Ahali Lokali

Herhalde canısı..yaşadıkta biliyoruz...içimize doğmuyor hoş...bizim burda toplaşmamızın ve benim karabatık gibi birden çıkmamın hep bir sebebi var .... bunu da hallederizzzz
Sen biz ölmek üzereyken hemen bi koşu gelip kalp masajı yapıp bizi hayata döndürüyorsun

ben de şu an o düzlemdeyim, engelli değil ve aklıma da ilişemeyecek kadar kendimden kopardığım için öyle sıradan biri gibi duruyor orda. Yazsa bile aklımı çelemez bunun da farkında. Bana bir kere şey dedi, benim sana yaptıklarımı sen bana yapmış olsan ben yüzüne bakmazdım ama sen yine de ben bir şey sormak için görüşmek istediğimde geliyorsun, çok iyisin falan gibi saçmaladı. Ben de dedim ki yalnız ben daha dün tandemden dil öğrenmek için tanıştığım kişiyle de görüşüyorum, bence kendine fazla mana yükleme dedim, sustu. Yaptıklarımı onun şahsına yapıyorum sanıyor dedim ki şu sokaktan geçen insanla aynısın benim için, nefretim bile yok. Sana bir duygu beslemiyorum, bomboşum.

Harikasın ruzgargulu_ m Valla sayenizde acayip motivasyon depoladım kızlar
Yalnız cidden kendine nasıl bir önem bir değer yüklemiş ya. Aslında sana da iyisin değil de bana zaafın var demek istiyor gibi geldi ilk okuduğumda, o yüzden sen de artık herkes gibisin mealinde karşılık vermen çok çok iyi olmuş.

ben irkildim şahsen arkadaşı düşünemiyorum...ağlayarak günlüğüne yazmıştır akşam kesin

Ben aslında farklı birşey yaptım...Şöyle...kendisi kankim olur artık...Bir süre sonra iyice baydım...

dedim ya şu aşk meşk sevgililik işini ortadan kaldırırsın ya da beni sonsuza kadar kaybedersin...artık kimin yerindeysem o gider...zaten 2 sonraki adımını da biliyorum işin heyecanı da kaçtı...gel sen benim kankim ol her bir gizini sırrını da biliyorum zaten ben sana destek olurum dedim...Ama salak yerine konmaya gelemem sadece dedim,senden bir şey olmayacağını kabul et ve desteğimi kazan dedim (aslında ağır 1-2 şey daha dedim üzgünüm ,yaptıklarına saysın artık)
...o an artistik yaptı...2 gün sonra geldi yandan yandan...tamam dedi...

Bu arada acayip kafalı çok geniş ilgi scalası olan bir adam,renkli bir kişilik kendisi..yani çalıştığı kurumları söylesem inananamazsınız...cidden arkadaş olarak enfes bir tip...çok gurme zevkleri de vardır..ondan öğrendiğim çok şey var...6 sene o kadar aşama ,kademe kaydettik o kadar şey paylaştık ki bende çok alışmıştım aslında sadece işin aşklı meşkli kısmı bitmişti seviyordum bende aslında..

6 sene ne idüğü belirsiz bir ilişki içinde debelendikten sonra 2 senedir fena kankayız...sormadan hiçbirşey yapmaz, benim doktor kontrollerimi tahlil sonuçlarını ,beslenme programımı benden sıkı takip eder...inanılmaz destek ,moral verir..o gün ne yapacağını yazar saat saat ne yapacağını bilirim....şu an başbakan olacağım desem arkamda ilk ve tek muhtemelen o durur eminim...yani sevgililiği nasıl iğrençse kankalığı bir o kadar iyi...

Yani çok acayip bir bağ kurmuştu,seviyordu ve önemsiyordu aslında ama benim düşündüğüm gibi değildi sadece..sevgisinden ve arkadaşlığından çok emin olduğum biridir kendisi şu an..Teşhisi kesinleşti bu arada..rahatsızlığının farkında artık...manik dönemlerinde vs destek olurum her zaman...Bazen ben kapatıyorum kendimi olmam bir süre der..bye bye yaparım sonra gayet neşeli tekrar gelir.

Arada yükselir hop koyarım araya odun kütüğünü silkinir kendine gelir.,bazen kıskanır mıyım diye yem atar..derim ooo hayat sana güzel,bozulur gider 1-2 gün aramaz......öyle işte..yuvarlanıp gidiyoruz....

Son düzenleme:
Hepimizin hayatında varmış böyle toksik bir ilişki demek.Benim ilk erkek arkadaşım böyleydi,tam dokuz sene hayatımın en iğrenç yıllarını yaşadım.

Hepimizin hayatında varmış böyle toksik bir ilişki demek.Benim ilk erkek arkadaşım böyleydi,tam dokuz sene hayatımın en iğrenç yıllarını yaşadım.
Ya daha genç bir dönemde olsaydım muhtemelen olay bu şekilde tatlıya bağlanmazdı ama neden bunları yaşadığını biliyorum ben gittiğimde de çok kötü oluyor,rahatsızlık vermez kendi kendini yer biliyorum,en yakın akrabalarının bilmediklerini biliyorum ve bu insanların kendilerini bu şekilde açmaları çok zordur aslında gerçekten güvenmiş ve sevmiş belli.. ...ne gerenk var işte...eğleniyoruz şu an...komik video atıyor ben abuk bir hayalimden bahsediyorum yarım saat gülüyoruz...iyi böyle benim kafa rahat onun kafa rahat...o ilişki yürütemez ben açıkçası ilişki falan istemiyorum...no problem....

yalnız ben burada adamın tarafındaki duygularda biraz kalıntı sezdim :) senin için sadece kanka olabilir ama onun için öyle değil gibi, o anlattığın bağımlı karakter tipine çok uyuyor adam. Ne seninle ne sensiz kıvamında.

Öyle öyle kesinlikle...ama onun duygusu bizim anladığımız gibi birşey değil sadece...olayları bakış açısı,lişkilere bakış açısı vs çok değişik...

Öyle öyle kesinlikle...ama onun duygusu bizim anladığımız gibi birşey değil sadece...olayları bakış açısı,lişkilere bakış açısı vs çok değişik...
Türkiye'deki erkek figürü de kadın figürü de sıkıntılı. Kendini yontup düzeltmiş bir kesim var tabi onları hariç tutuyorum.

Türkiye'deki erkek figürü de kadın figürü de sıkıntılı. Kendini yontup düzeltmiş bir kesim var tabi onları hariç tutuyorum.
Aynen geçen işte düşünceleri kendindeki değişik şeyleri anlatıyor vs..dedim aslında sen tipik yurdum erkeğisin,kendini çok değişik veya problemli hissetme...bizim ülkede genel böyle ..bence yetiştirilişten geliyor yani bu kadar benzer karakterlerin açıklaması bu olmalı....

sorumluluk duygusu onları ayrıştırıyor bence...eğer aileden bir sorumluluk bilinci geldiyse biraz daha farklı olabiliyor tavırlar...
Aynen öyle, tüm söylemek istediğim buydu. Ağam paşam diye yetiştirilmemiş olan, sorumluluk bilinci olan erkek tipi gerçekten kendine de yanındaki kadına da bir şeyler katıyor, ben bunu gözlemledim.

Aynen öyle, tüm söylemek istediğim buydu. Ağam paşam diye yetiştirilmemiş olan, sorumluluk bilinci olan erkek tipi gerçekten kendine de yanındaki kadına da bir şeyler katıyor, ben bunu gözlemledim.
evet sorun yaşadığım,beni mutsuz eden geriye adan bütün erkeklerin ailesinde sıkıntı vardı...burçları,eğitimleri,memleketleri vs hepsi farklıydı ama tek ortak yönleri buydu...
ağam paşam diye büyütülenin yanında aile birliğine sahip olmadan büyümek veya aile içi şiddete tanık olmak,çok sıkı disiplinle büyümek gibi etmenlerde etkili olmuştu onların bazı uç davranışlarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…