- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.821
politik değil dümdüz yazıyorsun o yuzden...göze batıyorsun şekerimAhahah sorma ben de çok eğlendim. Başkaları da ifşalıyor ama her gelen falcı bana saldırıyorbir hıncını alamadılar benden
O zaman bir maşallahını alırım Evitampolitik değil dümdüz yazıyorsun o yuzden...göze batıyorsun şekerim
Ben bile teyze olmadım vallahi bu yaşta yüzüm parıl parıl...seni daha çok bekler...Maşallah sana.... ama bak bu home ofise işi pandemide kötü oldu bak o diğer söylediğini ben üstüme alabilirim..Bu 2 senede 10 cm farketmiş vallahiO zaman bir maşallahını alırım Evitam
Bana teyze diyordu bir de, orda kahkaha patlattım, çok iyiydi ya buruşuk suratının halini göreceğim diyordu bana
Ben evde oturup gt büyütüyor muşumoralara ayrıca kahkaha attım.
Ohaa yaO zaman bir maşallahını alırım Evitam
Bana teyze diyordu bir de, orda kahkaha patlattım, çok iyiydi ya buruşuk suratının halini göreceğim diyordu bana
Ben evde oturup gt büyütüyor muşumoralara ayrıca kahkaha attım.
Ayyy Allah iyiliğini versin ya kahkaha attım valla 10 cm fark etmiş diyorBen bile teyze olmadım vallahi bu yaşta yüzüm parıl parıl...seni daha çok bekler...Maşallah sana.... ama bak bu home ofise işi pandemide kötü oldu bak o diğer söylediğini ben üstüme alabilirim..Bu 2 senede 10 cm farketmiş vallahi
biliyormuş gibi sabah ölçtüm pandemiden öncekilerle karşılaştırdım...Ayyy Allah iyiliğini versin ya kahkaha attım valla 10 cm fark etmiş diyor
Ahahahha güzelsin sen güzel gördük fotoğrafını, bırak bu işleribiliyormuş gibi sabah ölçtüm pandemiden öncekilerle karşılaştırdım...2 kilo verdim diye havalara girmiştim hemen havalar geri gitti....
o senin güzel bakışın (bunu da bir arkadaştan öğrendim ne diyeceğimi şaşırdığım zaman ilaç gibi geliyorAhahahha güzelsin sen güzel gördük fotoğrafını, bırak bu işleri
İyisin iyibiliyormuş gibi sabah ölçtüm pandemiden öncekilerle karşılaştırdım...2 kilo verdim diye havalara girmiştim hemen havalar geri gitti....daha çok yolum var...mailimi versem bu performansı bana gösterse özel keşke..belki gaza gelirdim...bak şimdi üzüldüm...gitmiş...
yaa bu da senin güzel bakışımİyisin iyi,ben çok beğendim.
Valla abartmıyorum,gayet güzel,çekici bir bağyansınyaa bu da senin güzel bakışım
ilk 2 derste elementler,gezegenler,kart anlamlarını veririm son 2 derste açılım yaparız fulll... istediğinize bakın sonra...beceren varsa teams de oda açsın size 4 derste öğreteyim...
İltifat kabul etmekle ilgili bir hizmet içi eğitim almıştık zamanında. Bize güzel söz söyleyene, o senin güzelliğin vs gibi şeyler söylemek çok hoş bir yaklaşım değilmiş. İltifat karşıdakinin size çiçek uzatması gibiymiş, o çiçeği alman lazımmış nazik olmak için. O senin güzelliğin deyince çiçeği ona geri vermiş oluyorsun.o senin güzel bakışın (bunu da bir arkadaştan öğrendim ne diyeceğimi şaşırdığım zaman ilaç gibi geliyor)
Öğrenelim tabi,tellwe de hesap açarım benilk 2 derste elementler,gezegenler,kart anlamlarını veririm son 2 derste açılım yaparız fulll... istediğinize bakın sonra...
Mantıklı evetİltifat kabul etmekle ilgili bir hizmet içi eğitim almıştık zamanında. Bize güzel söz söyleyene, o senin güzelliğin vs gibi şeyler söylemek çok hoş bir yaklaşım değilmiş. İltifat karşıdakinin size çiçek uzatması gibiymiş, o çiçeği alman lazımmış nazik olmak için. O senin güzelliğin deyince çiçeği ona geri vermiş oluyorsun.
Peki ne yapacağız demiştik, teşekkür edin en güzeli demişti uzman kişi :) öyle söyleyeyim dedim.
bu güzel bilgi için teşekkür ederim aynı zamanda da o senin bilgileri güzel iletimen (aslan sabitliği,çabuk öğrenir ama eskiyide kolay bırakmazİltifat kabul etmekle ilgili bir hizmet içi eğitim almıştık zamanında. Bize güzel söz söyleyene, o senin güzelliğin vs gibi şeyler söylemek çok hoş bir yaklaşım değilmiş. İltifat karşıdakinin size çiçek uzatması gibiymiş, o çiçeği alman lazımmış nazik olmak için. O senin güzelliğin deyince çiçeği ona geri vermiş oluyorsun.
Peki ne yapacağız demiştik, teşekkür edin en güzeli demişti uzman kişi :) öyle söyleyeyim dedim.
+100000000bu güzel bilgi için teşekkür ederim aynı zamanda da o senin bilgileri güzel iletimen (aslan sabitliği,çabuk öğrenir ama eskiyide kolay bırakmaz)
beceren varsa teams de oda açsın size 4 derste öğreteyim...
Odayı ben acarım ama, derse hiç vaktim yok, o kadar yoğunum ki bu bir iki aydırilk 2 derste elementler,gezegenler,kart anlamlarını veririm son 2 derste açılım yaparız fulll... istediğinize bakın sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?