Ahali Lokali

Benim östrojenim yüksek gibi ama ben uzak dursam daha iyi olacak sanırım :))
Yani östrojen = dişilik gibi düşünerek değil de tıbbi olarak yüksek seviyede, olmaması gereken seviyede.
Benim ki çok değişik..Bazen tam Mahmut Abi oluyorum bazen komşu Nebahattan de Nebahat....

Benim östrojenim yüksek gibi ama ben uzak dursam daha iyi olacak sanırım :))
Yani östrojen = dişilik gibi düşünerek değil de tıbbi olarak yüksek seviyede, olmaması gereken seviyede.
O zaman aşırı tüketme yeter, ama arada içebilirsin yani öyle her içimde etki edecek bir şey değil :)

böyle devam boşver, sen de kendini sınamış olursun hem
Aslında tutarsızca oldu farkındayım ama tam o sıra bir arkadaşımın telefonundan tüm rehberi silinmiş, hepimiz de bizi engelledi sandık o sıra. Dedim en kötü öyle bir şey yaşadım derim nolcak Yoksa gururla evet engelledim mi demeliyim bilmiyorum yani

Bence olduğu gibi söyle, önce engelledim, sonra hayatımdan çıkarmamın en güzelinin bu şekilde nötürleşmek olduğunu anlayıp böyle bir yere koydum de. Daha vurucu aslında bu :)

Yakın geçmiş joker ve kupa altılısı: Güzel ,taze heyecanlarla yola çıkan biri var ama cebindeki doneler biraz hayal ürünü olmuş gözüküyor

şimdi tılsım altılısı,değnek yedilisi:Güncel enerjide ise ben bunları haketmiyorum veya daha iyisine layığım diyerek sınırlarını,hayatını korumaya alan sen çıkmışsın...güncel enerjin bu modda

opsiyonel gelecek:kişinin adım atmak için uygun zamanı beklediğini mutlaka kişiden bir adım geleceği ve iletişim olacağı ama bu iletişimdeki konuşmaların enerjinin yine seni ilk başta çelen biraz hayali biraz ayağı basmayan doneler barındıracağı

Yani iletişim olur mu diye merak ediyorsan evet olacak ama bir netlik olacak mı diyorsan ilk baştaki belirsizlik hala koruyacak..

Peki ne yapalım desek...
Bu ilişkinin seni bir kere daha heyecanlandıracağı ama seni inanılmaz ikilemde bırakacağı o nedenle kendi çevrene yönelmeni tavsiye etti kartlar...

Kişinin düşünceleri çok gitgellerle dolu...uç düşünceleri var çok yüksek ve çok düşük ..çok neşeli ve birden depresif durumda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…