Ahali Lokali

politik değil dümdüz yazıyorsun o yuzden...göze batıyorsun şekerim
O zaman bir maşallahını alırım Evitam

Bana teyze diyordu bir de, orda kahkaha patlattım, çok iyiydi ya buruşuk suratının halini göreceğim diyordu bana
Ben evde oturup gt büyütüyor muşum oralara ayrıca kahkaha attım.

Ben bile teyze olmadım vallahi bu yaşta yüzüm parıl parıl...seni daha çok bekler...Maşallah sana.... ama bak bu home ofise işi pandemide kötü oldu bak o diğer söylediğini ben üstüme alabilirim..Bu 2 senede 10 cm farketmiş vallahi

Ayyy Allah iyiliğini versin ya kahkaha attım valla 10 cm fark etmiş diyor

Ayyy Allah iyiliğini versin ya kahkaha attım valla 10 cm fark etmiş diyor
biliyormuş gibi sabah ölçtüm pandemiden öncekilerle karşılaştırdım... 2 kilo verdim diye havalara girmiştim hemen havalar geri gitti....daha çok yolum var...mailimi versem bu performansı bana gösterse özel keşke..belki gaza gelirdim...bak şimdi üzüldüm...gitmiş...

İyisin iyi,ben çok beğendim.

vallahi kızlar bırakın bu siteyi...online tarot atolyelerine girseniz vallahi 3 derste çatır çatır hem kendinize hem etrafınıza yorum yapacak kıvama geliyorsunuz...

o senin güzel bakışın (bunu da bir arkadaştan öğrendim ne diyeceğimi şaşırdığım zaman ilaç gibi geliyor )
İltifat kabul etmekle ilgili bir hizmet içi eğitim almıştık zamanında. Bize güzel söz söyleyene, o senin güzelliğin vs gibi şeyler söylemek çok hoş bir yaklaşım değilmiş. İltifat karşıdakinin size çiçek uzatması gibiymiş, o çiçeği alman lazımmış nazik olmak için. O senin güzelliğin deyince çiçeği ona geri vermiş oluyorsun.
Peki ne yapacağız demiştik, teşekkür edin en güzeli demişti uzman kişi :) öyle söyleyeyim dedim.

Mantıklı evet.

bu güzel bilgi için teşekkür ederim aynı zamanda da o senin bilgileri güzel iletimen (aslan sabitliği,çabuk öğrenir ama eskiyide kolay bırakmaz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…