyorum.İşte psikoloğa gerçek hastalar değil onların hasta ettiği garibim insanlar gider diye bir laf var...
o hastalıklı kafasıyla gayet iyi yaşarken,sen kendini yersin.....
Ay evet..don juan kılıklı oluyorlar bir de onu atlamışım....aman mutlu olamayacak ama orası kesin...kimse de öyle yanında uzun süre kalmaz...Ben aldatıldığımı da daha yeni öğrendim bu arada. Olay üstüne olay. Hikayenin en safı benmişim. O da o kafasıyla gayet iyi yaşıyor işte. Ben de hayata tutunmaya çalışıyorum.
Kendi yetersizliğini bence bu şekilde kapatmaya çalışıyorlar. O kadınla da yürümeyeceğini biliyor da işte, ama yalnız kalmadım, ilgi görüyorum tatmini galiba bilemiyorum.Ay evet..don juan kılıklı oluyorlar bir de onu atlamışım....aman mutlu olamayacak ama orası kesin...kimse de öyle yanında uzun süre kalmaz...
mesela henüz ayrılmadan yakalasaydın o ilişki değildi işte o kadının derdi vardı yok çok iyi bir kadındı bilmem ne bilmem ne....Kendi yetersizliğini bence bu şekilde kapatmaya çalışıyorlar. O kadınla da yürümeyeceğini biliyor da işte, ama yalnız kalmadım, ilgi görüyorum tatmini galiba bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?