Ahali Lokali

Ay cidden tam görgüsüzmüş o da, biz olsak sorsalar bile söylemeye çekiniriz fiyatını yani şahsen ben öyle olurum. Bu elti hanım içinden gelerek söylediği yetmiyor bir de senin parfümünü mü beğenmiyor

Ay evet ya hayatımda hiç böyle bi insan görmedim offff yandık yandık hayatımda en tiksindiğim insan tipi bir de allah yardımcım olsun

Iykkkk anasının evinde 2000 liralık parfüm mu kullaniyormus?Sonradan görme.Ayyyy ayyyy uzak dur gözünü seveyim,merhaba merhaba o kadar.

Iykkkk anasının evinde 2000 liralık parfüm mu kullaniyormus?Sonradan görme.Ayyyy ayyyy uzak dur gözünü seveyim,merhaba merhaba o kadar.
Yaaa annesinin evinde yokluk içindelermiş işte görücü usulu evlenmişler annesi hatta büyü yapmış bu eşimin ailesine. Eltime demiş sevmesen bile para için evlen demiş. Eşine zaten o kadar ezici davranıyo ki hayret ediyorum nası dayanıyor ona. Ay kesinlikle en nefret ettiğim tip hiçbir şey beğenmiyor bi değişik çok soğudum ya ayda yılda bi görüşürüm o kadar sinirim bozuldu

Nasıl da biliyorum ya,hiç şaşmaz.Bu pahalilikta 2000 liralık parfüm kullanan insan sonradan görmedir tamam ama aklından da şüphe ederim.

Nasıl da biliyorum ya,hiç şaşmaz.Bu pahalilikta 2000 liralık parfüm kullanan insan sonradan görmedir tamam ama aklından da şüphe ederim.
Kesinlikle öyle çok şükür maaşım gerçekten iyi şu ekonomiye göre ama ona rağmen her şeyden kısmaya başladım. Bunlarda eşi de çalışmıyor kirayla geçiniyorlar adam aylık 100 lira zor harcıyordur kendi kredi kartına borç yapıyor işte bu parfümlerdi makyaj malzemeleri bilmem ne. Bide markaları da söyleyemiyor öğöğöğ bişeler yapıyor hahaaahahahaha hangisi en pahallıysa onu alıp duruyor yazık gerçekten ya. Normalde hiç takmam da eşimgil ailesine düşkün işte beraber çok takılıyorlar o bi tedirgin ediyor. Duymamazlıktan gelirim artık en son ne yapayım. Beraber tatil falan diyolar tam işkence olur bana vallahi

Aman kuzum aman diyeyim,eltiden mümkün olduğunca kaççç,kayinvalideye zaten mesafeyi koyuyorsun ama sen dengeyi sağlarsın ya.Erkekler biraz saf oluyor bu konularda.Kaynına cidden acıdım,ocağına incir ağacı dikilmiş adamın.

Kesssinlikle hiç iletişime geçmiyorum zaten kendi işi düşünce yazıyor bi bende çok üzülüyorum adama ya eşim diyo zaten evlenmeden önce güleryüzlü zeki bi insandı şimdi hiç gülmüyo adamın hayat enerjisini sömürmüş allah yardımcısı olsun

Eltilerin savaşı filmi geldi gözümün önüne tektaşını da gözüne sokup kayınvalideni gidip gelip öptü mü

bu arada burbery kokuları inanılmaz temiz ve fresh kokulardır.Ben bayılırım ve şu an onu bile alamıyorum birine uyguna coolsexy getirmiştim gram gram onu kullanıyorum sonra rebul kolonyaya geçeceğim muhtemelen eltin benim yüzüme bakmaz hahahahaaaa

kız inanma büyüye falan...bu zamanda yapabilen yok diyorlar çok ağır birşeymiş o...artık o derecede işlem yapacak adamyok diyorlar..bir belgesel seyretmiştim...imkansızmış artık olması, muhtemelen adam beğendi gözü birşey görmedi o ara...sonra anladı anyayı konyayı..aşk büyüsüdür o

Son düzenleme:
cnu bu arada kendi fikrim tabi ki..kimseye birşey sorma...evlilik değişik bir olay..herkesin evliliği benzer aslında ama hepsinin birbirinden farklı kombinasyonlu dinamikleri var...Yaşayıp kendin koyacaksın kuralları kuzum...illaki oturacak...o arada eltin sinir edecek,kayınvaliden çıkıntılık yapacak,eşin yükselecek,annen duygusallaşacak vs vs...ne kadar bilimsel ve düşünerek davransanda bunlar illaki olacak...boşver...kendin ne istiyorsan yap...

Eltilerin savaşı filmi geldi gözümün önüne tektaşını da gözüne sokup kayınvalideni gidip gelip öptü mü
Ayyy evet aynısı yaa ona benzemem inşallah karşılıklı atışırız artık hahaahahahaha
Kesinlikle yaa burberrye bende bayılıyorum valla rebul kolanyasına da bayılıyorum ozellikle ice blue mu ne vardı arabada duruyo bitane muhtesem bisey ay evet laf atardı seninki ne kadar nasıl kullanıyosun onu ya diye
kız inanma büyüye falan...bu zamanda yapabilen yok diyorlar çok ağır birşeymiş o...artık o derecede işlem yapacak adamyok diyorlar..bir belgesel seyretmiştim...imkansızmı artık olması
Yaaa ama baya olmuş büyi yaptıralı da öyle diyolar ama bende çok inanmıyorum da eşimin annesi söylüyodu yaptılar diye

yer6 diye bir kanal var böyle mistik konular işliyor Borellus80 kesin sende keşfetmişsindir. seninle aynı abuklukta zevklerimiz

oturmuş dedikosunumu yapıyor gelininin ...sakın sen katılma ..dedikodusunu yapan yarın bir gün seninkini de yapar hatta özel konuşmalarınızı cnu da böyle dedi böyle düşündü diye iletir...Allah muhafaza....sen dinle hiçbirşey deme...hatta dinleme konu karıştır vs...çok tehlikeli...amannn

Canım evitamm çok doğru söylüyosun. Bakalım zaman geçtikçe oturacak hepsi gerçekten de ben istiyorum hiç sıkıntı çıkmasın şöyle olmasın vs. Ama mutlaka sıkıntılar olacak yaşadıkça görücez bakalım inşallah büyük çözülmeyecek şeyler yaşamam ama fikir almak da çok iyi oluyor arkamda bi destek hisssdiyorum

Ama ters tepince o fikir verenler biz dedik demezler..kalırsın sinirli kocanla başbaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…