Ahali Lokali

Kesinlikle, benimkinin ailesinde de aile içi şiddet hat safhalardaydı, kendisi anlatıyordu oradan biliyorum.

Kesinlikle, benimkinin ailesinde de aile içi şiddet hat safhalardaydı, kendisi anlatıyordu oradan biliyorum.
Yani hepimizi etkiliyor mesela benimkiler çok disiplinliydi ben kolay sıkılırım öyle kurala darlanmaya kısıtlanmaya bu yaşımda bile büyük tepki veririm...., ama küslük veya şiddet olmazdı o yuzden uyumluyum,anne baba çok geçinemezdi yani birbirlerine çok sevgi göstermezlerdi bende karşı cinse sevgimi gösterirken biraz zorlanırım, bize karşı çok fedakarlardı bende biraz fazla vericiyimdir çocuğuma sevdiklerime vs vs..gibi...

hepimizi biraz aile şekillendiriyor baktığında...

Genler deterministiktir Evitam, bazı konularda aileden gelen genler sebebiyle de öyle oluyoruz

evet sen bu konularda daha bilimsel hakimsin...azıcık bilgilendir bizi...gen konuları bana karışık geliyor benim bilgiler biraz el yordamı
Mesela depresyona eğilimli bir aileden geliyorsak biz de yapı olarak öyle olabiliriz. Bunu yetiştirilme tarzı çok değiştirmez. Optimist olmak çok zordur, olmaya çalışırız ama yine kendimizi ottan bktan sebeplerden depresif halde buluveririz. O yüzden aile öyküsü çok önemli. Anneanne, babaanne, dedeler hepsi bizde biraz yaşıyor işte...

şöyle atalara doğru gittim de...eyvah eyvah diyorum...

Biz de kendimizden bir şeyler bırakacağız çocuklarımıza ama... git gide bir iyileşme söz konusu olabilir :)) tem umudum bu gelecek nesil için
Ben çocuğuma hiç pes etmemeyi bırakıyorum ama görmediği babasından ne almıştır bilmiyorum...o kadar birlikteyiz ki herşeyi ben gibi geliyor....

Ben çocuğuma hiç pes etmemeyi bırakıyorum ama görmediği babasından ne almıştır bilmiyorum...o kadar birlikteyiz ki herşeyi ben gibi geliyor....
İllaki babadan ve onun ailesinden de gelmiştir bir şeyler, ama umarım dominant şeyler değildir. Yolu bahtı açık olsun kuzucuğunun :)

Ya kadının biri Almanya'da çok mutsuzum,250 bin lira birikmişim var,dönmek istiyorum diye konu açmış.
biri de yazmış bana olur mu orada da sapıklar var duyuyoruz diye. Şu sokak röportajlarına belli tipler oluyor ya öyle bi tip canlandı gözümde görmesek inanacağız gerçekten. Herkes mutluluktan huzurdan çıldıracak o konumda sapık var şöyle böyle diyo allahım sabır ver ya

Ayni kişiden bahsediyoruz kuzum,biz orada ne zorluklar çekiyoz biliyoonmu tayfası bunlar.Nd zorluğu çekiyorsun anam,altında son model BMW ile gelip beş yıldızlı otellerde tatil yapabiliyorsun ama değil mi?

Reactions: cnu
Sapığın tillahının en çok nerede olduğunu hepimiz biliyoruz zaten (hem de ceza bile almayan cinsinden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…