- 18 Şubat 2018
- 13.486
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.231
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.601
Bakınıyorum zaten ksnka,düşük beller iğrenç duruyorkanamaz 78 kiloya kimsenin gözü falan...giy dolaş...yüksek bel alırsın en fazla...
Sen de kısa değilsin ki, kilo alınır verilir. Eminim abarttığınız kadar değildir kilo :))1.67 malesef pandeminin ilk yılında 15 kilo aldım...
Ben Alman gullecilere benziyorum☺Sen de kısa değilsin ki, kilo alınır verilir. Eminim abarttığınız kadar değildir kilo :))
Ya benim durumum çok dalgalı...38 beden ile hamile kaldım .Hamileliğimde şekerim çıktı 38 kilo aldım. Onu çok zor verdim 5-6 sene sürdü. yine 38'e düştüm bu sefer başka bir sağlık sıkıntısı çıktı. tekrar hoop çıktım..şimdi yaştanmıdır nedir çok zorlanıyorum yine verirken...Sen de kısa değilsin ki, kilo alınır verilir. Eminim abarttığınız kadar değildir kilo :))
gerçek kesitte bir kız vardı hatırlıyor musun? Alman gülleci diyorlardı...o geldi aklımaBen Alman gullecilere benziyorum☺
Hangisiydi o yagerçek kesitte bir kız vardı hatırlıyor musun? Alman gülleci diyorlardı...o geldi aklıma
sağlığın yerinde olsun gerisi önemli değil ya kilo vermedeki temel amaç sağlık zaten görüntü değil ki. Bünyen sağlıklıysa biraz kilolu olsan ne olacak, herkes zayıf olmak zorunda değilYa benim durumum çok dalgalı...38 beden ile hamile kaldım .Hamileliğimde şekerim çıktı 38 kilo aldım. Onu çok zor verdim 5-6 sene sürdü. yine 38'e düştüm bu sefer başka bir sağlık sıkıntısı çıktı. tekrar hoop çıktım..şimdi yaştanmıdır nedir çok zorlanıyorum yine verirken...
Hangisiydi o ya
canım işin mantığı o ama kadın dediğin varlık güzelde olmak istiyor onunla motive oluyor yani...bu da gerçeksağlığın yerinde olsun gerisi önemli değil ya kilo vermedeki temel amaç sağlık zaten görüntü değil ki. Bünyen sağlıklıysa biraz kilolu olsan ne olacak, herkes zayıf olmak zorunda değil
Sıfatı hatırladım ama oynadığı rolleri pek hatırlayamadım
Sıfatı hatırladım ama oynadığı rolleri pek hatırlayamadım.
Bir ara baya güzel zayıflamıştim ama bende yemek konusunda irade yok,hsmurişi,tatlı falan asla bırakamıyorum bunları.Diyet hayatım boyunca yapmadım.canım işin mantığı o ama kadın dediğin varlık güzelde olmak istiyor onunla motive oluyor yani...bu da gerçek
İzlerim mutlaka,izlemişimdir muhtemelen ama çıkaramadım şu andaÇIĞLIKLAR VE CEZA Adlı bölümü tavsiye ediyorum sana o zaman..yarın 1 ölçü alınız...
su tüketimini arttır biraz daha ritmik hareket koy...bir de basit birşeyi çıkar kahveye çaya attığın şeker veye 1 dilim ekmek eksik gibi..uzun vadede o da farkettiriyor.Bir ara baya güzel zayıflamıştim ama bende yemek konusunda irade yok,hsmurişi,tatlı falan asla bırakamıyorum bunları.Diyet hayatım boyunca yapmadım.
Güzelliği bedene, beden güzelliği algımızı da toplum standartlarına dayadığımız sürece ne ben 45 kilolu halimle mutlu olabilirim ne de sen 80 kilolu halinle. Ben eminim uğraşsan fazla kilonu verirsin sen. Ama bunların dışında sen çok güzel bir kadınsın. Güzellik bir ışıltı meselesidir, o da sende varcanım işin mantığı o ama kadın dediğin varlık güzelde olmak istiyor onunla motive oluyor yani...bu da gerçek
İzlerim mutlaka,izlemişimdir muhtemelen ama çıkaramadım şu anda
Ya mesela tatlı krizi geldiğinde oturup bir kavanoz Nutella kasiklayabilirim ama çayı şekersiz içiyorumsu tüketimini arttır biraz daha ritmik hareket koy...bir de basit birşeyi çıkar kahveye çaya attığın şeker veye 1 dilim ekmek eksik gibi..uzun vadede o da farkettiriyor.
Sende de birşey var..iyi hissediyorumGüzelliği bedene, beden güzelliği algımızı da toplum standartlarına dayadığımız sürece ne ben 45 kilolu halimle mutlu olabilirim ne de sen 80 kilolu halinle. Ben eminim uğraşsan fazla kilonu verirsin sen. Ama bunların dışında sen çok güzel bir kadınsın. Güzellik bir ışıltı meselesidir, o da sende var
nutellayı çay kaşığı ile kaşıkla o zaman...çareler tükenmezzYa mesela tatlı krizi geldiğinde oturup bir kavanoz Nutella kasiklayabilirim ama çayı şekersiz içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?