- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.461
Anaaa hemen de izliyorlar bizi :))) buyrun gelin ya saklanmayınHehehee kendinden başlasa iyi olur:)
kendini kamufle etmek için uçana kaçana durduk yere falcısın falan diyordu, millet soru soruyor. Bu da falcısın diyorÇok kinci gelir bence de :)))
Kesinlikle öyle taktik yapıyordukendini kamufle etmek için uçana kaçana durduk yere falcısın falan diyordu, millet soru soruyor. Bu da falcısın diyor
Buna nerden bakıp görüyoruz ziyaretçi sayısını canım
Bir de bot falcıyı övmüştüKesinlikle öyle taktik yapıyordu
Evet yaaBir de bot falcıyı övmüştüsonra da hala savunuyor size ne ben beğendim bana tuttu falı diyor iyi al hayrını gör o zaman.
özelden yazayım :)))Buna nerden bakıp görüyoruz ziyaretçi sayısını canım
No baby :) hoş geldinKızlar yattınız mı? Ay pardon kankitoşlar diyecektim...
Kuzu geldim ama gideceğim...ben diğer konudakilere baktım onlarda ban yemişler..hatta bir tane vardı görüşlerimiz çok uymuyordu ama hiçbir kabalığı yoktu kızın...tek bir satır bile...o da almış...çok garip geldi bana...No baby :) hoş geldin
daha da garip bir şey var sana yazayım durKuzu geldim ama gideceğim...ben diğer konudakilere baktım onlarda ban yemişler..hatta bir tane vardı görüşlerimiz çok uymuyordu ama hiçbir kabalığı yoktu kızın...tek bir satır bile...o da almış...çok garip geldi bana...
Uyuyakalmışim geceKızlar yattınız mı? Ay pardon kankitoşlar diyecektim...
Burada da o başlığa atıfta bulunuldu diye mi oldu yani? Bu şikayet eden zatın derdi ne anlamadım gelmiş sataşıyor sağa sola, kendine bakmadan bir de psikolog önermiş iyi güldümBen o almanya konusuna mesaj bile yazmadım, ban alma sebebim bu başlık altında konuşmalarımız. Az önce kendini gösterdi zaten şikayet edendemek ki uzaktan uzaktan izleyip şikayet ediyormuş, onun da işi zor, ruh hali iyi görünmüyor allah yardımcısı olsun
Ay ben denk gelmedim hiç ama sırf kendini kamufle etmek için her soru sorana sen falcı mısın diyorduBurada da o başlığa atıfta bulunuldu diye mi oldu yani? Bu şikayet eden zatın derdi ne anlamadım gelmiş sataşıyor sağa sola, kendine bakmadan bir de psikolog önermiş iyi güldümBir ara ben onu bu başlığa bakarken görmüştüm aslında ama böyle sinsi planlar yapacağı aklıma gelmedi.
Bu platform da senin kadar düzgün yazan görmedim.gercekler bazen acitir ondandir.Ay ben denk gelmedim hiç ama sırf kendini kamufle etmek için her soru sorana sen falcı mısın diyorduhalbuki kendi falcı hem de yazım tarzı bayağı vasat. Kendini belli ediyor hemen. Muhtemelen başka isimle tekrar gelir o
Ben neden ban aldım anlamadım, uslup yazmışlar sadece ama ben kimsenin şahsına, isim vererek kötü bir laf etmedim. Demek ki işine gelmeyene ban veriyorlar onu da görmüş olduk.
Havaya ezik dedim, birileri gelip üstüne almışBu platform da senin kadar düzgün yazan görmedim.gercekler bazen acitir ondandir.
Herşeye alınıyordu ki oHavaya ezik dedim, birileri gelip üstüne almışeziklerse demek ki
Gerçek hayatta kimse tarafından ciddiye alınmayan, argümanlarından belli teneke kıvamında tipler oldukları için, varlıklarını bu forumdaki pro üyelikle sürdürmekten ve çeteleşip kendi gibi düşünmeyeni banlatmaya çalışarak tatmin oluyorlar ancak. Zavallılık.
Bazılarının işi gücü yok, şikayet edip banlatmak için pusuda bekliyorlar. Genelde boş gezenin boş kalfaları oluyorlar, sanalda hava yapıp reelde ezik oluyorlar.
Gelip sinsi sinsi bizim yazdıklarımızı okuyorlarokuyun anacım biraz ilim, irfan, insanlık nasiplenin. Belki biraz olsun yargılamamayı, kibirli olmamayı, yeri geldiğinde de eleştiri kaldırmayı öğrenirsiniz. Zira biz burda bazen birbirimizi de eleştiriyoruz, öğreniyoruz, öğretiyoruz ama kırmıyoruz, insan kalıyoruz.
Ay ben denk gelmedim hiç ama sırf kendini kamufle etmek için her soru sorana sen falcı mısın diyorduhalbuki kendi falcı hem de yazım tarzı bayağı vasat. Kendini belli ediyor hemen. Muhtemelen başka isimle tekrar gelir o
Ben neden ban aldım anlamadım, uslup yazmışlar sadece ama ben kimsenin şahsına, isim vererek kötü bir laf etmedim. Demek ki işine gelmeyene ban veriyorlar onu da görmüş olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?