- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.841
Ahahahha sonu çok iyiydibu güzel bilgi için teşekkür ederim aynı zamanda da o senin bilgileri güzel iletimen (aslan sabitliği,çabuk öğrenir ama eskiyide kolay bırakmaz)
boşluğun olunca söyle o zaman ,toplaşalım...gerçekten bu gibi yerlere hiç ihtiyacınız kalmaz....kimin ne baktığı belli değil...Odayı ben acarım ama, derse hiç vaktim yok, o kadar yoğunum ki bu bir iki aydır
O kadar yoğunum ama yine de biz evde gt büyütüyoruzOdayı ben acarım ama, derse hiç vaktim yok, o kadar yoğunum ki bu bir iki aydır
Ben fal atmıyorum zaten artık. At izi it izine karışmışboşluğun olunca söyle o zaman ,toplaşalım...gerçekten bu gibi yerlere hiç ihtiyacınız kalmaz....kimin ne baktığı belli değil...
Benim çocuklardan dolayı vardı telefonda ama nasıl kullanır bilmiyorum.Tamam dediğim gibi ben beceremeyebilirim..teams gibi bir yerde toplantı açmayı bilen varsa haftada bir gün belirleyelim..ben aktarırım size...
Benim sağım solum belli olmazBen fal atmıyorum zaten artık. At izi it izine karışmış
bir zevki de kalmadı...güven sıfır artık...Ben fal atmıyorum zaten artık. At izi it izine karışmış
Tarota merakım vardı zaten. Biraz boşluğum olursa haber ederim, herkese size de uyarsa yaparız :) oda ve nasıl girileceği kısmında isteyene yardım ederim benbir zevki de kalmadı...güven sıfır artık...
yaparız yaparız..senin boşluğun olunca söyle...direk öğrendiğim akademinin bilgilerini aktaracağım zaten....gayet verimli ve zevkli geçer..eğleniriz de...Tarota merakım vardı zaten. Biraz boşluğum olursa haber ederim, herkese size de uyarsa yaparız :) oda ve nasıl girileceği kısmında isteyene yardım ederim ben
Maddi beklentisi olmadığını o kadar net belli ediyor ki: asla iade yapmazmışŞu hanımefendiyi gözüme kestirdim
Bence de çok keyifli olur :)yaparız yaparız..senin boşluğun olunca söyle...direk öğrendiğim akademinin bilgilerini aktaracağım zaten....gayet verimli ve zevkli geçer..eğleniriz de...
ya çok zevkli bir yer değil bence...zevkine girilip fal bakılmaz orada bence...insanın morali bozulur...Maddi beklentisi olmadığını o kadar net belli ediyor ki: asla iade yapmamış
Aynen öyle, zaten böyle düşündüğümüz için zorumuza gitmiyor. O yüzden kahkaha patlattım okuyunca. Yaş kompleksi olan kadınların bu yaklaşımları çok acınası geliyor bana. Teyze olsam ne olacak yani :) sonuçta senin sahtekarlığını ortaya çıkarmışız. İnsan olmayı unutmuşlar. Buruşuk yüz diyor. Benim de annemin yüzünde kırışıklık var mesela, eee? Herkesin yaşayacağı bu doğal olay neden aşağılamak için kullanılıyor? Bence o kafada olan kişiler ciddi hastalar. Belli ki kendiyle barışık değil.Bu arada herkes yaşlanacak..yaşlanıyor...bu aşağılama nedeni olmamalı bu çok acı ve düşüncesizce...bunları yazan kişi 20 yaşında olsun o da 50-60 yaşına illaki gelecek Allah ömür verirse...teyze mi desinler onu da en ufak sorunda...ayrıca teyze lafı neden aşağılama lafı olsun ki.... kadın olup kadınları aşağılayan laflarla küfür edenler gibi aynı....
hırs alıyor bir şekilde...hayattaki hırsını buradan alıyor...ben takmam sen takmazsın ama yaşı küçük olanı var,çok hassas çok duygusal olanı var...üzülüyordur mutlaka...neymiş hırs alıyor tatmin oluyor birileri....diğer forumlarda da görüyorum...Aynen öyle, zaten böyle düşündüğümüz için zorumuza gitmiyor. O yüzden kahkaha patlattım okuyunca. Yaş kompleksi olan kadınların bu yaklaşımları çok acınası geliyor bana. Teyze olsam ne olacak yani :) sonuçta senin sahtekarlığını ortaya çıkarmışız. İnsan olmayı unutmuşlar. Buruşuk yüz diyor. Benim de annemin yüzünde kırışıklık var mesela, eee? Herkesin yaşayacağı bu doğal olay neden aşağılamak için kullanılıyor? Bence o kafada olan kişiler ciddi hastalar. Belli ki kendiyle barışık değil.
Boy ve kilo konusunda da öyle, kendinden uzuna sırık, kısaya cüce, kendinden kiloluya şişko/ayı, zayıfla çiroz... Hakaret bitmiyor yani. Kendileri ile sorunları var temelde, ama ötekine saldırıp hırsını almaya çalışıyor, öteki de kendini kötü hissettsin istiyor.hırs alıyor bir şekilde...hayattaki hırsını buradan alıyor...ben takmam sen takmazsın ama yaşı küçük olanı var,çok hassas çok duygusal olanı var...üzülüyordur mutlaka...neymiş hırs alıyor tatmin oluyor birileri....diğer forumlarda da görüyorum...
grupça saldıranlar var bir de...bir konuda ters düşmüşler..bir bakıyorsun senin bambaşka bir zamanda bambaşka bir yanıtına 10 kişi saldırıyor...dur bir oku bak hele ne yazmış? sürü psikolojisi ...Boy ve kilo konusunda da öyle, kendinden uzuna sırık, kısaya cüce, kendinden kiloluya şişko/ayı, zayıfla çiroz... Hakaret bitmiyor yani. Kendileri ile sorunları var temelde, ama ötekine saldırıp hırsını almaya çalışıyor, öteki de kendini kötü hissettsin istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?