Ahali Lokali

Eline emeğine yeteneğine sağlık Evitam

Yine demek istiyorum ki biz zaten neden bu noktaya geldik, sen hala aynı yerdesin.
Bıkmışım zaten git gellerinden kararsızlığından. Bence psikolojik sorunları var

Bence hiç açıklama bile yapmasın..kim ki o?
Bence olduğu gibi söyle, önce engelledim, sonra hayatımdan çıkarmamın en güzelinin bu şekilde nötürleşmek olduğunu anlayıp böyle bir yere koydum de. Daha vurucu aslında bu :)
Aslında açıklama yapmayacaktım tabii ki hani olur da iletişime geçer sorarsa laf arasında o zaman ne demeliyim diye düşündüm. O zaman öyle hissettim öyle yaptım demek bu kadar zor olmamalı değil mi benim için de

Eline emeğine yeteneğine sağlık Evitam

Yine demek istiyorum ki biz zaten neden bu noktaya geldik, sen hala aynı yerdesin.
Bıkmışım zaten git gellerinden kararsızlığından. Bence psikolojik sorunları var
ve sana daha ilginç birşey söyleyeyim..seni bile suçlayabilir gelinen bu durumdan....

Yapar yapar hiç şaşırmam. Sürekli geçmişi önümde çünkü hayatta sadece o zorluk sıkıntı yaşadı, bu yüzden ben de sonsuz anlayış göstermek zorundayım. Göstermezsem suçluyum
işte tarot bakarım,enerji gönderirim...olmadı seni okuyacağız artık...yapacak birşey yok...

işte tarot bakarım,enerji gönderirim...olmadı seni okuyacağız artık...yapacak birşey yok...Eki Görüntüle 3062049
Ben eskisinden daha iyiyim gerçekten. İnsan zamanla olgunlaşıyor, öğreniyor ne yapması nasıl davranması ve düşünmesi gerektiğini. Bu arada gerçekten hepinizin üzerimde emeği var
Sizi tanıdığım günden itibaren burayı asla sanal bir platform gibi görmedim

Sen istemesen hiçbir iyileşme olmazdı canım benim :) kendi emeğini görmezden gelme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…