Ahali Lokali

Tekstilde ütüculuk yapar kanka,tabi Suri'ler den iş bulabirse
Bizim evin oraya da surinin biri kafe gibi bir yer açmış aşırı acıkmıştım sadece patates kızartması satan yerde yoktu ona sordum vardı gittim yedim. Bir muhteşem anlatamam vicdan azabı çeke çeke yedim Bi yandan patatesleri düşünüyorum bi yandan da böyle böyle yerleştiler işte diyip sinirleniyorum kendime

Abim de tatlıları çok güzel oluyor şerefsizlerin diyor du,gizli gizli alıp yiyiyormus.Karisi eve sokmaz çünkü

Abim de tatlıları çok güzel oluyor şerefsizlerin diyor du,gizli gizli alıp yiyiyormus.Karisi eve sokmaz çünkü
Ay evet ya bende herkese laf söylerim almayın ha sakın oralardan meyve sebze falan diye şimdi gizli gizli o patatesleri yiyorum haahahahah

Geçen televizyonda çıktı doğuda abilerden biri resmen suriyeli bir kadını satın almış..kendine baktıracak işte öncesinden olan çocuklara vs..tepe tepe kullanırım sanıyor...kadın da sıkmış dişini önce vatandaşlığa başvurmuş sonra avukat tutmuş neyse adamı donuna kadar alıp atmış kapının önüne çocuklarıyla...
yani kadınları da pek tatlı artık...adam eşekten düşmüş karpuz gibi çıkmış televizyona ağlıyor...

sorsaydın nasıl yapmışlar diye...

Gerizekali ya,iyi olmuş,oh olmuş

üfff buna nasııı sevindim yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…