Ahali Lokali

Valla benim görümcem ikr kaynanamin arası çok kötü.Bir gün iyiyse,diğer gün kavgalilar.Gorumcem başbaşa kaldığımızda sürekli kaynanamı cekistiriyordu ama ben asla ağzına koz vermedim çünkü o oklar yarın öbür gün illa bana döner.

Bu arada 2 evlilik gömmüş helvasını yemiş bir kadın olarak siz demeden ben diyeyim... hocanın dediğini yap yaptığını yapma benimki şimdiki aklım olsaydı hallederdim bir şekilde yada hiç evlenmezdim...çok şahsına münhasır enteresan olabiliyorum çoğu zaman ...Bazı kadınlar hiç evlenmemeli bence..mesela ben...

Yok yok ben dinleyip geçiyorum sadece. Kesssinlikle karışmam hiç. Özel meselelere de hiç girmiyorum günlük sohbetler o kadar sadece. Eşimin annesi sevmiyorum falan diyo bu görgüslüklerinden dolayı herkese yapıyomuş çünkü. Ama ne biliyim o da değişik

Ay ne iyi yapmışsın ya sizden iyi ders alıyorum vallahi

ama eskiden öyleydi di mi? sen engellemeden önce...şu gidişata bir dur diyeyim dediğinde dürtüyordu birşekilde değil mi?
Sürekli değildi aslında, bi konuşma yapıp bitirelim dediğimde "üzüldüm, daha farklı olabilirdi" falan diye gevelemişti ama sonra hiç görüşmedik, aramadı sormadı dürtmedi. 3 ay sonra falan ortak bi işimiz sebebiyle görüştük, bu da bahane gibi değildi çok, yani gerçekten görüşmemiz gerekiyordu. Bu olaydan sonra biraz dürtmeye döndü iş, bahaneler bulup mesaj atmaya başladı aralarda.

Net seni kıskanıyor. Direkt tablo bu.

Bir daha benzer bir soru sorarsa para odaklı falan. Ben böyle maddi şeylerin lafını etmeyi sevmiyorum, çok bayağı oluyor bana yakışmaz falan de. Dayak gibi cevap olur, gör bak konuşacak mı bir daha

"Şimdiki aklım olsaydı hallederdim bir şekilde ya da hiç evlenmezdim"

Bu cümle çok şey anlatıyor aslında... Kalbimi bırakıyorum

Böyle hikayelerde bir şekilde kişiyi istediklerini verip kendine bağlayıp sonra kaçıyorlar...Sen uzaklaşınca da senden aldığı o tatmini özleyip bir şekilde bağlantıyı tekrar kuruyorlar...sen orada kal ama birşey isteme ama bir şekilde o tatmini sağlayacakları mesafede kal...Çoğunlukla annesiyle sağlıklı bağ kuramamış adamlar oluyor ya sevgi alamamışlar veya çok fazla bağımlılar anneye..yani bir şekilde o bağ sağlıksız....,sendeki o şefkati ve affediciliği sürekli yaşamak istiyorlar ama senin istediğin gibi bir arzu duymuyorlar..bipolar özellik gösteriyorlar çoğunlukla...Bir turlu anlaşılamamaktan şkayetçiler,onlar için aslında çok hassas ,duygusal tipler ama kendilerini anlatamıyorlar vs vs....Rahatsız etmezler ama böyle masum masun küçük çengeller atarlar...Duyguları değişir,seni çok önemli hissettirip sonra yokmuşsun gibi davranabilirler....Ama o dönem çok önemli sorunları vardır hatta seni suçlu bile hissettirirler o dönemdeki zorluklarını anlayamadığın için vs vs...onlar için sorun yok ama sen sağlıklı bir birey olduğu için sen durumu onların gibi göremeyip kendini üzüyorsun...

Acaba bu da mı böyle bir tip diye merak ettim aslında yazdıkların biraz bana bu tipleri hatırlattı..Böyle bir arkadaşım vardı bir gün artık ayrılmak istemiştim'' annem bile beni bıraktı elbette sende beni bırakacaktın '' dediğinde dannn diye anlamıştım herşeyi...

Son düzenleme:
Benim eski eşi tarif ettin resmen. Aynen dediğin gibi biri. Annesiyle bağı da çok sorunlu.

Benim eski eşi tarif ettin resmen. Aynen dediğin gibi biri. Annesiyle bağı da çok sorunlu.
İşte psikoloğa gerçek hastalar değil onların hasta ettiği garibim insanlar gider diye bir laf var...
o hastalıklı kafasıyla gayet iyi yaşarken,sen kendini yersin.....

İşte psikoloğa gerçek hastalar değil onların hasta ettiği garibim insanlar gider diye bir laf var...
o hastalıklı kafasıyla gayet iyi yaşarken,sen kendini yersin.....
Ben aldatıldığımı da daha yeni öğrendim bu arada. Olay üstüne olay. Hikayenin en safı benmişim. O da o kafasıyla gayet iyi yaşıyor işte. Ben de hayata tutunmaya çalışıyorum.

Ben aldatıldığımı da daha yeni öğrendim bu arada. Olay üstüne olay. Hikayenin en safı benmişim. O da o kafasıyla gayet iyi yaşıyor işte. Ben de hayata tutunmaya çalışıyorum.
Ay evet..don juan kılıklı oluyorlar bir de onu atlamışım....aman mutlu olamayacak ama orası kesin...kimse de öyle yanında uzun süre kalmaz...

Ay evet..don juan kılıklı oluyorlar bir de onu atlamışım....aman mutlu olamayacak ama orası kesin...kimse de öyle yanında uzun süre kalmaz...
Kendi yetersizliğini bence bu şekilde kapatmaya çalışıyorlar. O kadınla da yürümeyeceğini biliyor da işte, ama yalnız kalmadım, ilgi görüyorum tatmini galiba bilemiyorum.

Kendi yetersizliğini bence bu şekilde kapatmaya çalışıyorlar. O kadınla da yürümeyeceğini biliyor da işte, ama yalnız kalmadım, ilgi görüyorum tatmini galiba bilemiyorum.
mesela henüz ayrılmadan yakalasaydın o ilişki değildi işte o kadının derdi vardı yok çok iyi bir kadındı bilmem ne bilmem ne....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…