Ahali Lokali

Benim için de kokla o denizi yarın :) çook özledim o tuz kokusunu, martı sesini

Ben de kaçıyorum, iyi geceler herkese ladylerim
Hepiniz için heep iyi dileklerde bulundum aklımdaydınız kızlaarr uyuyakalmışım bende telefon elimde alarma kalktım sersem gibiydim tüm gün erkenden uyurum bugün ya

Burası yetmiyor instagram,Facebook neresi varsa milletle birbirimize giriyoruz.Offf çok gerginim çook.
Herkesss gergin herkesss ben yine söylenip geldim o konuda valla sinirim tepemde sabah sessiz istilayı izledim bide sinirden cıldırdım sabah sabah

Herkesss gergin herkesss ben yine söylenip geldim o konuda valla sinirim tepemde sabah sessiz istilayı izledim bide sinirden cıldırdım sabah sabah
Gavur diyor yaaa,aşağılık pislik.Allah'ın beyinsiz yobazı.Neyse ben bulaşıkları yıkamaya gideyim.Acayip sinirliyim kızlar.

Reactions: cnu
Burası yetmiyor instagram,Facebook neresi varsa milletle birbirimize giriyoruz.Offf çok gerginim çook.
Bizim gibi zavallıları istemiyormuş,bak sennnn?Ulann benim dedemin babası Atatürk ile omuz omuza savaştı cephelerde,sen kimsin beeee.

Kanka yanlış sulardasın, ne işin var o b.k çukurunda allah aşkına, cahile laf anlatılabildiği nerde görülmüş? Bunların beyin işlevleri sınırlı, seni algılayamayacak kafalara niye laf anlatmaya çalışıyorsun. Teneke gibi kafalar, taş atsan zınk diye ses gelir yankılı yankılı Kendi seviyendeki insanlarla tartış kankeyto, bunlar zift gibi, muhatap olursan üstüne leke bulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…