Ahali Lokali

mesela henüz ayrılmadan yakalasaydın o ilişki değildi işte o kadının derdi vardı yok çok iyi bir kadındı bilmem ne bilmem ne....
Köpeğimin kağıt işleri sebebiyle görüşürken yakaladım, daha boşanma davamız gerçekleşmedi bizim. Ama kadınla ilişkisi 6-7 ay öncesine dayanıyor, yani biz beraberken başlamış. Senin yazdıklarının aynısını söyledi ya şoktayım şu an. Derdi varmış da kadının, çok iyi biriymiş birbirlerine değer veriyorlarmış falan

işte aradaki 10 yaş farkı...10 sene nedir diyerek geçme...ben ne öğrendiysem 33 ile 43 arasında öğrendim... Bu arada seninki %80 bipolar...ve kadına hiç öyle aman aman birşey yaptığı yok merak etme...kendini cazip gösteriyor sadece...kadına kendini iyi hissettirip küçük çengeller atıyor ama hiç cinsellik olmadığına neredeyse eminim....

Bir ara çok modaydı .Adam ahlaksız aldatıyor habire ama sürekli ben bipolarım yok borderline kişilik bozukluğu var bende bilmem ne...istemeden yapıyorum vs vs...diyordum ülkenin yarısı bipolar herhalde...
Asıl tehlikelisi bu asıl olup da söylemeyen sinsiler....tedavi falan da olmazlar...böyle çıldırtırlar insanı...

hiç önemseme...kızma..tepki verme...sana öğlen ne yediğini anlatıyormuş gibi davran...çıldırsın...gebersin hırsından...o kadar diyorum...

hiç önemseme...kızma..tepki verme...sana öğlen ne yediğini anlatıyormuş gibi davran...çıldırsın...gebersin hırsından...o kadar diyorum...
Güzel yöntem ama artık çok geç çünkü ilk aşamada bayağı nefret kustum öğrenince :) Yapmış bulundum yani geçti, çünkü onca ay bana her dışarı çıkışımda kimle neler yapıyorsun gibi imalarda bulunurken meğer kendi yapıyormuş onun siniri bastırdı öyle patladım. Sonra pişmanım dedi yalvardı falan. Şimdi komple nötrüm, allahınızdan bulun diyorum o kadar, haklısın diyor o da, allah benim belamı versin diyor. Tuhaf bir kişilik.

Net seni kıskanıyor. Direkt tablo bu.
Sadecd bu değil bide o onceden size yemek meselelerini falan anlatmıstım ya bussuru biseler var ya ne gerek var harbiden bombos isler cocuguna kocana odaklansana bombos bi insan ya
Bir daha benzer bir soru sorarsa para odaklı falan. Ben böyle maddi şeylerin lafını etmeyi sevmiyorum, çok bayağı oluyor bana yakışmaz falan de. Dayak gibi cevap olur, gör bak konuşacak mı bir daha
Ayy kesinlikle bak bu cok mantıklı aklımda olsun mutlaka bidaha para konusu gecer zaten hemen yapıstırayım

İşte psikoloğa gerçek hastalar değil onların hasta ettiği garibim insanlar gider diye bir laf var...
o hastalıklı kafasıyla gayet iyi yaşarken,sen kendini yersin.....
Bu gerçekten çok çok doğru gelen hastalarımdan neredeyse hepsi hep birisi yüzünden geliyor gerçekten binde birdir belki kendi kendine bu hale gelen.

Ben aldatıldığımı da daha yeni öğrendim bu arada. Olay üstüne olay. Hikayenin en safı benmişim. O da o kafasıyla gayet iyi yaşıyor işte. Ben de hayata tutunmaya çalışıyorum.
Çok üzüldüm ya senin mutluluktan ağladığın yüzünün sürekli güldüğü günleri görmek istiyorum artık gerçekten

Ya bu arada yanlış anlaşılmaktan istemem...bir şekilde doğuştan hormonal veya yaşadıkları nedeni ile hasta olan insanlara daha çok eziyet edelim ,çıldırtalım mesajı da vermek istemiyorum tabi,
ruh hastalıkları da çogunlukla bu insanların elinde olmayan ve destek olunmayı gerektiren hastalıklar tabi,ayrıca eziyet etmek gibi sadistçe özel bir zevkim yok hatta bunları farkettiğimizde elimizden birşey gelmiyorsa sahneden çekilmek en iyisi olabilir diye düşünüyorum....
Ama durumu uzatan,karşısındakine eziyet eden durumu kanırtan kişilik bozuklukları gösterenlere de ister istemez kızıyorum...Çok sağlıklı,umut dolu insanların enerjilerini emiyorlar..
cnu daha iyi bilir gerçi..bu insanların farkedip bir profosyonelden yardım alma yetenekleri de oluyor mu? Yani böyle bir seçenekleri varken insanların enerjilerini bitirmek onlar için seçim mi? yoksa bu da mı ellerinde değil?
bence çok zekiler ve yardım almak ,insanların hayatlarını mahvetmemek gibi tercihleri de olabilir.

Evitam gerçekten çook çok nadirdir böyle insanların terapi için gelmesi. Hasta olduklarını asla kabul etmezler karşı tarafın yüzünden böyle olduğunu savunurlar. Kendilerini asla suçlu görmüyorlar kendilerinde sorun olabileceğine ihtimal dahi vermiyorlar. Senin dediğin gibi bundan zevk duyan kişilerde çok fazla huzursuzluktan,kaostan beslenen. Belki kendilerine kondurabilseler sıkıntı olabileceğini o zaman tedavi olabilirler fakat ben daha 2-3 kişiyle anca karşılaştım. Hayatına giren insanları üst üste mahvettikten sonra acaba sorun bende mi? Diye düşünen insanlar oluyor. Bunlar tedaviye açık oluyor. Bunu farketmeyen insan ömüür boyu böyle devam ediyor ve çevresindekileri de mahvediyor Bir nevi ego problemi de aslında bu zaten.

Dediğin gibi biri olabilir aslında, başka türlü biri de olabilir bilemiyorum kafalar karışık bende onun hakkında
Sürekli görünüp kaybolmaz, onun yerine hep belli bir mesafede kalır ve ne iyilikle ne de zorla benim o mesafeyi aşmama izin vermez. Sadece kendisi isterse bir miktar yakınlaşabiliriz :)
Ben uzunca bir süre karakteri böyle diye düşündüm, anneyle bağlarında sıkıntı olabileceğini söyleyen de olmuştu senin gibi.
Onun özelinde şöyle bir durum var bunu nasıl yorumlamak lazım bilmiyorum; daha önce bir evlilik tecrübesi var ve bir konuşmamızda laf arasında eski eşinin çok üstüne düştüğünü, kadını kısıtladığını, aslında çok kıskanç olduğunu vs. söyledi. Epey şaşırdım tabii çünkü ondan hiç beklemediğim haller hareketler. Yine aynı adam eski eşin her şeyi birlikte yapmak istemesinden, sürekli dip dibe olmayı beklemesinden de bunaldığını söylemişti. Hangisi gerçek "o" inan ben de bilmiyorum.
Nasıl tarif etsem; hani hem çok yakın hem uzak gibi. Uzansam dokunacağım ama dokunmam yasaklanmış gibi onun tarafından Bu çaresizliği bilinmezliği aşamadığım için uzaklaşmak istedim, sonra gördüm ki o benim isteklerime, duygularıma karşılık verebilecek biri değil ve hiç olmamış.
Hayatı hep zordur hep karmaşıktır ve hep anlayış bekler, anlamadığımda da suçlanırım aynen bu da dediğin gibi...

Olmadıkça ilgin taze kalıyor bence...bir şekilde oldurmaya uğraşıyorsun...yoksa bu adam sana ne verdi ki baktığında?
hangi eksik tarafını tamamladı ya da? hadi ciddi bir ilişkiye girdin veya evlendin diyelim...mutlu edemeyecek ki...
Resmen hobi olarak insanların psikolojileri ile oynuyor bu tipler...oynatma arkadaşım....Bir sonuca varacağı yok bu işin...vaktini alıyor sadece..daha iyisine ulaşmanı geciktiriyor...gitsin az ötede oynasın....

Birde birçok insandan daha iyi şartları vardır eminim....dert seviyor bunlar,bunalım falan seviyorlar...bırak kendi kendine bunalsın seni de bunaltmasın...

Evet olmadıkça bu bende hırsa dönüşüyor, varsa bi arızası giderelim yolumuza devam edelim düşüncesi sürekli...
Benim için de hiç sağlıklı bir durum değil.

Birde birçok insandan daha iyi şartları vardır eminim....dert seviyor bunlar,bunalım falan seviyorlar...bırak kendi kendine bunalsın seni de bunaltmasın...
Aynen aynen, çalışıyor parasını kazanıyor. Zaten lüks ve rahat yaşamayı da seven bir tip ama şikayetleri hiç bitmez.
İşinden dertlenir, ailesinden dertlenir, ortaklarından dertlenir. Sürekli dertlenir
Ben yılda bir tatile giderken tatil zaman kaybı ya çalışmak lazım der ama kendisi aynı yıl içinde 3-4 kere tatile gider

rüzgargülü'ne dediğimi sana da diyeceğim...bak engelleme falan hiç yapma...ama önemseme de...mesela mesaj atınca arkadaşlarınla yemekte ol..senden naber de. gevşek gevşek...çok ayrıntılı halini hatrını sorma...kadnlardan bahsedebilir ilgilenme veya ooo hayırlı işler olsun yaşıyorsun bu hayatı falan de....uzun uzun yazışma kısa kısa yanıt verip işine dön, dertlenince herşeyin hayırlısı arkadaşım ya geçer ne kalmış ki gibi geçiştirici şeyler söyle...
2 güne aşkından ölür

Bu şimdiye kadar seni annesi,ablası babası artık kimle travma yaşadıysa onun yerine koyuyor yani sana kadın gibi tutkusu olmuyor ama bir bağ geliştiriyor...böyle yapa yapa gözünde dişi olabilirsin ancak...anlayış,empati vs senin anca annesi olmanı devam ettirir...yada seni kimin yerine koyduysa işte....

ne kadar zamandır var bu kişi? çünkü bir süre sonra sende ilgini kaybedeceksin ama biraz uzun sürüyor o iş

Sen muhteşem bir detaysın Evita O duygusuz domuz aşkından falan ölmez amaa yine de denemekte fayda var dediklerini
Benim en büyük hatam ona merhametli anlayışlı sevgi dolu yaklaşmak olmuş ve hayatındaki bu eksiği tamamlamışım, o yüzden de sevgilisi olamamışım şimdi daha iyi anlıyorum

Detay bizim işimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…