- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.261
5 yıl oldu...
Ay darısı başıma valla o günleri görmeyi çok istiyorumBen 6. yılda kaybetmiştim...az kalmış sık dişinişimdi uzaydan yıldız indiriyor bana mısın demiyorum....ha bizim aşağıdaki dükkancı abi, ha kendisi
Ay darısı başıma valla o günleri görmeyi çok istiyorum
Sen biz ölmek üzereyken hemen bi koşu gelip kalp masajı yapıp bizi hayata döndürüyorsunHerhalde canısı..yaşadıkta biliyoruz...içimize doğmuyor hoş...bizim burda toplaşmamızın ve benim karabatık gibi birden çıkmamın hep bir sebebi var ....bunu da hallederizzzz
1-2 seneye kalmaz kendi kendine serum bile bağlarsın merak etme masaj neymişSen biz ölmek üzereyken hemen bi koşu gelip kalp masajı yapıp bizi hayata döndürüyorsun
Zaten eskisi gibi asla değilim, daha da iyi olurum umarım1-2 seneye kalmaz kendi kendine serum bile bağlarsın merak etme masaj neymiştecrübe çok faydalı birşey....
kalsın sen bilirsin...engelli kalırsa aman yazdı mı,acaba farketti mi diye yer insan kendini..yoksa sende öyle şeyler kalsın...Zaten eskisi gibi asla değilim, daha da iyi olurum umarımYalnız bu adam engelliydi, engeli kaldırırsam komik de olacak kalsa mı bari öyle
ben de şu an o düzlemdeyim, engelli değil ve aklıma da ilişemeyecek kadar kendimden kopardığım için öyle sıradan biri gibi duruyor orda. Yazsa bile aklımı çelemez bunun da farkında. Bana bir kere şey dedi, benim sana yaptıklarımı sen bana yapmış olsan ben yüzüne bakmazdım ama sen yine de ben bir şey sormak için görüşmek istediğimde geliyorsun, çok iyisin falan gibi saçmaladı. Ben de dedim ki yalnız ben daha dün tandemden dil öğrenmek için tanıştığım kişiyle de görüşüyorum, bence kendine fazla mana yükleme dedim, sustu. Yaptıklarımı onun şahsına yapıyorum sanıyorrüzgargülü'ne dediğimi sana da diyeceğim...bak engelleme falan hiç yapma...ama önemseme de...mesela mesaj atınca arkadaşlarınla yemekte ol..senden naber de. gevşek gevşek...çok ayrıntılı halini hatrını sorma...kadnlardan bahsedebilir ilgilenme veya ooo hayırlı işler olsun yaşıyorsun bu hayatı falan de....uzun uzun yazışma kısa kısa yanıt verip işine dön, dertlenince herşeyin hayırlısı arkadaşım ya geçer ne kalmış ki gibi geçiştirici şeyler söyle...
2 güne aşkından ölür
Bu şimdiye kadar seni annesi,ablası babası artık kimle travma yaşadıysa onun yerine koyuyor yani sana kadın gibi tutkusu olmuyor ama bir bağ geliştiriyor...böyle yapa yapa gözünde dişi olabilirsin ancak...anlayış,empati vs senin anca annesi olmanı devam ettirir...yada seni kimin yerine koyduysa işte....
Harikasınben de şu an o düzlemdeyim, engelli değil ve aklıma da ilişemeyecek kadar kendimden kopardığım için öyle sıradan biri gibi duruyor orda. Yazsa bile aklımı çelemez bunun da farkında. Bana bir kere şey dedi, benim sana yaptıklarımı sen bana yapmış olsan ben yüzüne bakmazdım ama sen yine de ben bir şey sormak için görüşmek istediğimde geliyorsun, çok iyisin falan gibi saçmaladı. Ben de dedim ki yalnız ben daha dün tandemden dil öğrenmek için tanıştığım kişiyle de görüşüyorum, bence kendine fazla mana yükleme dedim, sustu. Yaptıklarımı onun şahsına yapıyorum sanıyordedim ki şu sokaktan geçen insanla aynısın benim için, nefretim bile yok. Sana bir duygu beslemiyorum, bomboşum.
ben de şu an o düzlemdeyim, engelli değil ve aklıma da ilişemeyecek kadar kendimden kopardığım için öyle sıradan biri gibi duruyor orda. Yazsa bile aklımı çelemez bunun da farkında. Bana bir kere şey dedi, benim sana yaptıklarımı sen bana yapmış olsan ben yüzüne bakmazdım ama sen yine de ben bir şey sormak için görüşmek istediğimde geliyorsun, çok iyisin falan gibi saçmaladı. Ben de dedim ki yalnız ben daha dün tandemden dil öğrenmek için tanıştığım kişiyle de görüşüyorum, bence kendine fazla mana yükleme dedim, sustu. Yaptıklarımı onun şahsına yapıyorum sanıyordedim ki şu sokaktan geçen insanla aynısın benim için, nefretim bile yok. Sana bir duygu beslemiyorum, bomboşum.
Hepimizin hayatında varmış böyle toksik bir ilişki demekBen aslında farklı birşey yaptım...Şöyle...kendisi kankim olur artık...Bir süre sonra iyice baydım...
dedim ya şu aşk meşk sevgililik işini ortadan kaldırırsın ya da beni sonsuza kadar kaybedersin...artık kimin yerindeysem o gider...zaten 2 sonraki adımını da biliyorum işin heyecanı da kaçtı...gel sen benim kankim ol her bir gizini sırrını da biliyorum zaten ben sana destek olurum dedim...Ama salak yerine konmaya gelemem sadece dedim,senden bir şey olmayacağını kabul et ve desteğimi kazan dedim (aslında ağır 1-2 şey daha dedim üzgünüm ,yaptıklarına saysın artık)
...o an artistik yaptı...2 gün sonra geldi yandan yandan...tamam dedi...
Bu arada acayip kafalı çok geniş ilgi scalası olan bir adam,renkli bir kişilik kendisi..yani çalıştığı kurumları söylesem inananamazsınız...cidden arkadaş olarak enfes bir tip...çok gurme zevkleri de vardır..ondan öğrendiğim çok şey var...6 sene o kadar aşama ,kademe kaydettik o kadar şey paylaştık ki bende çok alışmıştım aslında sadece işin aşklı meşkli kısmı bitmişti seviyordum bende aslında..
6 sene ne idüğü belirsiz bir ilişki içinde debelendikten sonra 2 senedir fena kankayız...sormadan hiçbirşey yapmaz, benim doktor kontrollerimi tahlil sonuçlarını ,beslenme programımı benden sıkı takip eder...inanılmaz destek ,moral verir..o gün ne yapacağını yazar saat saat ne yapacağını bilirim....şu an başbakan olacağım desem arkamda ilk ve tek muhtemelen o durur eminim...yani sevgililiği nasıl iğrençse kankalığı bir o kadar iyi...
Yani çok acayip bir bağ kurmuştu,seviyordu ve önemsiyordu aslında ama benim düşündüğüm gibi değildi sadece..sevgisinden ve arkadaşlığından çok emin olduğum biridir kendisi şu an..Teşhisi kesinleşti bu arada..rahatsızlığının farkında artık...manik dönemlerinde vs destek olurum her zaman...
Arada yükselir hop koyarım araya odun kütüğünü silkinir kendine gelir.,bazen kıskanır mıyım diye yem atar..derim ooo hayat sana güzel,bozulur gider 1-2 gün aramaz......öyle işte..yuvarlanıp gidiyoruz....
Ya daha genç bir dönemde olsaydım muhtemelen olay bu şekilde tatlıya bağlanmazdı ama neden bunları yaşadığını biliyorum ben gittiğimde de çok kötü oluyor,rahatsızlık vermez kendi kendini yer biliyorum,en yakın akrabalarının bilmediklerini biliyorum ve bu insanların kendilerini bu şekilde açmaları çok zordur aslında gerçekten güvenmiş ve sevmiş belli.. ...ne gerenk var işte...eğleniyoruz şu an...komik video atıyor ben abuk bir hayalimden bahsediyorum yarım saat gülüyoruz...iyi böyle benim kafa rahat onun kafa rahat...o ilişki yürütemez ben açıkçası ilişki falan istemiyorum...no problem....Hepimizin hayatında varmış böyle toksik bir ilişki demek.Benim ilk erkek arkadaşım böyleydi,tam dokuz sene hayatımın en iğrenç yıllarını yaşadım.
yalnız ben burada adamın tarafındaki duygularda biraz kalıntı sezdim :) senin için sadece kanka olabilir ama onun için öyle değil gibi, o anlattığın bağımlı karakter tipine çok uyuyor adam. Ne seninle ne sensiz kıvamında.Ben aslında farklı birşey yaptım...Şöyle...kendisi kankim olur artık...Bir süre sonra iyice baydım...
dedim ya şu aşk meşk sevgililik işini ortadan kaldırırsın ya da beni sonsuza kadar kaybedersin...artık kimin yerindeysem o gider...zaten 2 sonraki adımını da biliyorum işin heyecanı da kaçtı...gel sen benim kankim ol her bir gizini sırrını da biliyorum zaten ben sana destek olurum dedim...Ama salak yerine konmaya gelemem sadece dedim,senden bir şey olmayacağını kabul et ve desteğimi kazan dedim (aslında ağır 1-2 şey daha dedim üzgünüm ,yaptıklarına saysın artık)
...o an artistik yaptı...2 gün sonra geldi yandan yandan...tamam dedi...
Bu arada acayip kafalı çok geniş ilgi scalası olan bir adam,renkli bir kişilik kendisi..yani çalıştığı kurumları söylesem inananamazsınız...cidden arkadaş olarak enfes bir tip...çok gurme zevkleri de vardır..ondan öğrendiğim çok şey var...6 sene o kadar aşama ,kademe kaydettik o kadar şey paylaştık ki bende çok alışmıştım aslında sadece işin aşklı meşkli kısmı bitmişti seviyordum bende aslında..
6 sene ne idüğü belirsiz bir ilişki içinde debelendikten sonra 2 senedir fena kankayız...sormadan hiçbirşey yapmaz, benim doktor kontrollerimi tahlil sonuçlarını ,beslenme programımı benden sıkı takip eder...inanılmaz destek ,moral verir..o gün ne yapacağını yazar saat saat ne yapacağını bilirim....şu an başbakan olacağım desem arkamda ilk ve tek muhtemelen o durur eminim...yani sevgililiği nasıl iğrençse kankalığı bir o kadar iyi...
Yani çok acayip bir bağ kurmuştu,seviyordu ve önemsiyordu aslında ama benim düşündüğüm gibi değildi sadece..sevgisinden ve arkadaşlığından çok emin olduğum biridir kendisi şu an..Teşhisi kesinleşti bu arada..rahatsızlığının farkında artık...manik dönemlerinde vs destek olurum her zaman...Bazen ben kapatıyorum kendimi olmam bir süre der..bye bye yaparım sonra gayet neşeli tekrar gelir.
Arada yükselir hop koyarım araya odun kütüğünü silkinir kendine gelir.,bazen kıskanır mıyım diye yem atar..derim ooo hayat sana güzel,bozulur gider 1-2 gün aramaz......öyle işte..yuvarlanıp gidiyoruz....
yalnız ben burada adamın tarafındaki duygularda biraz kalıntı sezdim :) senin için sadece kanka olabilir ama onun için öyle değil gibi, o anlattığın bağımlı karakter tipine çok uyuyor adam. Ne seninle ne sensiz kıvamında.
Türkiye'deki erkek figürü de kadın figürü de sıkıntılı. Kendini yontup düzeltmiş bir kesim var tabi onları hariç tutuyorum.Öyle öyle kesinlikle...ama onun duygusu bizim anladığımız gibi birşey değil sadece...olayları bakış açısı,lişkilere bakış açısı vs çok değişik...
Aynen geçen işte düşünceleri kendindeki değişik şeyleri anlatıyor vs..dedim aslında sen tipik yurdum erkeğisin,kendini çok değişik veya problemli hissetme...bizim ülkede genel böyle ..bence yetiştirilişten geliyor yani bu kadar benzer karakterlerin açıklaması bu olmalı....Türkiye'deki erkek figürü de kadın figürü de sıkıntılı. Kendini yontup düzeltmiş bir kesim var tabi onları hariç tutuyorum.
Aynen geçen işte düşünceleri kendindeki değişik şeyleri anlatıyor vs..dedim aslında sen tipik yurdum erkeğisin,kendini çok değişik veya problemli hissetme...bizim ülkede genel böyle ..bence yetiştirilişten geliyor yani bu kadar benzer karakterlerin açıklaması bu olmalı....
Aynen öyle, tüm söylemek istediğim buydu. Ağam paşam diye yetiştirilmemiş olan, sorumluluk bilinci olan erkek tipi gerçekten kendine de yanındaki kadına da bir şeyler katıyor, ben bunu gözlemledim.sorumluluk duygusu onları ayrıştırıyor bence...eğer aileden bir sorumluluk bilinci geldiyse biraz daha farklı olabiliyor tavırlar...
evet sorun yaşadığım,beni mutsuz eden geriye adan bütün erkeklerin ailesinde sıkıntı vardı...burçları,eğitimleri,memleketleri vs hepsi farklıydı ama tek ortak yönleri buydu...Aynen öyle, tüm söylemek istediğim buydu. Ağam paşam diye yetiştirilmemiş olan, sorumluluk bilinci olan erkek tipi gerçekten kendine de yanındaki kadına da bir şeyler katıyor, ben bunu gözlemledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?