- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.321
kanka o almış vatandaşlığı ordan, totosu rahat tabi, olmadı dönerim almanyadan işsizlik maaşı alırım diyordur
Ne çakal onlarrr,aldığı sosyal yardımları hiç saymiyorlar.kanka o almış vatandaşlığı ordan, totosu rahat tabi, olmadı dönerim almanyadan işsizlik maaşı alırım diyordur
a101 de mesai günde 25 saatYaaaa iş dolu iş a101 boşuna mı var ahahahhah
ay buna kahkaha attım ben ya......evet haftada da 8 gün çalışıyorlar keina101 de mesai günde 25 saat24 değil ama bak 25
Bizim evin oraya da surinin biri kafe gibi bir yer açmış aşırı acıkmıştım sadece patates kızartması satan yerde yoktu ona sordum vardı gittim yedim. Bir muhteşem anlatamam vicdan azabı çeke çeke yedimTekstilde ütüculuk yapar kanka,tabi Suri'ler den iş bulabirse
Abim de tatlıları çok güzel oluyor şerefsizlerin diyor du,gizli gizli alıp yiyiyormus.Karisi eve sokmaz çünküBizim evin oraya da surinin biri kafe gibi bir yer açmış aşırı acıkmıştım sadece patates kızartması satan yerde yoktu ona sordum vardı gittim yedim. Bir muhteşem anlatamam vicdan azabı çeke çeke yedimBi yandan patatesleri düşünüyorum bi yandan da böyle böyle yerleştiler işte diyip sinirleniyorum kendime
Ay evet ya bende herkese laf söylerim almayın ha sakın oralardan meyve sebze falan diyeAbim de tatlıları çok güzel oluyor şerefsizlerin diyor du,gizli gizli alıp yiyiyormus.Karisi eve sokmaz çünkü
Valla ya yazık 8/25 çalışıyorlar. Elemanları bayılıyordu yorgunluktan, hastaneye kaldırıyorlardı ya korkunç çalışma şartları, yemeğini bile kasanın yanında yiyorlar falan.ay buna kahkaha attım ben ya......evet haftada da 8 gün çalışıyorlar kein
Ayyy Kayseri'de de birsuru vardı tatlısı dükkanlarıAy evet ya bende herkese laf söylerim almayın ha sakın oralardan meyve sebze falan diyeşimdi gizli gizli o patatesleri yiyorum haahahahah
Geçen televizyonda çıktı doğuda abilerden biri resmen suriyeli bir kadını satın almış..kendine baktıracak işte öncesinden olan çocuklara vs..tepe tepe kullanırım sanıyor...kadın da sıkmış dişini önce vatandaşlığa başvurmuş sonra avukat tutmuş neyse adamı donuna kadar alıp atmış kapının önüne çocuklarıyla...Abim de tatlıları çok güzel oluyor şerefsizlerin diyor du,gizli gizli alıp yiyiyormus.Karisi eve sokmaz çünkü
sorsaydın nasıl yapmışlar diye...Bizim evin oraya da surinin biri kafe gibi bir yer açmış aşırı acıkmıştım sadece patates kızartması satan yerde yoktu ona sordum vardı gittim yedim. Bir muhteşem anlatamam vicdan azabı çeke çeke yedimBi yandan patatesleri düşünüyorum bi yandan da böyle böyle yerleştiler işte diyip sinirleniyorum kendime
Gerizekali ya,iyi olmuş,oh olmuşGeçen televizyonda çıktı doğuda abilerden biri resmen suriyeli bir kadını satın almış..kendine baktıracak işte öncesinden olan çocuklara vs..tepe tepe kullanırım sanıyor...kadın da sıkmış dişini önce vatandaşlığa başvurmuş sonra avukat tutmuş neyse adamı donuna kadar alıp atmış kapının önüne çocuklarıyla...
yani kadınları da pek tatlı artık...adam eşekten düşmüş karpuz gibi çıkmış televizyona ağlıyor...
üfff buna nasııı sevindim yaaaaaaaaGeçen televizyonda çıktı doğuda abilerden biri resmen suriyeli bir kadını satın almış..kendine baktıracak işte öncesinden olan çocuklara vs..tepe tepe kullanırım sanıyor...kadın da sıkmış dişini önce vatandaşlığa başvurmuş sonra avukat tutmuş neyse adamı donuna kadar alıp atmış kapının önüne çocuklarıyla...
yani kadınları da pek tatlı artık...adam eşekten düşmüş karpuz gibi çıkmış televizyona ağlıyor...
düşün adam hiç iplememiş parayla satın aldığı bir dolap gibi birşey kadın onun için...aklıda kıt..kadın ya..üfff buna nasııı sevindim yaaaaaaaa
Ahahahaah sorayım vallahi çok değişik bi koku var bide ya değişik bi sos bişeler yapıyor onlarsorsaydın nasıl yapmışlar diye...
kadında televizyona bağlandı yarım türkçesiyle bir savundu kendini..benim diyen savunamaz oyle..haklı çıktı gitti...düşün adam hiç iplememiş parayla satın aldığı bir dolap gibi birşey kadın onun için...aklıda kıt..kadın ya..
Sadece akıl değil, ahlak da yok, beter olsun o tiplerdüşün adam hiç iplememiş parayla satın aldığı bir dolap gibi birşey kadın onun için...aklıda kıt..kadın ya..
Burada da olmuş öyle bir olay,bir arkadaş anlatmıştı.Altinlari falan toplayıp kaçmış kadın.düşün adam hiç iplememiş parayla satın aldığı bir dolap gibi birşey kadın onun için...aklıda kıt..kadın ya..
köyünden evlendiği eski karısı canını zor kurtarmış..onlar gibi olur sandı...Arap sana pabucunu ters giydirir işte böyle..Sadece akıl değil, ahlak da yok, beter olsun o tipler
Altınları toplayıp kaçan çok kadın var ya, evlenmeden bir sürü istiyorlar sonra tüyüyorlarBurada da olmuş öyle bir olay,bir arkadaş anlatmıştı.Altinlari falan toplayıp kaçmış kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?