Ahali Lokali

Gelip sinsi sinsi bizim yazdıklarımızı okuyorlar okuyun anacım biraz ilim, irfan, insanlık nasiplenin. Belki biraz olsun yargılamamayı, kibirli olmamayı, yeri geldiğinde de eleştiri kaldırmayı öğrenirsiniz. Zira biz burda bazen birbirimizi de eleştiriyoruz, öğreniyoruz, öğretiyoruz ama kırmıyoruz, insan kalıyoruz.

Kızlar noldu buralarda hepiniz ceza almışsınız niye böyle oldu sık giremiyorum bu ara yoğunluktan ama bi Almanya konusu geçmiş o konuyla mı ilgili acaba ay hiç girip bakmıyorum da bdv ye sırf sinir bozuyor ya

Burayı herkez biliyor yaaa gizli yeriniz değil kankitolar size bir kaç sözüm olacak ruzgargulu nerede yaşıyorsun sana psikolog önerisi vereceğim ha birde kısmet açma duası belki birini bulup mutlu olursun kuzum durumun vahim sanal alemde dünya yaratmışsın ve ezik sensin kedili bayan çocuğum var allaha şükür bedduan dönüp dolaşıp seni bulsun allah seninde kalbine göre versin tek dileğim budur falcı değilim mesleğim mühendislik çevresi olan özgüveni yüksek ve kaliteli bir insanımdır çevremde insan çoktur burayı arkadaşım önermişti fal tutkunuyum geçen tartıştığım bayan ve hepinize tavsiyem sanal alemden kopup gerçek hayata yönelmeniz keza bakırköyü boylarsınız şimdi hepinizi şikayet ediyorum ve bu siteden ayrılıyorum böyle değerli bir sitede sizin gibi insanlar görmek beni anca güldürüyor.Şikayet etmiştim zaten sizi şimdide edeceğim

Reactions: cnu
Burası bizim geyik alanımız, sanal dünya falan yaratmış değiliz. Ben zaten akademisyenim, reelde çevrem geniştir siz tasalanmayın :) Psikolog herkese lazım valla psikolog önererek beni aşağılayacağını düşünmene senin adına üzüldüm doğrusu. Benim birini bulmaya ihtiyacım yok şu an evliyim zaten
Sen de mühendis olmuşsun ama Türkçe yazmayı bilmiyorsun. Sen bana psikolog öner, ben de sana Türkçe öğretmeni önereyim :)
Bir de tellwe konusunda şahit oldum çok fazla sataşıyorsun insanlara durduk yere, buluttan nem kapıyorsun, sanırım takıntı problemin var. Çok geçmiş olsun, sen de bir psikoloğa görünün mutlaka.

Son düzenleme:
Reactions: cnu

Bisey de demediler ki canlarim ya o konudan galiba banlandilar.((

Ben o almanya konusuna mesaj bile yazmadım, ban alma sebebim bu başlık altında konuşmalarımız. Az önce kendini gösterdi zaten şikayet eden demek ki uzaktan uzaktan izleyip şikayet ediyormuş, onun da işi zor, ruh hali iyi görünmüyor allah yardımcısı olsun

Hoşgeldin canımboşver biz birbirimizi biliyoruz.ben o konudan sanmistim dordunuz de banlaninca.

Hoşgeldin canımboşver biz birbirimizi biliyoruz.ben o konudan sanmistim dordunuz de banlaninca.
yani diğer kızlar muhtemelen o konudan ban almıştır, ama ben hiç oraya yazmadım zaten akşamları girip sadece tellwe konusuna bir de buraya bakıyorum ben normalde. Takıntılı arkadaş bizi fazla kafaya takmış demek ki

yani diğer kızlar muhtemelen o konudan ban almıştır, ama ben hiç oraya yazmadım zaten akşamları girip sadece tellwe konusuna bir de buraya bakıyorum ben normalde. Takıntılı arkadaş bizi fazla kafaya takmıs
Yorumcu olma ihtimali çok yüksek baştan itibaren dedim.saldirmasinin nedeni de bu.

altincihisleriolan olmasın sakın bir çocuğum olmuyor diyor, bir de zaten çocuğum var diyor. Herkese de sataşıyordu. Valla sen vurgun gol oldu cidden yorumcu olma ihtimali %99
Ah canım burda neler gordum ben sekiz senedirciddi sıkıntıları var bir dediği bir dediğine tutmuyor

Ah canım burda neler gordum ben sekiz senedirciddi sıkıntıları var bir dediği bir dediğine tutmuyor
söylediklerinin %90 ı yalan, mühendis olamaz o baksana daha Türkçe yazmayı bilmiyor. Bizle aşık atamayınca bir meslek yapıştırdı kendine bir de kaliteli insanımdır diyor kendi kendine cidden özgüveni bayağı yüksekmiş kesin altincihisleriolan

Daha herkes yazamıyor ne mühendisi olacak.belki kaldırım mühendisidir

Bide kaliteli insan kaliteli insanım demez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…