- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.581
Haydin iyi geceler...Herşey istediğin gibi gitsin canımAyyy kızlar benim büyük gün yaklaşıyor bu hafta çok sık giremem herhaldefelaket uykusuzum bugün erkenden kaçıyorum size doyamadım daha hiç gidesim de yok ama yarın baya koşturmacalı olacak o yüzden kaçtım sizi çoook öpüyorum iyi geceler hepinize
Ya keşke düğün yapsaydı,hepimiz gidip göbek atsaydık.Hayale bak amaHaydin iyi geceler...Herşey istediğin gibi gitsin canım
Aminn evitamm cok tesekkür ederim hepinize bebeklerimmmmHaydin iyi geceler...Herşey istediğin gibi gitsin canım
yok yok hayırlısı olmuş..benim göbek hiç atılacak gibi değil zaten...atsan atılmaz satsan satılmaz durumda...ben ve göbeğim evde kalmak istiyorum.Ya keşke düğün yapsaydı,hepimiz gidip göbek atsaydık.Hayale bak ama
Yaaaa kaldı valla düğün kutlama yapıcaz aksamına bi yakın akrabalar olucak. Ama göbek atma kısmı benimde kafamı karıstırdı baya düğün salonundaki ortam olmaz cunku ahahahaahhYa keşke düğün yapsaydı,hepimiz gidip göbek atsaydık.Hayale bak ama
Sanki benimki çok halliceyok yok hayırlısı olmuş..benim göbek hiç atılacak gibi değil zaten...atsan atılmaz satsan satılmaz durumda...ben ve göbeğim evde kalmak istiyorum.
canın isterse masanın yanında atıver canım...senin gecen sonuçta...Yaaaa kaldı valla düğün kutlama yapıcaz aksamına bi yakın akrabalar olucak. Ama göbek atma kısmı benimde kafamı karıstırdı baya düğün salonundaki ortam olmaz cunku ahahahaahh
Atıcam atıcam göbeksiz olmazzzzcanın isterse masanın yanında atıver canım...senin gecen sonuçta...
Şirket yemeği var uzun bir aradan sonra..herkes bir heyecanlı..abiye alan bile var...pandemiden sonra costu millet tabi...hepsini kot tişört'e ikna ettim bugün...çünkü ben şu an hiçbir elbiseye sığmıyorum...onlar niye giysindi...Sanki benimki çok hallice
Bende bir buçuk ay sonra bikini giyeceğim ama bu halde nasıl olur bilmiyorum☺☺Şirket yemeği var uzun bir aradan sonra..herkes bir heyecanlı..abiye alan bile var...pandemiden sonra costu millet tabi...hepsini kot tişört'e ikna ettim bugün...çünkü ben şu an hiçbir elbiseye sığmıyorum...onlar niye giysindi...
yüksek bel giyeceksin...kaç kilosun ki?Bende bir buçuk ay sonra bikini giyeceğim ama bu halde nasıl olur bilmiyorum☺☺
ya şu toplumun standartlarını boşverin ya, bikini dediğin şeyi zayıflara özel mi yapmışlar sanki. Giy dolaş ya göbekse göbek, fazlalıksa fazlalık. Verirsin eğer istersen, vermezsen de öyle güzelsin zatenBende bir buçuk ay sonra bikini giyeceğim ama bu halde nasıl olur bilmiyorum☺☺
78 kiloydum en son,artık tartıya çıkmıyorumyüksek bel giyeceksin...kaç kilosun ki?
Öyle be kankam,accik gözleri kanasınya şu toplumun standartlarını boşverin ya, bikini dediğin şeyi zayıflara özel mi yapmışlar sanki. Giy dolaş ya göbekse göbek, fazlalıksa fazlalık. Verirsin eğer istersen, vermezsen de öyle güzelsin zaten
oo ben 78-80 kilo olsam var ya...95 gördüm en son...78 kiloydum en son,artık tartıya çıkmıyorum
senin boy da uzun ama78 kiloydum en son,artık tartıya çıkmıyorum
kanamaz 78 kiloya kimsenin gözü falan...giy dolaş...yüksek bel alırsın en fazla...Öyle be kankam,accik gözleri kanasın
senin boy kaçtı?oo ben 78-80 kilo olsam var ya...95 gördüm en son...
1.70 kanka,ondan çok göstermiyorum ama iri yarı bir kadınım işte.senin boy da uzun ama
1.67 malesef pandeminin ilk yılında 15 kilo aldım...senin boy kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?