- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.801
Evet evet kuafordeyken başlicam zaten direkt yoksa titrerim valla gerilince bende çarpıntı titreme falan oluyor bi tuhaf oluyorumyarin iki kadeh bir sey patlat da stresin azalsin, kafa rahatlar
benim de gelinlik 0 bedendi, gelinlikci dalga geciyordu bu nasil bi beden diyeAy inşallah ya4 kilo gitmiş benden vallahi yine az kiloyla kurtuldım zaten çok zayıfım
Yaaaaa çok teşekküür ederim Borellusummmm hepimizin olsun inşallahhhYüzün hep gülsün,en güzel mutluluklar senin olsun.Hepininixi çok öpüyorum bebitolar,ben yokken fazla konuşmayın lutfen
Evet evet direkt farketti zaten yüzüm küçüldü biraz yarını atlatayım haftaya falan vitaminlere başlarım ya bi zayıfladığım zaman kendimi durduramıyorum bide eriyorum bayazayıfsan 4 kilo çok olabilir..yarın geçsin de sonra takviye al biraz...sağlık bozulmasın sonra...
benim de gelinlik 0 bedendi, gelinlikci dalga geciyordu bu nasil bi beden diye
Ahahahahahaha yok neyseki benim bi kez terzilik işi oldu o kadar küçülmemişim ahahahahaKizzzx benim de gelinliğim kaç kere daraltıldi.Şimfi tek bacağım bile girmez içine
ben de ritaline baslayayimEvet evet direkt farketti zaten yüzüm küçüldü biraz yarını atlatayım haftaya falan vitaminlere başlarım ya bi zayıfladığım zaman kendimi durduramıyorum bide eriyorum baya
artik norveclerde isveclerde yersin somonlari alirsin kilolari babyyyyAhahahahahaha yok neyseki benim bi kez terzilik işi oldu o kadar küçülmemişim ahahahahabende şu stres bitsin çok iyi kilo alıcam gibi hissediyorum ama bakalım
Ayy başla valla onu duymuştum bende iyi geliyor bayaben de ritaline baslayayimdikkat sorunum iyice zirve yapti ya 3dk bile odaklanamiyorum
recetesiz alinmiyor maalesefAyy başla valla onu duymuştum bende iyi geliyor baya
Ayy inşallah yaaaaartik norveclerde isveclerde yersin somonlari alirsin kilolari babyyyy
Yaaa o zaman en kısa sürede hallet bari senderecetesiz alinmiyor maalesef
sağol canım...her övülen işleme atlamayacakmışız
Ahahah sorma ben de çok eğlendim. Başkaları da ifşalıyor ama her gelen falcı bana saldırıyortelwe konusuda çok eğlenceli olmuş...gıdım fala ilgim kalmadı...yoksa konu muhteşem aksiyonlu olmuş....okurken bile çok eğlendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?