- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.201
Ay cidden tam görgüsüzmüş o da, biz olsak sorsalar bile söylemeye çekiniriz fiyatını yani şahsen ben öyle olurum. Bu elti hanım içinden gelerek söylediği yetmiyor bir de senin parfümünü mü beğenmiyorAy dün bide ne oldu size anlatamadım dün hep beraber toplandık müstakbel eşimin ailesi falan vardı eltimgilde geldiler işte parfüm konusu açıldı.
Dedi benim parfümüm 2bin lira bende iyi ne güzel güle güle kullan dedimsonra bana sordu seninki kaç lira diye (kaç lira diye sorması bile çok tuhaf da) bende dedim good girl falan kullanıyodum fiyatı çok artınca bıraktım parfümü çok sıkıyorum şimdi burberry kullanıyorum onu da 600 lira civarında bişeye aldım dedim.
Bana dediki ayy burberry çok dandik ya nasıl kullanıyosun. Bende şok oldum bi an dedim kalitesini fiyatına göre mi ölçüyosun sen ben gayet memnunum.
Yok dedi ben öyle hatırlıyordum da bilmem ne boş boş şeyler söyledi. Hiçbişe demedim kalktım içeri su içmeye daha da konuşmadım. Manyak mı ne görgüsüzlükte çığır açtı iyiceay bi tiksinme geldi ki sormayın yarım saat sonra kalktım ben zaten
Ay evet ya hayatımda hiç böyle bi insan görmedimAy cidden tam görgüsüzmüş o da, biz olsak sorsalar bile söylemeye çekiniriz fiyatını yani şahsen ben öyle olurum. Bu elti hanım içinden gelerek söylediği yetmiyor bir de senin parfümünü mü beğenmiyor
Iykkkk anasının evinde 2000 liralık parfüm mu kullaniyormus?Sonradan görmeAy dün bide ne oldu size anlatamadım dün hep beraber toplandık müstakbel eşimin ailesi falan vardı eltimgilde geldiler işte parfüm konusu açıldı.
Dedi benim parfümüm 2bin lira bende iyi ne güzel güle güle kullan dedimsonra bana sordu seninki kaç lira diye (kaç lira diye sorması bile çok tuhaf da) bende dedim good girl falan kullanıyodum fiyatı çok artınca bıraktım parfümü çok sıkıyorum şimdi burberry kullanıyorum onu da 600 lira civarında bişeye aldım dedim.
Bana dediki ayy burberry çok dandik ya nasıl kullanıyosun. Bende şok oldum bi an dedim kalitesini fiyatına göre mi ölçüyosun sen ben gayet memnunum.
Yok dedi ben öyle hatırlıyordum da bilmem ne boş boş şeyler söyledi. Hiçbişe demedim kalktım içeri su içmeye daha da konuşmadım. Manyak mı ne görgüsüzlükte çığır açtı iyiceay bi tiksinme geldi ki sormayın yarım saat sonra kalktım ben zaten
Yaaa annesinin evinde yokluk içindelermiş işte görücü usulu evlenmişler annesi hatta büyü yapmış bu eşimin ailesine. Eltime demiş sevmesen bile para için evlen demiş. Eşine zaten o kadar ezici davranıyo ki hayret ediyorum nası dayanıyor ona. Ay kesinlikle en nefret ettiğim tip hiçbir şey beğenmiyor bi değişik çok soğudum ya ayda yılda bi görüşürüm o kadar sinirim bozulduIykkkk anasının evinde 2000 liralık parfüm mu kullaniyormus?Sonradan görme.Ayyyy ayyyy uzak dur gözünü seveyim,merhaba merhaba o kadar .
Nasıl da biliyorum ya,hiç şaşmazYaaa annesinin evinde yokluk içindelermiş işte görücü usulu evlenmişler annesi hatta büyü yapmış bu eşimin ailesine. Eltime demiş sevmesen bile para için evlen demiş. Eşine zaten o kadar ezici davranıyo ki hayret ediyorum nası dayanıyor ona. Ay kesinlikle en nefret ettiğim tip hiçbir şey beğenmiyor bi değişik çok soğudum ya ayda yılda bi görüşürüm o kadar sinirim bozuldu
Kesinlikle öyle çok şükür maaşım gerçekten iyi şu ekonomiye göre ama ona rağmen her şeyden kısmaya başladım. Bunlarda eşi de çalışmıyor kirayla geçiniyorlar adam aylık 100 lira zor harcıyordur kendi kredi kartına borç yapıyor işte bu parfümlerdi makyaj malzemeleri bilmem ne. Bide markaları da söyleyemiyor öğöğöğ bişeler yapıyor hahaaahahahahaNasıl da biliyorum ya,hiç şaşmaz.Bu pahalilikta 2000 liralık parfüm kullanan insan sonradan görmedir tamam ama aklından da şüphe ederim.
Aman kuzum aman diyeyim,eltiden mümkün olduğunca kaççç,kayinvalideye zaten mesafeyi koyuyorsun ama sen dengeyi sağlarsın ya.Erkekler biraz saf oluyor bu konulardaKesinlikle öyle çok şükür maaşım gerçekten iyi şu ekonomiye göre ama ona rağmen her şeyden kısmaya başladım. Bunlarda eşi de çalışmıyor kirayla geçiniyorlar adam aylık 100 lira zor harcıyordur kendi kredi kartına borç yapıyor işte bu parfümlerdi makyaj malzemeleri bilmem ne. Bide markaları da söyleyemiyor öğöğöğ bişeler yapıyor hahaaahahahahahangisi en pahallıysa onu alıp duruyor yazık gerçekten ya. Normalde hiç takmam da eşimgil ailesine düşkün işte beraber çok takılıyorlar o bi tedirgin ediyor. Duymamazlıktan gelirim artık en son ne yapayım. Beraber tatil falan diyolar tam işkence olur bana vallahi
Kesssinlikle hiç iletişime geçmiyorum zaten kendi işi düşünce yazıyor biAman kuzum aman diyeyim,eltiden mümkün olduğunca kaççç,kayinvalideye zaten mesafeyi koyuyorsun ama sen dengeyi sağlarsın ya.Erkekler biraz saf oluyor bu konularda.Kaynına cidden acıdım,ocağına incir ağacı dikilmiş adamın .
Ay dün bide ne oldu size anlatamadım dün hep beraber toplandık müstakbel eşimin ailesi falan vardı eltimgilde geldiler işte parfüm konusu açıldı.
ama eskiden öyleydi di mi? sen engellemeden önce...şu gidişata bir dur diyeyim dediğinde dürtüyordu birşekilde değil mi?Dürtemez artık Evitam engelledim onu
bu arada burbery kokuları inanılmaz temiz ve fresh kokulardır.Ben bayılırım ve şu an onu bile alamıyorumAy cidden tam görgüsüzmüş o da, biz olsak sorsalar bile söylemeye çekiniriz fiyatını yani şahsen ben öyle olurum. Bu elti hanım içinden gelerek söylediği yetmiyor bir de senin parfümünü mü beğenmiyor
kız inanma büyüye falan...bu zamanda yapabilen yok diyorlar çok ağır birşeymiş o...artık o derecede işlem yapacak adamyok diyorlar..bir belgesel seyretmiştim...imkansızmış artık olması, muhtemelen adam beğendi gözü birşey görmedi o ara...sonra anladı anyayı konyayı..aşk büyüsüdür oYaaa annesinin evinde yokluk içindelermiş işte görücü usulu evlenmişler annesi hatta büyü yapmış bu eşimin ailesine. Eltime demiş sevmesen bile para için evlen demiş. Eşine zaten o kadar ezici davranıyo ki hayret ediyorum nası dayanıyor ona. Ay kesinlikle en nefret ettiğim tip hiçbir şey beğenmiyor bi değişik çok soğudum ya ayda yılda bi görüşürüm o kadar sinirim bozuldu
Ayyy evet aynısı yaa ona benzemem inşallah karşılıklı atışırız artık hahaahahahahaEltilerin savaşı filmi geldi gözümün önünetektaşını da gözüne sokup kayınvalideni gidip gelip öptü mü
Kesinlikle yaa burberrye bende bayılıyorumbu arada burbery kokuları inanılmaz temiz ve fresh kokulardır.Ben bayılırım ve şu an onu bile alamıyorumbirine uyguna coolsexy getirmiştim gram gram onu kullanıyorum sonra rebul kolonyaya geçeceğim muhtemelen eltin benim yüzüme bakmaz hahahahaaaa
Yaaa ama baya olmuş büyi yaptıralı da öyle diyolar ama bende çok inanmıyorum da eşimin annesi söylüyodu yaptılar diyekız inanma büyüye falan...bu zamanda yapabilen yok diyorlar çok ağır birşeymiş o...artık o derecede işlem yapacak adamyok diyorlar..bir belgesel seyretmiştim...imkansızmı artık olması
yer6 diye bir kanal var böyle mistik konular işliyorkız inanma büyüye falan...bu zamanda yapabilen yok diyorlar çok ağır birşeymiş o...artık o derecede işlem yapacak adamyok diyorlar..bir belgesel seyretmiştim...imkansızmış artık olması, muhtemelen adam beğendi gözü birşey görmedi o ara...sonra anladı anyayı konyayı..aşk büyüsüdür o
Yok valla bilmiyorum ama bundan sonra müptelası olurumyer6 diye bir kanal var böyle mistik konular işliyorBorellus80 kesin sende keşfetmişsindir. seninle aynı abuklukta zevklerimiz
oturmuş dedikosunumu yapıyor gelininin ...sakın sen katılma ..dedikodusunu yapan yarın bir gün seninkini de yapar hatta özel konuşmalarınızı cnu da böyle dedi böyle düşündü diye iletir...Allah muhafaza....sen dinle hiçbirşey deme...hatta dinleme konu karıştır vs...çok tehlikeli...amannnAyyy evet aynısı yaa ona benzemem inşallah karşılıklı atışırız artık hahaahahahaha
Kesinlikle yaa burberrye bende bayılıyorumvalla rebul kolanyasına da bayılıyorum ozellikle ice blue mu ne vardı arabada duruyo bitane muhtesem bisey ay evet laf atardı seninki ne kadar nasıl kullanıyosun onu ya diye
Yaaa ama baya olmuş büyi yaptıralı da öyle diyolar ama bende çok inanmıyorum da eşimin annesi söylüyodu yaptılar diye
seyret kız...perili diye ismi geçen tarihi evlerde sabahlıyorlar,karışmış denen insanlarla bir gece geçiriyorlar vs...beni çok sarmıştı bir ara...Yok valla bilmiyorum ama bundan sonra müptelası olurum.
Canım evitammcnu bu arada kendi fikrim tabi ki..kimseye birşey sorma...evlilik değişik bir olay..herkesin evliliği benzer aslında ama hepsinin birbirinden farklı kombinasyonlu dinamikleri var...Yaşayıp kendin koyacaksın kuralları kuzum...illaki oturacak...o arada eltin sinir edecek,kayınvaliden çıkıntılık yapacak,eşin yükselecek,annen duygusallaşacak vs vs...ne kadar bilimsel ve düşünerek davransanda bunlar illaki olacak...boşver...kendin ne istiyorsan yap...
Canım evitammçok doğru söylüyosun. Bakalım zaman geçtikçe oturacak hepsi gerçekten de ben istiyorum hiç sıkıntı çıkmasın şöyle olmasın vs. Ama mutlaka sıkıntılar olacak yaşadıkça görücez bakalım inşallah büyük çözülmeyecek şeyler yaşamam ama fikir almak da çok iyi oluyor arkamda bi destek hisssdiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?