Ahali Lokali

Kızlar birşey soracağım..geçen hafta şans eseri Şıvga Gerez diye birine denk geldim..Evde dikkat etmemiz gerekenler gibi.bir konuda programı vardı.....gerçi diğer konumuza daha uygun ama havayı dağıtalım diye buradan yazayım istedim.
Kadını acayip İbrahim Tatlises'in programının eski dansözü Şıvga'ya benzettim ama metafizik konusunda ezberbozan kanalında çok güzel konulara değiniyordu..
bir baksanıza sizde benzetecek misiniz?

Sizin evde dikkat ettiğiniz konular var mı? Gece çöp çıkarmamak,bebek kıyafetlerini gece asmamak,tırnak kestiğinde bunu klozete vs atmamak gibi...
Aslında ananelerimizin,babanellerimizin uyguladıkları bazı şeylerin bir sebebi var gibi...

Aynısııııı yaaa cidden aynı ahaha bence net o

annemin vardı, gece karanlıkta dışarı su dökme diyordu :))

hayır hayatta ilgilenilen konular değişir ama onunki 360 derece değişmiş hatta 960 derece...okuduğu kitaplar vs..muazzam...tebrik ederim gerçekten....
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir Evitam, ama bazıları değişim yerine üstüne oturmayan kalıplara kendini sığdırmaya çalışıyor, onlar da çok bariz belli oluyor zaten bir yere gelememişler hayatta, o tatminsizliğini, başka sahte kalıplarla örtmeye çalışıyor yazık onlara

hayır hayatta ilgilenilen konular değişir ama onunki 360 derece değişmiş hatta 960 derece...okuduğu kitaplar vs..muazzam...tebrik ederim gerçekten....

Hayır dansöz sonradan metafizik uzmanı olamaz gibi birşey demiyorum asla dansözlüğüde küçümsemiyorum bir küçük odun olarak...düğünlerdeki tek aktivitem el çırpmak o da bir zaman sonra çok senkronize yapmacık bir hale gelir..sinir olurum kendime ama çok da örneği yok şimdi kabul etmek lazım...tebrikler gerçekten...çünkü ben etkilendim anlattıklarında eni konu....

Bence de o. Zaten o olduğuna dair yazılar da gördüm

Asenanın da güzellik merkezi zinciri ve kendi marka kozmetikleri var mesela..onun da reklamını görmüştüm...ok o ama metafizik de bir isim olmak...Maşallah...

Ya kadını dinlediğinde mevzuyu içselleştirdiğini hissediyorsan sorun yok. Üstüne olmayan kıyafetlerle ortalıkta endam yapmaya çalışanlar çok komik oluyor

Ya kadını dinlediğinde mevzuyu içselleştirdiğini hissediyorsan sorun yok. Üstüne olmayan kıyafetlerle ortalıkta endam yapmaya çalışanlar çok komik oluyor
İlk dinlediğimde ...evet evet..muazam hakikaten falan diye dinledim..sonra eski dansöz olduğunu öğrenince bir daha dikkatli dinledim...Başkası yapsa çok kızarım...bu etiketleme ne fena birşey ya...kendimi kınıyorum...

Bence sorun yok ya zaten içinde vardır kadının bu konuya merakı demek ki, sessiz derinden geliştirmiştir kendini

Ben çok takılmam normalde ama annemin dikkat ettiği konulardır bunlar. Gerçi eskiden daha çok takılırdı şimdi biraz azalttı.
Yola çıkanın arkasından ev süpürülmez vardı mesela geçenlerde aramızda konusu geçmişti.

Oyunculuk da yapmış Şıvga hanım :))) şaşırtıcı doğrusu, 10 parmağında on marifet :))

Onun sebebi neymiş..ben onu duymadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…