- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.521
sen biliyor muydun sıdr bitkisini? bende herkes birşey diyor bu nedir yahu diyecektim bende tam...hepsini de yapıyorum valla :))
adaçayı östrojeni arttırıyor bu arada, iyi bir şey :)
o bitkiyi bilmiyordum da adaçayına dair her şeyi yapıyorum :) sanırım yaşadığım ülkede o bitkiyi zor bulurumsen biliyor muydun sıdr bitkisini? bende herkes birşey diyor bu nedir yahu diyecektim bende tam...
Benim östrojenim yüksek gibi ama ben uzak dursam daha iyi olacak sanırım :))hepsini de yapıyorum valla :))
adaçayı östrojeni arttırıyor bu arada, iyi bir şey :)
Sen dönmeyi düşünüyor musun? Bak onu hiç konuşmadık...o bitkiyi bilmiyordum da adaçayına dair her şeyi yapıyorum :) sanırım yaşadığım ülkede o bitkiyi zor bulurum
Benim ki çok değişik..Bazen tam Mahmut Abi oluyorum bazen komşu Nebahattan de Nebahat....Benim östrojenim yüksek gibi ama ben uzak dursam daha iyi olacak sanırım :))
Yani östrojen = dişilik gibi düşünerek değil de tıbbi olarak yüksek seviyede, olmaması gereken seviyede.
O zaman aşırı tüketme yeter, ama arada içebilirsin yani öyle her içimde etki edecek bir şey değil :)Benim östrojenim yüksek gibi ama ben uzak dursam daha iyi olacak sanırım :))
Yani östrojen = dişilik gibi düşünerek değil de tıbbi olarak yüksek seviyede, olmaması gereken seviyede.
Olabilir evet, çoğunlukla tütsü için kullanırım yine de :)O zaman aşırı tüketme yeter, ama arada içebilirsin yani öyle her içimde etki edecek bir şey değil :)
Kaldırdım engeliniN noktalibirgul sende en son durumlar nedir? engelli mi hala?
Dönmek konusuyla ilgili düşünce ve duygularımı bir şarkı yoluyla iletmek istiyorum:Sen dönmeyi düşünüyor musun? Bak onu hiç konuşmadık...
böyle devam boşver, sen de kendini sınamış olursun hemKaldırdım engelinio da ölü taklidi yapıyor bulaşmadı bir daha
dur tarot demişken sana bakayım küçücükKaldırdım engelinio da ölü taklidi yapıyor bulaşmadı bir daha
Aslında tutarsızca oldu farkındayım ama tam o sıra bir arkadaşımın telefonundan tüm rehberi silinmiş, hepimiz de bizi engelledi sandık o sıra. Dedim en kötü öyle bir şey yaşadım derim nolcakböyle devam boşver, sen de kendini sınamış olursun hem
Yaa sen ne tatlı bir kadınsındur tarot demişken sana bakayım küçücük
Ben çekmiştim sana yawYaa sen ne tatlı bir kadınsın
Geçmiş mecnun, şimdi tılsım altılısı, gelecek kupa yedilisi.
Ayy bilemedim ki hep biz çekiyorduk yaBen çekmiştim sana yawdur seninkilerle birleştirip harmanlayayım
Bence olduğu gibi söyle, önce engelledim, sonra hayatımdan çıkarmamın en güzelinin bu şekilde nötürleşmek olduğunu anlayıp böyle bir yere koydum de. Daha vurucu aslında bu :)Aslında tutarsızca oldu farkındayım ama tam o sıra bir arkadaşımın telefonundan tüm rehberi silinmiş, hepimiz de bizi engelledi sandık o sıra. Dedim en kötü öyle bir şey yaşadım derim nolcakYoksa gururla evet engelledim mi demeliyim bilmiyorum yani
Bence hiç açıklama bile yapmasın..kim ki o?Bence olduğu gibi söyle, önce engelledim, sonra hayatımdan çıkarmamın en güzelinin bu şekilde nötürleşmek olduğunu anlayıp böyle bir yere koydum de. Daha vurucu aslında bu :)
Ne bileyim bakmayalı çok oldu ya..ben çekmiş bulundum..dengem şaşmışAyy bilemedim ki hep biz çekiyorduk yaiçinden nasıl geliyorsa Evitam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?