- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.361
Almanların ırkçı olmasına kızmıyorum, gördüklerimi görseniz Türklerden tiksinirsiniz. Aşırı kıro ve keko hareketleri var. Çekirdek çitleyip sokaklara atıyorlar, getto gibi. Üstü açık arabalarda kornalara basıp konvoy yapıyorlar. Düğünlerde davul zurna falan sokaklarda insanları rahatsız ediyorlar, bir de silah sıkıyorlar. Cidden utanç vericiler.Alamanya da çok güzel temsil ediyorlar bizi
ırkçılık mı böyle şeyler ben tartışırım...insan vatanına sahip çıkmalı...görev bu mecburiyet...hümanistlik bir yere kadar...parayla almadık biz buraları koskoca bir nesil toprak altında ya...Almanların ırkçı olmasına kızmıyorum, gördüklerimi görseniz Türklerden tiksinirsiniz. Aşırı kıro ve keko hareketleri var. Çekirdek çitleyip sokaklara atıyorlar, getto gibi. Üstü açık arabalarda kornalara basıp konvoy yapıyorlar. Düğünlerde davul zurna falan sokaklarda insanları rahatsız ediyorlar, bir de silah sıkıyorlar. Cidden utanç vericiler.
Çünkü sürü psikolojisi ile hareket ediyorlar.Araplar kadar pis bir millet yok bu yeryüzünde,ırkçı desinler,ne derlerse desinler.Zaten bizi mahveden de bu din yerine empoze edilen Arap kültürü.Dünya kadar şehidimiz oldu,bir sürü dünya platformunda adaletsizliğe uğradık bir tane arap ülkesi söyleyin bana isyan etmeyi bırak bir bildiri falan okuyan...azerbaycan dan başka var mı bir ses eden...nasıl görmüyorlar ya...
Buradaki afganlar,pakistanlılar gibi aynı. gerçekten dışlansın insan gibi yaşamayı bilmeyen herkes.Almanların ırkçı olmasına kızmıyorum, gördüklerimi görseniz Türklerden tiksinirsiniz. Aşırı kıro ve keko hareketleri var. Çekirdek çitleyip sokaklara atıyorlar, getto gibi. Üstü açık arabalarda kornalara basıp konvoy yapıyorlar. Düğünlerde davul zurna falan sokaklarda insanları rahatsız ediyorlar, bir de silah sıkıyorlar. Cidden utanç vericiler.
Eski Türk kültüründeki edep,ahlak,aile bilincini bilseler...Araplar yanına yaklaşamaz bunların...Çünkü sürü psikolojisi ile hareket ediyorlar.Araplar kadar pis bir millet yok bu yeryüzünde,ırkçı desinler,ne derlerse desinler.Zaten bizi mahveden de bu din yerine empoze edilen Arap kültürü.
Bana mutlu olan,en zenginleri dahil olmak üzere bir Arap ülkesi göster,abi kafayı yiyeceğim o 50 ve 60'lar Turkiyesi'ne bak,bir de 2022 Türkiye'si ne bak.Eski Türk kültüründeki edep,ahlak,aile bilincini bilseler...Araplar yanına yaklaşamaz bunların...
Bitmiyor bizimkilerin arap sevdası, büyülenmiş gibiler. Ben sevemedim o kültürü hiç, kusura bakmasınlar (Hataydaki arap kökenli vatandaşlarımız bu kategoriye girmiyorlar, müthiş tatlı ve görgülü insanlar kendileri)Eski Türk kültüründeki edep,ahlak,aile bilincini bilseler...Araplar yanına yaklaşamaz bunların...
Sessiz istila yı izledikten sonra çok etkilendim ben ya,zaten bardak iyice doldu artıkgece gece sinir ettik kendimizi yaama gerçekten tahammül kalmamışsa demek...
ay bana 80'lerimi 90'larımı versinler razıyım...sular kesilsin arada Allahaşkına ben ok yani...Bana mutlu olan,en zenginleri dahil olmak üzere bir Arap ülkesi göster,abi kafayı yiyeceğim o 50 ve 60'lar Turkiyesi'ne bak,bir de 2022 Türkiye'si ne bak.
gerçekten kalmadı sinirim o kadar bozuluyor ki şu olaylaragece gece sinir ettik kendimizi yaama gerçekten tahammül kalmamışsa demek...
ben onu şu an izlemeyeceğim...psikolojim yeterli değil o filme...Sessiz istila yı izledikten sonra çok etkilendim ben ya,zaten bardak iyice doldu artık.
Filmi hazırlayan gazeteci göz altına alındıben onu şu an izlemeyeceğim...psikolojim yeterli değil o filme...
işte..ben yeterli değilim artık bütün bu olanlara...genişleyemiyorum artık o kadar....Filmi hazırlayan gazeteci göz altına alındı
Nereye asacagiz?Ay biraz konuyu dağıtayım bugün hıdırellezmiş dileğinizi astınız mı
Ben 12de gittim kırmızı gülün altına kırmızı bi keseyle astım. Dibine de para gömdüm 5 kuruşNereye asacagiz?
gül fidesi aldım onun için sadece ama asmadım...birazdan da yatacağım çünkü halim kalmadı...iyi geceler gençler...Ben 12de gittim kırmızı gülün altına kırmızı bi keseyle astım. Dibine de para gömdüm 5 kuruşsabah 6 gibi alıcam denize atıcam kağıdı
Benim adıma da yapaydın ksnka,ben bilmiyorum öyle şeylerBen 12de gittim kırmızı gülün altına kırmızı bi keseyle astım. Dibine de para gömdüm 5 kuruşsabah 6 gibi alıcam denize atıcam kağıdı
Iyi gecelergül fidesi aldım onun için sadece ama asmadım...birazdan da yatacağım çünkü halim kalmadı...iyi geceler gençler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?