Ahali Lokali

Sen de kısa değilsin ki, kilo alınır verilir. Eminim abarttığınız kadar değildir kilo :))
Ya benim durumum çok dalgalı...38 beden ile hamile kaldım .Hamileliğimde şekerim çıktı 38 kilo aldım. Onu çok zor verdim 5-6 sene sürdü. yine 38'e düştüm bu sefer başka bir sağlık sıkıntısı çıktı. tekrar hoop çıktım..şimdi yaştanmıdır nedir çok zorlanıyorum yine verirken...

sağlığın yerinde olsun gerisi önemli değil ya kilo vermedeki temel amaç sağlık zaten görüntü değil ki. Bünyen sağlıklıysa biraz kilolu olsan ne olacak, herkes zayıf olmak zorunda değil

sağlığın yerinde olsun gerisi önemli değil ya kilo vermedeki temel amaç sağlık zaten görüntü değil ki. Bünyen sağlıklıysa biraz kilolu olsan ne olacak, herkes zayıf olmak zorunda değil
canım işin mantığı o ama kadın dediğin varlık güzelde olmak istiyor onunla motive oluyor yani...bu da gerçek

canım işin mantığı o ama kadın dediğin varlık güzelde olmak istiyor onunla motive oluyor yani...bu da gerçek
Bir ara baya güzel zayıflamıştim ama bende yemek konusunda irade yok,hsmurişi,tatlı falan asla bırakamıyorum bunları.Diyet hayatım boyunca yapmadım.

Bir ara baya güzel zayıflamıştim ama bende yemek konusunda irade yok,hsmurişi,tatlı falan asla bırakamıyorum bunları.Diyet hayatım boyunca yapmadım.
su tüketimini arttır biraz daha ritmik hareket koy...bir de basit birşeyi çıkar kahveye çaya attığın şeker veye 1 dilim ekmek eksik gibi..uzun vadede o da farkettiriyor.

Güzelliği bedene, beden güzelliği algımızı da toplum standartlarına dayadığımız sürece ne ben 45 kilolu halimle mutlu olabilirim ne de sen 80 kilolu halinle. Ben eminim uğraşsan fazla kilonu verirsin sen. Ama bunların dışında sen çok güzel bir kadınsın. Güzellik bir ışıltı meselesidir, o da sende var

su tüketimini arttır biraz daha ritmik hareket koy...bir de basit birşeyi çıkar kahveye çaya attığın şeker veye 1 dilim ekmek eksik gibi..uzun vadede o da farkettiriyor.
Ya mesela tatlı krizi geldiğinde oturup bir kavanoz Nutella kasiklayabilirim ama çayı şekersiz içiyorum

Sende de birşey var..iyi hissediyorum yok yok ayakkabımı kızım dur ben bağlayayım demeye başladı...vermek lazım....

ya ben de çikolatayla portakalı çok yakıştırırım...ikisi bir arada krema yapmışlar...en son onu kaşıkladım...çok güzeldi yaw....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…