- 18 Şubat 2018
- 13.496
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.281
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.401
Kizzz yapılır mı bu beeeeeAnaa ben bunu şimdi gordum sayfayı okurken ve bugün künefe malzemesi aldık çarşıdan ablam gitmeden yapayım diye bu akşam yapacaz kanks
Hepiniz için heep iyi dileklerde bulundum aklımdaydınız kızlaarr uyuyakalmışım bende telefon elimde alarma kalktımBenim için de kokla o denizi yarın :) çook özledim o tuz kokusunu, martı sesini
Ben de kaçıyorum, iyi geceler herkese ladylerim
Burası yetmiyor instagram,Facebook neresi varsa milletle birbirimize giriyoruzMüslümanlıkta en büyük günah...kul hakkı....bol bol alsınlar bırak....
Herkesss gergin herkesss ben yine söylenip geldim o konudaBurası yetmiyor instagram,Facebook neresi varsa milletle birbirimize giriyoruz.Offf çok gerginim çook .
Gavur diyor yaaa,aşağılık pislikHerkesss gergin herkesss ben yine söylenip geldim o konudavalla sinirim tepemde sabah sessiz istilayı izledim bide sinirden cıldırdım sabah sabah
Offf bende vallahi kahve falan biseler yapayım oyun oynayayım birazGavur diyor yaaa,aşağılık pislik.Allah'ın beyinsiz yobazı.Neyse ben bulaşıkları yıkamaya gideyim.Acayip sinirliyim kızlar .
Burası yetmiyor instagram,Facebook neresi varsa milletle birbirimize giriyoruz.Offf çok gerginim çook .
Bizim gibi zavallıları istemiyormuş,bak sennnn?Ulann benim dedemin babası Atatürk ile omuz omuza savaştı cephelerde,sen kimsin beeee.
Ne oynuyorsun? :)) ben de oyuncuyum da merak ettim seninkiniOfff bende vallahi kahve falan biseler yapayım oyun oynayayım biraz
Ne istiyorlar bu kızdan ya, gayet de kibar ve düzgün konuşuyor. Biri gıcıklığına saldırıyor da biliyorum aslında kimler olduğunuaaaacnu yine ban yedi noluyor ya hayret bir şey
Evet ya canım ya gayet düzgün konuşuyor o laf ebeleriyle.aaaacnu yine ban yedi noluyor ya hayret bir şey
Bende sahilde idim bugün bol bol nemi çektimBenim için de kokla o denizi yarın :) çook özledim o tuz kokusunu, martı sesini
Ben de kaçıyorum, iyi geceler herkese ladylerim
bizim diğer konuya gelinNe istiyorlar bu kızdan ya, gayet de kibar ve düzgün konuşuyor. Biri gıcıklığına saldırıyor da biliyorum aslında kimler olduğunu
Hangi baslikta evitamm
Nereye gitti bu kız gene yaNe oynuyorsun? :)) ben de oyuncuyum da merak ettim seninkini
Cnu hangi konudan banlandi kankaKız gelip bulacağım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?