- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.381
Ayy seneye artık bişey olmaz. İyi gecelergül fidesi aldım onun için sadece ama asmadım...birazdan da yatacağım çünkü halim kalmadı...iyi geceler gençler...
Aahahahah ben her sene annemlerle yapıyodum ama hiç gidip denize atmamıştm bu sene ilk kez onu denicemBenim adıma da yapaydın ksnka,ben bilmiyorum öyle şeyler.İnşallah kabul okur dileğin
Kız burada deniz de yok,nereye atarız ki onuAahahahah ben her sene annemlerle yapıyodum ama hiç gidip denize atmamıştm bu sene ilk kez onu denicemAy olmuyo ki kendin yapman lazım yoksa yapardım ahahah İnşallah hepimizinnn
Valla dere falan da oluyomuş o da yoksa yakılıyodu herhaldeKız burada deniz de yok,nereye atarız ki onu
Kıytırık bir su birikintisi var,oraya atarım işteValla dere falan da oluyomuş o da yoksa yakılıyodu herhalde
Ayyy hayır o olmaz ahahhaahhKıytırık bir su birikintisi var,oraya atarım işte
Bana göre değilmiş o ya,sıkılıp atarım kağıdı mağidiAyyy hayır o olmaz ahahhaahhçok detay var ya inanılmaz. Mesela beli ağrıyan bi insan dut ağacına gidip dut belimin ağrısını yut diyince de geçiyo diyorlar ahahahahah
ay yok artıkAyyy hayır o olmaz ahahhaahhçok detay var ya inanılmaz. Mesela beli ağrıyan bi insan dut ağacına gidip dut belimin ağrısını yut diyince de geçiyo diyorlar ahahahahah
Aaahahahaha büssürü var daha ya ilk kez duydum onları da ama dileği asmak almak denize atmak falan baya güzel hissettiriyo bana ahahahay yok artıkmillet de ne yapacağını şaşırdı
Ahaahahha evet uğraşıyosun valla birazBana göre değilmiş o ya,sıkılıp atarım kağıdı mağidi
Denizimiz var diyorsunAaahahahaha büssürü var daha ya ilk kez duydum onları da ama dileği asmak almak denize atmak falan baya güzel hissettiriyo bana ahahah
Öptükkk çok iyi gecelerŞarjım bitiyore,öpüldünüz hepiniz bebitolar
Yaaaa olmaz mı en güzelinden ahahahhaDenizimiz var diyorsun.
Benim için de kokla o denizi yarın :) çook özledim o tuz kokusunu, martı sesiniYaaaa olmaz mı en güzelinden ahahahha
Delirtiyorlar Evita'm ya,bu kadar mı cahil,bu kadar mı yobaz olur bir insan evladı yaaaa.Bugun markette kasiyer ile konuşuyorum,Salihli'de 12 yaşında kız çocuğunu kaçırmışlar.Hayir haber yok.Ya Almanya'da akrabam olmasa inanacağım.Nalet gelsin bunlara...Borellus80 kız aranma...beyin olsa öyle şeyler yazmazlardı...senin seviyende mi onlar?
Burda yüzlerine bakmayacağımız tipler orada adam olmuş bize cevap yazıyorlar nette...az kaldı inşallah...
Müslümanlıkta en büyük günah...kul hakkı....bol bol alsınlar bırak....Delirtiyorlar Evita'm ya,bu kadar mı cahil,bu kadar mı yobaz olur bir insan evladı yaaaa.Bugun markette kasiyer ile konuşuyorum,Salihli'de 12 yaşında kız çocuğunu kaçırmışlar.Hayir haber yok.Ya Almanya'da akrabam olmasa inanacağım.Nalet gelsin bunlara...
Anaa ben bunu şimdi gordum sayfayı okurken ve bugün künefe malzemesi aldık çarşıdan ablam gitmeden yapayım diye bu akşam yapacaz kanksTatlı yaptin mi kanka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?