- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.541
aynen öyle doğru, ben niye bu opsiyonu düşündüysem zaten :))Bence hiç açıklama bile yapmasın..kim ki o?
Aman hepimiz öyleyiz..ay kalp kırılmasın aman yanlış anlamasın...bizim ki kalp değil patlıcan tohumu zaten...aynen öyle doğru, ben niye bu opsiyonu düşündüysem zaten :))
Eline emeğine yeteneğine sağlık EvitamYakın geçmiş joker ve kupa altılısı: Güzel ,taze heyecanlarla yola çıkan biri var ama cebindeki doneler biraz hayal ürünü olmuş gözüküyor
şimdi tılsım altılısı,değnek yedilisi:Güncel enerjide ise ben bunları haketmiyorum veya daha iyisine layığım diyerek sınırlarını,hayatını korumaya alan sen çıkmışsın...güncel enerjin bu modda
opsiyonel gelecek:kişinin adım atmak için uygun zamanı beklediğini mutlaka kişiden bir adım geleceği ve iletişim olacağı ama bu iletişimdeki konuşmaların enerjinin yine seni ilk başta çelen biraz hayali biraz ayağı basmayan doneler barındıracağı
Yani iletişim olur mu diye merak ediyorsan evet olacak ama bir netlik olacak mı diyorsan ilk baştaki belirsizlik hala koruyacak..
Peki ne yapalım desek...
Bu ilişkinin seni bir kere daha heyecanlandıracağı ama seni inanılmaz ikilemde bırakacağı o nedenle kendi çevrene yönelmeni tavsiye etti kartlar...
Kişinin düşünceleri çok gitgellerle dolu...uç düşünceleri var çok yüksek ve çok düşük ..çok neşeli ve birden depresif durumda ...
Bence hiç açıklama bile yapmasın..kim ki o?
Aslında açıklama yapmayacaktım tabii ki hani olur da iletişime geçer sorarsa laf arasında o zaman ne demeliyim diye düşündüm. O zaman öyle hissettim öyle yaptım demek bu kadar zor olmamalı değil mi benim için deBence olduğu gibi söyle, önce engelledim, sonra hayatımdan çıkarmamın en güzelinin bu şekilde nötürleşmek olduğunu anlayıp böyle bir yere koydum de. Daha vurucu aslında bu :)
ve sana daha ilginç birşey söyleyeyim..seni bile suçlayabilir gelinen bu durumdan....Eline emeğine yeteneğine sağlık Evitam
Yine demek istiyorum ki biz zaten neden bu noktaya geldik, sen hala aynı yerdesin.
Bıkmışım zaten git gellerinden kararsızlığından. Bence psikolojik sorunları var
Yapar yapar hiç şaşırmam. Sürekli geçmişi önümde çünkü hayatta sadece o zorluk sıkıntı yaşadı, bu yüzden ben de sonsuz anlayış göstermek zorundayım. Göstermezsem suçluyumve sana daha ilginç birşey söyleyeyim..seni bile suçlayabilir gelinen bu durumdan....
işte tarot bakarım,enerji gönderirim...olmadı seni okuyacağız artık...yapacak birşey yok...Yapar yapar hiç şaşırmam. Sürekli geçmişi önümde çünkü hayatta sadece o zorluk sıkıntı yaşadı, bu yüzden ben de sonsuz anlayış göstermek zorundayım. Göstermezsem suçluyum
Ben eskisinden daha iyiyim gerçekten. İnsan zamanla olgunlaşıyor, öğreniyor ne yapması nasıl davranması ve düşünmesi gerektiğini. Bu arada gerçekten hepinizin üzerimde emeği varişte tarot bakarım,enerji gönderirim...olmadı seni okuyacağız artık...yapacak birşey yok...Eki Görüntüle 3062049
Sen istemesen hiçbir iyileşme olmazdı canım benim :) kendi emeğini görmezden gelme sakınBen eskisinden daha iyiyim gerçekten. İnsan zamanla olgunlaşıyor, öğreniyor ne yapması nasıl davranması ve düşünmesi gerektiğini. Bu arada gerçekten hepinizin üzerimde emeği var
Sizi tanıdığım günden itibaren burayı asla sanal bir platform gibi görmedim
Bende sizi coook özledimmm
cnu geldin miii....oleyyyyy
Geldim ayolBorellus80 da geldi :)))
Daha ne kelimeler kullanırsın kankitoş,durmak yok,yola devam ama artık kimsenin tavuğuna kıstt demem.Banane ayol
Ayyyy tam seni dusunuyodum acaba seninki ne zaman bitiyor diyeDaha ne kelimeler kullanırsın kankitoş,durmak yok,yola devam ama artık kimsenin tavuğuna kıstt demem.Banane ayol
Tavuğuna kışt,koyununa höst demem aynen... koyuna höst mü deniyordu onu da tam bilmiyorum aslında...Daha ne kelimeler kullanırsın kankitoş,durmak yok,yola devam ama artık kimsenin tavuğuna kıstt demem.Banane ayol
Niye en uzun benimki sürdü acaba,sadece onu merak ettimAyyyy tam seni dusunuyodum acaba seninki ne zaman bitiyor diyecoook sevindim valla cok ozledim yaaa sizii
Niye en uzun benimki sürdü acaba,sadece onu merak ettim
Koğuş ağasıSeni reisimiz yapalım o zaman...en çok sen yattın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?