- 18 Şubat 2018
- 13.486
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.231
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.561
Ben kedili kadınım,ayy dışarıdan okudum koptumSeni reisimiz yapalım o zaman...en çok sen yattın...
Onu da bilemedim..koğuş ağasıydi di mi o?Koğuş ağası
Yorum yapmayacağız başkasının yazdığına ...lütfen...ne dediyse dedi...kışt ve höst'ü hatırla...Ben kedili kadınım,ayy dışarıdan okudum koptum
Benim bugün 0000da bitti üst üste aldım ya süresi uzadıNiye en uzun benimki sürdü acaba,sadece onu merak ettim
cidden ya kedili kadın deyince o ben bir süre düşündüm o kim ya diyeBen kedili kadınım,ayy dışarıdan okudum koptum
kışt diyorum sanacidden ya kedili kadın deyince o ben bir süre düşündüm o kim ya diye
kedilere de pist veya pişt deniyor
Ahali lokali konusundan diyor,bilmiyorum ki ne günah işledimBenim bugün 0000da bitti üst üste aldım ya süresi uzadıseninki de mi oyle oldu
Beddua etmişim kanka,bilenmadam arkadaş ben hayatım boyunca kimseye beddua etmedim,hiç tanımadığım sana niye edeyim?Çok kaliteli,mühendis bağyancidden ya kedili kadın deyince o ben bir süre düşündüm o kim ya diye
Klozet kapağı önemli kankaEvet klozet kapağı konumuz bittiği için sıradaki geyiği de koğuş ağasıBorellus80 bulsun...
devam edelim mi diyorsun? benim bilgilerim bitti ama..kapatın dı en son mesaj....başka ne yazılır bilmiyorumKlozet kapağı önemli kanka
Aslında takıntı benim işim ama şu anda aklıma gelmiyorudevam edelim mi diyorsun? benim bilgilerim bitti ama..kapatın dı en son mesaj....başka ne yazılır bilmiyorum
İyi geceler bebito,bansiz geceler☺Ayyy kızlar benim büyük gün yaklaşıyor bu hafta çok sık giremem herhaldefelaket uykusuzum bugün erkenden kaçıyorum size doyamadım daha hiç gidesim de yok ama yarın baya koşturmacalı olacak o yüzden kaçtım sizi çoook öpüyorum iyi geceler hepinize
Aminn aminnn bir daha yaşamayız insallahhhİyi geceler bebito,bansiz geceler☺
iyi geceler sana da bebiş, tatlı telaşeler bunlarAyyy kızlar benim büyük gün yaklaşıyor bu hafta çok sık giremem herhaldefelaket uykusuzum bugün erkenden kaçıyorum size doyamadım daha hiç gidesim de yok ama yarın baya koşturmacalı olacak o yüzden kaçtım sizi çoook öpüyorum iyi geceler hepinize
Yaaaa öyle gercekten deiyi geceler sana da bebiş, tatlı telaşeler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?