- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.301
kanka onlar kalifiye olmayan elemanlar diyorum işte, okumamış etmemiş, mesleki vizyonu olmayanlar öyle diyor geneldeAyni kişiden bahsediyoruz kuzum,biz orada ne zorluklar çekiyoz biliyoonmu tayfası bunlar.Nd zorluğu çekiyorsun anam,altında son model BMW ile gelip beş yıldızlı otellerde tatil yapabiliyorsun ama değil mi?
Aynnnnnen öyle aynnneenn çıldırıyorum sokakta denk gelsem şöyle bi roportaja dalsam suratlarına tükürsem keşke. Yaşadıkları en büyük sorun çöpleri ayırıştıramıyolardır sonradan görmelerAyni kişiden bahsediyoruz kuzum,biz orada ne zorluklar çekiyoz biliyoonmu tayfası bunlar.Nd zorluğu çekiyorsun anam,altında son model BMW ile gelip beş yıldızlı otellerde tatil yapabiliyorsun ama değil mi?
Ya kalkmış burada da Suriye'li var,burada da taşkınlık yapıyorlar diyor.Allah aşkına bizdekiler yam yam gibi,çocuklarımızı sokağa salamaz hale geldikkanka onlar kalifiye olmayan elemanlar diyorum işte, okumamış etmemiş, mesleki vizyonu olmayanlar öyle diyor genelde
Kesinlikle öyle orada böyle bir şeye kalkışsın yıllarca çürür o hapsilerde. Burada aynı gün salınıyor hiçbir şey kalmadı bu ülkede her yönden çöktü her yöndenSapığın tillahının en çok nerede olduğunu hepimiz biliyoruz zaten (hem de ceza bile almayan cinsinden)
ya sus vallahi...Almanyadaki tatlısu müslümanları...gelsinler buraya da göreyim...biri de yazmış bana olur mu orada da sapıklar var duyuyoruz diye. Şu sokak röportajlarına belli tipler oluyor ya öyle bi tip canlandı gözümde görmesek inanacağız gerçekten. Herkes mutluluktan huzurdan çıldıracak o konumda sapık var şöyle böyle diyo allahım sabır ver ya
Gelsinler 2 gün dayanamazlar zaten tuzları kuru. Boş laf yapması çok kolay yaya sus vallahi...Almanyadaki tatlısu müslümanları...gelsinler buraya da göreyim...
250 bin lirayla düzen kuracamişşNeyse kadın vazgeçti çoktan zaten bence...Aklı varsa vazgeçer...
Gelsin gelsin survivor yaşasın bakayım bi buradaNeyse kadın vazgeçti çoktan zaten bence...Aklı varsa vazgeçer...
Orada da yapıyorlardır da orada ciddi cezalar alıyorlar en kötü sınırdışı ediliyorlar, halkın huzuru ve güvenliği kırmızı çizgidir avrupada, sapıklığın, taşkınlığın esamesi okunmaz. Gece 3'te 4'te çıkar gezerim asla rahatsız edilmedim. İstersen sokakta yat, en fazla biri gelir üstüne bir şey örter, o kıvamdalar. Türkiye'de kadın olarak gece 12'de dışarı çıkmaya korkuyoruz. Cinsiyetçiliğin en dibi Türkiye. O rahatsız olan tip dediğim gibi mesleki vizyonu olmayan dar kafa bir tip, dönsün de görsün gününü, boşuna ikna etmeye çalışmayın.Ya kalkmış burada da Suriye'li var,burada da taşkınlık yapıyorlar diyor.Allah aşkına bizdekiler yam yam gibi,çocuklarımızı sokağa salamaz hale geldik.
Ayyy banane ayol,gelsin de görsün ebesinin hörekesiniOrada da yapıyorlardır da orada ciddi cezalar alıyorlar en kötü sınırdışı ediliyorlar, halkın huzuru ve güvenliği kırmızı çizgidir avrupada, sapıklığın, taşkınlığın esamesi okunmaz. Gece 3'te 4'te çıkar gezerim asla rahatsız edilmedim. İstersen sokakta yat, en fazla biri gelir üstüne bir şey örter, o kıvamdalar. Türkiye'de kadın olarak gece 12'de dışarı çıkmaya korkuyoruz. Cinsiyetçiliğin en dibi Türkiye. O rahatsız olan tip dediğim gibi mesleki vizyonu olmayan dar kafa bir tip, dönsün de görsün gününü, boşuna ikna etmeye çalışmayın.
Her gün iki yüz kağıt bırakıyorum marketeGelsin gelsin survivor yaşasın bakayım bi burada250bin erir bi kaç günde
Almanyadan keko temizlenir birazAyyy banane ayol,gelsin de görsün ebesinin hörekesini.
Bence de bi biz mi sürünecez o da gelsin sürünsün ahahhaahhaAyyy banane ayol,gelsin de görsün ebesinin hörekesini.
Topukları vura vura kaçar geri,onlar 20 sene önceki Türkiye sanıyorlar burayıBence de bi biz mi sürünecez o da gelsin sürünsün ahahhaahha
kanka o almış vatandaşlığı ordan, totosu rahat tabi, olmadı dönerim almanyadan işsizlik maaşı alırım diyordurTopukları vura vura kaçar geri,onlar 20 sene önceki Türkiye sanıyorlar burayı.
Tekstilde ütüculuk yapar kanka,tabi Suri'ler den iş bulabirseBir de dil biliyorum iş bulurum diyorhayat vizyonu ne kadar düşük biri. 3 dili net olarak konuşuyorum ama Türkiye'de yine iş bulunmuyor. Dil bilerek iş bulacağını sanıyorlar kafalara bak ya
Tekstili de bitirdiler ya neyse, bulursa onu da yaparTekstilde ütüculuk yapar kanka,tabi Suri'ler den iş bulabirse
Yaaaa iş dolu iş a101 boşuna mı var ahahahhahBir de dil biliyorum iş bulurum diyorhayat vizyonu ne kadar düşük biri. 3 dili net olarak konuşuyorum ama Türkiye'de yine iş bulunmuyor. Dil bilerek iş bulacağını sanıyorlar kafalara bak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?