Ahali Lokali

Bazılarının işi gücü yok, şikayet edip banlatmak için pusuda bekliyorlar. Genelde boş gezenin boş kalfaları oluyorlar, sanalda hava yapıp reelde ezik oluyorlar.

Aslında eskiden öyleydi...malesef olmuyor hatta öyle ki konuşmasınun bir kısmında yüzün kızarıp konuşamaz oluyorsun...eskiden ezik hissetirildiler ve şimdi de bunun intikamını yanlış bir kesimden alıyorlar...ve en acısı artık biz ve onlar var...bu o kdar tehlikeli ki...keşke farketseler...hepimiz için ortak tehlike bu...

ben forumdaki tipler için dedim aslında, o tartışma konusuna atıfta bulunmadım

Şu anda ülkenin özeti bu Evita'm,onlar ve bizler.Gormedin mi kadın beni kendi vatanından kovmaya kalkıyor.

ben forumdaki tipler için dedim aslında, o tartışma konusuna atıfta bulunmadım
yok bende tam olarak onlara diyorum aslında...bende senin gibi düşünüyordum hatta onları ezmemek üzmemek için iyi niyetli davranıyordum ama yavaş yavaş anladım ki hepsinin enteresan bir özgüveni oluşmuş...olayları işlerine geldiği gibi bir kronololijik sıraya koyup büyük bir gururla sana bir sürü done sunuyorlar o kadar içleri boş ki sen utanıp susuyorsun artık...
öyle susan,utanan kalmadı genelde...

Şu anda ülkenin özeti bu Evita'm,onlar ve bizler.Gormedin mi kadın beni kendi vatanından kovmaya kalkıyor.
Bir oturup hesap kitap yapılsa, kim ülke için nelerini feda etmiş diye, sen ve senin ailenin feda ettikleri, o konuşan kişi gibi 1000 tanesini cebinden çıkarır hatta donunda sallar. Hep lafta delikanlı bunlar, ülke için fedakarlıktan anladıkları çıkar karşılığı oy vermek.

Hatta okunduğunu bilerek yazacağım tüm riskleri göze alarak...çoğu zaman diyorum ki ..''vay be sağlam inançlı bir müslümanmışım yoksa bunlara bakıp çoktan dinden soğumam gerekirdi...'' Bütün bu kötü şeyleri din'e sığınıp yapıyorlar ve ben hala iyi bir insan olmaya çalışıyorum ...herşeye rağmen....

Gerçek hayatta kimse tarafından ciddiye alınmayan, argümanlarından belli teneke kıvamında tipler oldukları için, varlıklarını bu forumdaki pro üyelikle sürdürmekten ve çeteleşip kendi gibi düşünmeyeni banlatmaya çalışarak tatmin oluyorlar ancak. Zavallılık.

Kendini kıyas bile etme. Unutma kıyas, aynı kategorideki iki şey arasında yapılır. Sizin aranızda uçurum var bunlarla hem eq olarak hem de iq olarak. O yüzden kıyas kabul etmez.

aa evet orası öyle...destek de çok gecikmiyor zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…