- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.341
işte ne demişler alma mazlumun ahını....köyünden evlendiği eski karısı canını zor kurtarmış..onlar gibi olur sandı...Arap sana pabucunu ters giydirir işte böyle..
o zaten bir iş kolu...yüzlercesi var öyle...hiç dolandırılan kadın duymadım ama niyeyyseee hep abiler,dayılar....Burada da olmuş öyle bir olay,bir arkadaş anlatmıştı.Altinlari falan toplayıp kaçmış kadın.
no abazanlık no cryo zaten bir iş kolu...yüzlercesi var öyle...hiç dolandırılan kadın duymadım ama niyeyyseee hep abiler,dayılar....
Esra Erol'da çok var,benimki nin tatilini hafta içine aldılar.Adam can sıkıntısından öyle programları açıyor.Yakinda beyin hücrelerimiz yanacak gidecekAltınları toplayıp kaçan çok kadın var ya, evlenmeden bir sürü istiyorlar sonra tüyüyorlarbenim kuzene de olmuştu ahahaha
bırak öyle rölantiye alsın adam beynini ya çok çalışıyor yoruluyor zatenEsra Erol'da çok var,benimki nin tatilini hafta içine aldılar.Adam can sıkıntısından öyle programları açıyor.Yakinda beyin hücrelerimiz yanacak gidecek.
eskiden komik diye arada açardım sonra sinirim bozuldu artık komik gelmemeye başladı...gerçek olduğuna inanmak istemedim...bayağıdır denk gelse bile değiştiriyorum...Esra Erol'da çok var,benimki nin tatilini hafta içine aldılar.Adam can sıkıntısından öyle programları açıyor.Yakinda beyin hücrelerimiz yanacak gidecek.
Ahaa sen buradaki tarla satıp pavyonda yiyen dayılari bilmiyorsuno zaten bir iş kolu...yüzlercesi var öyle...hiç dolandırılan kadın duymadım ama niyeyyseee hep abiler,dayılar....
Kusma emojisi neredeAyy şu konuda bana yazana baktım osmanlı torunu yazıyo baştan baksaydım keşke almanyada yaşayıp türkiyeyi övmesinin nedeni belli oldu ahahahahah
biliyorum biliyorum...onlarında belgeselleri var bir ara seri halinde seyretmiştim...pavyondu ismi 4 bölüm...Ahaa sen buradaki tarla satıp pavyonda yiyen dayılari bilmiyorsun
ben konuyu okumadan söyledim kanka zaten yaAyy şu konuda bana yazana baktım osmanlı torunu yazıyo baştan baksaydım keşke almanyada yaşayıp türkiyeyi övmesinin nedeni belli oldu ahahahahah
offfff evet çıldırıcam ülke nasıl arınacak bunlardan hiç umudum yok amaKusma emojisi nerede
gerçek osmanlı torunu olsaydı araplara güvenemesi gerektiğini bilirdi...sırt acısı olurdu hala...demek ki değilmiş....Ayy şu konuda bana yazana baktım osmanlı torunu yazıyo baştan baksaydım keşke almanyada yaşayıp türkiyeyi övmesinin nedeni belli oldu ahahahahah
Esra Erol'dan tiksiniyorum o kadareskiden komik diye arada açardım sonra sinirim bozuldu artık komik gelmemeye başladı...gerçek olduğuna inanmak istemedim...bayağıdır denk gelse bile değiştiriyorum...
yok ya ayrı bir ülke oldular bile...çok zor artık...offfff evet çıldırıcam ülke nasıl arınacak bunlardan hiç umudum yok ama
Ay evet doğru vallaben konuyu okumadan söyledim kanka zaten yavizyon dedim....
Alamanya da çok güzel temsil ediyorlar biziofffff evet çıldırıcam ülke nasıl arınacak bunlardan hiç umudum yok ama
gerçekten öyleyok ya ayrı bir ülke oldular bile...çok zor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?