- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.781
Ahahahahahaha valla öyle bende ilk filmde duydum bunu zatenBak gene benim dediğime geldiniz
aaa nikah var değil mi? ya nasıl da geldi o gün...çabuk geçiyor zaman...senin nikah yarin kactacnu ??
priz mi yok kanka, tak fisi bitir isiÖfff gene şarjım bitiyor
Ayyy evet yaa size yazdığım günü dün gibi hatırlıyorumaaa nikah var değil mi? ya nasıl da geldi o gün...çabuk geçiyor zaman...
Priz var da benim de pil bitiyorpriz mi yok kanka, tak fisi bitir isi
Heyecan doruktadir simdiÖğlen 4de bebeğimm akşam direkt kutlamaya geçiyoruz
hee o ayri o zaman dinlen sen bebis yorgunsunPriz var da benim de pil bitiyor
Valla öyle yaa sıfır uyku ahahahahahHeyecan doruktadir simdi
Muhabbetin en koyu zamanı,offffhee o ayri o zaman dinlen sen bebis yorgunsun
su gibi akip gececek hic yorma kafani, isik hiziyla bitiyor oyle gunler :) bir bakacaksin gece ve evdesinValla öyle yaa sıfır uyku ahahahahahneyseki her şey yetişti de o yönden içim rahat her şey istediğim gibi olacak öyle görünüyor ama bakalım
Hayatının en güzel günlerinden biri olsun canım...Valla öyle yaa sıfır uyku ahahahahahneyseki her şey yetişti de o yönden içim rahat her şey istediğim gibi olacak öyle görünüyor ama bakalım
Ayyy evet yaaa bende papatya çayı aldım şimdi uykumu getirmesini bekliyorum ahahahahaMuhabbetin en koyu zamanı,offff
Ay inşallah yasu gibi akip gececek hic yorma kafani, isik hiziyla bitiyor oyle gunler :) bir bakacaksin gece ve evdesin
yarin iki kadeh bir sey patlat da stresin azalsin, kafa rahatlarAyyy evet yaaa bende papatya çayı aldım şimdi uykumu getirmesini bekliyorum ahahahaha
Evitammm çok teşekkür ederimmm inşallahhHayatının en güzel günlerinden biri olsun canım...
zayıfsan 4 kilo çok olabilir..yarın geçsin de sonra takviye al biraz...sağlık bozulmasın sonra...Ay inşallah ya4 kilo gitmiş benden vallahi yine az kiloyla kurtuldım zaten çok zayıfım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?