- 18 Şubat 2018
- 13.484
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.213
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.881
Eski fotoğraflara aldanmaaaa üstüme tanımam...lütfen...çekiliniz...sizi bizzat gördüm ben hanfendi...benimle yarışamazsın bile...
35 yaşında çıtırdım ben daha yaw...Yaş otuz beş yolun yarısı ederhiç de yaşlı değilim
Bence halen citirsindir35 yaşında çıtırdım ben daha yaw...
Ben hep böyle yapıyorum yaKuzucum burası önemli değil de..sen hep böyle yapıyorsan çabuk yıpranırsın...seninle şöyle uzaydaki nokta kadar alakası yok. yapma böyle şeyler kuzucuğum....kankitoşum benim...tatlı teyze adayım...
O değil de emekli misin ciddenBen hep böyle yapıyorum yaalınganlık mı fazla hassaslık mı bilmiyorum da böyleyim keşke olmasam Benimle alakası olmadığını da biliyorum siz gece konuşmuşsunuz ben sabah yazdım o mesajı teyzelere saygısızlık gibi algılansın istemedim galiba
Teyzeler sana kurban olsun yiğğruuummmBen hep böyle yapıyorum yaalınganlık mı fazla hassaslık mı bilmiyorum da böyleyim keşke olmasam Benimle alakası olmadığını da biliyorum siz gece konuşmuşsunuz ben sabah yazdım o mesajı teyzelere saygısızlık gibi algılansın istemedim galiba
Nerdee keşke olsamO değil de emekli misin cidden
O zaman daha sen çıtır kategorisindesinNerdee keşke olsamgerçi vazgeçtim keşke demekten ya, gece gündüz çalışırken aldığımız belli, emekli maaşıyla nasıl olurdu bu iş hiç bilemiyorum
Evet balinanın en çıtır haliyim tatlımBence halen citirsindir
yapman kuzum..etmen kuzum....millet üstündekini silkiyee sen üstüne yapıştırma kuzumBen hep böyle yapıyorum yaalınganlık mı fazla hassaslık mı bilmiyorum da böyleyim keşke olmasam Benimle alakası olmadığını da biliyorum siz gece konuşmuşsunuz ben sabah yazdım o mesajı teyzelere saygısızlık gibi algılansın istemedim galiba
Ay o benim diyete başladım cumadan beriEvet balinanın en çıtır haliyim tatlımbenim yüreğim çıtır... (benim niyetim iyi gibi yani)
Kıiiiiazzz sen o Hatay'da nasıl diyet yapıyorsun söyle banaAy o benim diyete başladım cumadan beri
gözüne bant burnuna tıkaç diyetidir o....Kıiiiiazzz sen o Hatay'da nasıl diyet yapıyorsun söyle bana
Ben orada yaşasam 150 kg olurum garigözüne bant burnuna tıkaç diyetidir o....
Yapamiyordum mecbur yapacam Dr dedi diyete başlayacan dedi el mahkumKıiiiiazzz sen o Hatay'da nasıl diyet yapıyorsun söyle bana
Kanka gelip bulacağım seniYapamiyordum mecbur yapacam Dr dedi diyete başlayacan dedi el mahkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?