Ahali Lokali

Tarota merakım vardı zaten. Biraz boşluğum olursa haber ederim, herkese size de uyarsa yaparız :) oda ve nasıl girileceği kısmında isteyene yardım ederim ben
yaparız yaparız..senin boşluğun olunca söyle...direk öğrendiğim akademinin bilgilerini aktaracağım zaten....gayet verimli ve zevkli geçer..eğleniriz de...

Bu arada herkes yaşlanacak..yaşlanıyor...bu aşağılama nedeni olmamalı bu çok acı ve düşüncesizce...bunları yazan kişi 20 yaşında olsun o da 50-60 yaşına illaki gelecek Allah ömür verirse...teyze mi desinler onu da en ufak sorunda...ayrıca teyze lafı neden aşağılama lafı olsun ki.... kadın olup kadınları aşağılayan laflarla küfür edenler gibi aynı....

Aynen öyle, zaten böyle düşündüğümüz için zorumuza gitmiyor. O yüzden kahkaha patlattım okuyunca. Yaş kompleksi olan kadınların bu yaklaşımları çok acınası geliyor bana. Teyze olsam ne olacak yani :) sonuçta senin sahtekarlığını ortaya çıkarmışız. İnsan olmayı unutmuşlar. Buruşuk yüz diyor. Benim de annemin yüzünde kırışıklık var mesela, eee? Herkesin yaşayacağı bu doğal olay neden aşağılamak için kullanılıyor? Bence o kafada olan kişiler ciddi hastalar. Belli ki kendiyle barışık değil.

hırs alıyor bir şekilde...hayattaki hırsını buradan alıyor...ben takmam sen takmazsın ama yaşı küçük olanı var,çok hassas çok duygusal olanı var...üzülüyordur mutlaka...neymiş hırs alıyor tatmin oluyor birileri....diğer forumlarda da görüyorum...

Boy ve kilo konusunda da öyle, kendinden uzuna sırık, kısaya cüce, kendinden kiloluya şişko/ayı, zayıfla çiroz... Hakaret bitmiyor yani. Kendileri ile sorunları var temelde, ama ötekine saldırıp hırsını almaya çalışıyor, öteki de kendini kötü hissettsin istiyor.

grupça saldıranlar var bir de...bir konuda ters düşmüşler..bir bakıyorsun senin bambaşka bir zamanda bambaşka bir yanıtına 10 kişi saldırıyor...dur bir oku bak hele ne yazmış? sürü psikolojisi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…