Ahali Lokali

Alamanya da çok güzel temsil ediyorlar bizi
Almanların ırkçı olmasına kızmıyorum, gördüklerimi görseniz Türklerden tiksinirsiniz. Aşırı kıro ve keko hareketleri var. Çekirdek çitleyip sokaklara atıyorlar, getto gibi. Üstü açık arabalarda kornalara basıp konvoy yapıyorlar. Düğünlerde davul zurna falan sokaklarda insanları rahatsız ediyorlar, bir de silah sıkıyorlar. Cidden utanç vericiler.

ırkçılık mı böyle şeyler ben tartışırım...insan vatanına sahip çıkmalı...görev bu mecburiyet...hümanistlik bir yere kadar...parayla almadık biz buraları koskoca bir nesil toprak altında ya...

Çünkü sürü psikolojisi ile hareket ediyorlar.Araplar kadar pis bir millet yok bu yeryüzünde,ırkçı desinler,ne derlerse desinler.Zaten bizi mahveden de bu din yerine empoze edilen Arap kültürü.

Buradaki afganlar,pakistanlılar gibi aynı. gerçekten dışlansın insan gibi yaşamayı bilmeyen herkes.

Çünkü sürü psikolojisi ile hareket ediyorlar.Araplar kadar pis bir millet yok bu yeryüzünde,ırkçı desinler,ne derlerse desinler.Zaten bizi mahveden de bu din yerine empoze edilen Arap kültürü.
Eski Türk kültüründeki edep,ahlak,aile bilincini bilseler...Araplar yanına yaklaşamaz bunların...

Eski Türk kültüründeki edep,ahlak,aile bilincini bilseler...Araplar yanına yaklaşamaz bunların...
Bitmiyor bizimkilerin arap sevdası, büyülenmiş gibiler. Ben sevemedim o kültürü hiç, kusura bakmasınlar (Hataydaki arap kökenli vatandaşlarımız bu kategoriye girmiyorlar, müthiş tatlı ve görgülü insanlar kendileri)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…