Ahali Lokali

Burada çok var onlardan,daha dün başıma geldi.
vallahi hiç tanımadığım insanlar aileme giydirdi benim...hiç biz kime ne diyoruz da yok...uzun uzun yazmıyorum hiçbirşeyi artık...nasılsa herkes kendine göre anlayacak,kendi istediği tarafa çekecek kime ne anlatıyorsam bende işte....

Ailene bile mi? Yok artık ya iyice kontrolsüzlük. Ben hem uzun yazmıyorum, hem de uzun yazacak kadar ciddiye almıyorum sana, bize yazarım uzun uzun da, dışarıdakilere ve hele de kindar ve nefret odaklı karakterlere cevap bile yazmak bana mantıksız geliyor.

tabi sanki anam doğurmuş...babam okutmuş..o kadar da emin yani...neyse bende yatıyorum teyzeler....hadi görüşürüz...

Kızlar tarot grubuna ben de katılmak isterim bu arada tellwe forumunda diğer şüpheli arkadaşa emekli maaşım için baktırıyorum evet gibi bi cevap yazdım ama yaşlılık üzerinden bunu dalga konusu yapmalarına katkıda bulunmak değildi amacım, sadece ciddi ciddi gerçekten yaşlı mı buradaki herkes diye sormuş o komik geldi. Konunun muhatabı ben değilim biliyorum ama bi rahatsızlık hissedip öyle bi açıklamak istedim konuştuğunuzu görünce

Ben konuyu bilmiyorum ama kötü bir niyetle söylediğini asla düşünmem.

Kuzucum burası önemli değil de..sen hep böyle yapıyorsan çabuk yıpranırsın...seninle şöyle uzaydaki nokta kadar alakası yok. yapma böyle şeyler kuzucuğum....kankitoşum benim...tatlı teyze adayım...

Rüzgar gülüne bağlıyız şeker...müsait olur olmaz hemen toplaşacağız...gerçi evde oturup bilumum yerlerini büyüttüğüne dair forumca ciddi şüphelerimiz var ama yoğunum diyor artık bilmiyorum...

bir sey diyecegim kizlar, beni alintilayip yazmis ama orada yazip fal atan herkese teyze diyordu zaten ben de hic fal atmadim halbuki

bir sey diyecegim kizlar, beni alintilayip yazmis ama orada yazip fal atan herkese teyze diyordu zaten ben de hic fal atmadim halbuki

En teyze sen durmuşsun demek ki...üzgünüm... çünkü Türkiye normlarında çok genç olsaydın hakkını savunamaman gerekirdi diye bir denklem yapmış olabilir kafasında...

ya ben kimlik karmasasi yasiyorum, arkadas grubumda yasi en kucuk benim, sen sus sen kucuksun anlamazsin tarzinda espri hedefi oluyorum, burada da kç buyuten teyze oldum ikisine de okeyim ama bir karar verilsin artik :)))))
Kic büyüten teyze tam olarak benim

En teyze sen durmuşsun demek ki...üzgünüm... çünkü Türkiye normlarında çok genç olsaydın hakkını savunamaman gerekirdi diye bir denklem yapmış olabilir kafasında...
tamam en teyze ben olayim sorun yok da teyzelerin zekasini hedef alarak laf soylemesi cok komedi. Tanidigim 40+ insanlar bayagi zehir cunku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…