- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.501
fakirlik getirirmiş google abiye sordum...Hiç bilmiyorum, iyi değilmiş dedi sadece şimdi sordum geldim :)
tuvalaletleri özellikle bende hemen girişirim...havlular makineye gider vs...süpürmek değil bu ama...hala zenginim o zaman...iyi...benim annem misafir gider gitmez temizliğe girişiyor dabari onu durdurmak için kullanacağım bir argüman olsun :)))
Ben de baktım da bir şey göremedim, öğrenmiş oldukfakirlik getirirmiş google abiye sordum...
hayatımızdaki hurafelere bak..orada yazıyor...Ben de baktım da bir şey göremedim, öğrenmiş olduk
cidden komedi ya ahahahahhayatımızdaki hurafelere bak..orada yazıyor...
Hayır hiç öyle olaylarım yoktur :) bir tek ocağı-fırını falan kontrol etme takıntım var kapalı mı diye o da zaten takındı kategorisine dahilMesela klozet kapaklarını kapatıyor musunuz? Yatak odandaki aynaların üstüne gece yatarken kapatıyor musun diye sorup iyice psikopat yapayım sizi hemen
Klozet kapağını hep kaparimda ayna olayıni ilk defa duydumMesela klozet kapaklarını kapatıyor musunuz? Yatak odandaki aynaların üstüne gece yatarken kapatıyor musun diye sorup iyice psikopat yapayım sizi hemen
Enerji kaçağı yapıyormuş şekerim...alın size geyik..hatta geyiğin dibi...Klozet kapağını hep kaparimda ayna olayıni ilk defa duydum
Sonuçta mizah geyik EvitamEnerji kaçağı yapıyormuş şekerim...alın size geyik..hatta geyiğin dibi...
Pekii...sıdr yaprağını biliyor musunuz??Sonuçta mizah geyik Evitam
kaç gün onlarınki acaba? ya da kendileri mi girmiyorlar ondan mı açılmıyor? herkesin açıldı...
yok süresi dolmamış daha, dolsa açılırdıkaç gün onlarınki acaba? ya da kendileri mi girmiyorlar ondan mı açılmıyor? herkesin açıldı...
Yoo o ne acaba?Pekii...sıdr yaprağını biliyor musunuz??
sen bayağı iyisin tarotta ya, zaman buldukça bak benceBen şu tarotu ilerletemedim ya...bir yerden sonra iş güç yoğunluk bayağıdır ilgilenmiyorum...reiki uyumlaması da almıştım...iyi gidiyordum birden bıraktım....
O ne ki canimPekii...sıdr yaprağını biliyor musunuz??
adaçayı yakarız ya evde pozitif enerji için...uzmanımız diyor ki bu yeterli değil...bunun en iyisi bu bitkinin yaprağıymış hatta bunun çayınıda tüketmek lazımmış...yaaaaYoo o ne acaba?
hepsini de yapıyorum valla :))adaçayı yakarız ya evde pozitif enerji için...uzmanımız diyor ki bu yeterli değil...bunun en iyisi bu bitkinin yaprağıymış hatta bunun çayınıda tüketmek lazımmış...yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?