- 18 Şubat 2018
- 13.484
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.217
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.861
Burada çok var onlardan,daha dün başıma geldigrupça saldıranlar var bir de...bir konuda ters düşmüşler..bir bakıyorsun senin bambaşka bir zamanda bambaşka bir yanıtına 10 kişi saldırıyor...dur bir oku bak hele ne yazmış? sürü psikolojisi ...
vallahi hiç tanımadığım insanlar aileme giydirdi benim...hiç biz kime ne diyoruz da yok...uzun uzun yazmıyorum hiçbirşeyi artık...nasılsa herkes kendine göre anlayacak,kendi istediği tarafa çekecek kime ne anlatıyorsam bende işte....Burada çok var onlardan,daha dün başıma geldi.
Ailene bile mi? Yok artık ya iyice kontrolsüzlük. Ben hem uzun yazmıyorum, hem de uzun yazacak kadar ciddiye almıyorumvallahi hiç tanımadığım insanlar aileme giydirdi benim...hiç biz kime ne diyoruz da yok...uzun uzun yazmıyorum hiçbirşeyi artık...nasılsa herkes kendine göre anlayacak,kendi istediği tarafa çekecek kime ne anlatıyorsam bende işte....
tabi sanki anam doğurmuş...babam okutmuş..o kadar da emin yani...neyse bende yatıyorum teyzeler....hadi görüşürüz...Ailene bile mi? Yok artık ya iyice kontrolsüzlük. Ben hem uzun yazmıyorum. Hem de uzun yazacak kadar ciddiye almıyorumsana, bize yazarım uzun uzun da, dışarıdakilere ve hele de kindar ve nefret odaklı karakterlere cevap bile yazmak bana mantıksız geliyor.
Ben konuyu bilmiyorum ama kötü bir niyetle söylediğini asla düşünmemKızlar tarot grubuna ben de katılmak isterimbu arada tellwe forumunda diğer şüpheli arkadaşa emekli maaşım için baktırıyorum evet gibi bi cevap yazdım ama yaşlılık üzerinden bunu dalga konusu yapmalarına katkıda bulunmak değildi amacım, sadece ciddi ciddi gerçekten yaşlı mı buradaki herkes diye sormuş o komik geldi. Konunun muhatabı ben değilim biliyorum ama bi rahatsızlık hissedip öyle bi açıklamak istedim konuştuğunuzu görünce
Teşekkür ederim canım benimBen konuyu bilmiyorum ama kötü bir niyetle söylediğini asla düşünmem.
Kuzucum burası önemli değil de..sen hep böyle yapıyorsan çabuk yıpranırsın...seninle şöyle uzaydaki nokta kadar alakası yok. yapma böyle şeyler kuzucuğum....kankitoşum benim...tatlı teyze adayım...Kızlar tarot grubuna ben de katılmak isterimbu arada tellwe forumunda diğer şüpheli arkadaşa emekli maaşım için baktırıyorum evet gibi bi cevap yazdım ama yaşlılık üzerinden bunu dalga konusu yapmalarına katkıda bulunmak değildi amacım, sadece ciddi ciddi gerçekten yaşlı mı buradaki herkes diye sormuş o komik geldi. Konunun muhatabı ben değilim biliyorum ama bi rahatsızlık hissedip öyle bi açıklamak istedim konuştuğunuzu görünce
Kızlar tarot grubuna ben de katılmak isterimbu arada tellwe forumunda diğer şüpheli arkadaşa emekli maaşım için baktırıyorum evet gibi bi cevap yazdım ama yaşlılık üzerinden bunu dalga konusu yapmalarına katkıda bulunmak değildi amacım, sadece ciddi ciddi gerçekten yaşlı mı buradaki herkes diye sormuş o komik geldi. Konunun muhatabı ben değilim biliyorum ama bi rahatsızlık hissedip öyle bi açıklamak istedim konuştuğunuzu görünce
aaaaaağğğğğğğğ sizi ısırırıııııııııııııııııımmmmmmmRüzgar gülüne bağlıyız şeker...müsait olur olmaz hemen toplaşacağız...gerçi evde oturup bilumum yerlerini büyüttüğüne dair forumca ciddi şüphelerimiz var ama yoğunum diyor artık bilmiyorum...
Bizi niye ısırıyorsun yahu..aklımıza sokanlar var kankitoş teyzem...aaaaaağğğğğğğğ sizi ısırırıııııııııııııııııımmmmmmm
sevgiden isiriyorum ben, kafasi calisan tatlis insanlara ufak isiriklar atarimBizi niye ısırıyorsun yahu..aklımıza sokanlar var kankitoş teyzem...
bir sey diyecegim kizlar, beni alintilayip yazmis ama orada yazip fal atan herkese teyze diyordu zatenKızlar tarot grubuna ben de katılmak isterimbu arada tellwe forumunda diğer şüpheli arkadaşa emekli maaşım için baktırıyorum evet gibi bi cevap yazdım ama yaşlılık üzerinden bunu dalga konusu yapmalarına katkıda bulunmak değildi amacım, sadece ciddi ciddi gerçekten yaşlı mı buradaki herkes diye sormuş o komik geldi. Konunun muhatabı ben değilim biliyorum ama bi rahatsızlık hissedip öyle bi açıklamak istedim konuştuğunuzu görünce
bir sey diyecegim kizlar, beni alintilayip yazmis ama orada yazip fal atan herkese teyze diyordu zatenben de hic fal atmadim halbuki
Kic büyüten teyze tam olarak benimya ben kimlik karmasasi yasiyorum, arkadas grubumda yasi en kucuk benim, sen sus sen kucuksun anlamazsin tarzinda espri hedefi oluyorum, burada da kç buyuten teyze oldumikisine de okeyim ama bir karar verilsin artik :)))))
aaa üstüme tanımam...lütfen...çekiliniz...sizi bizzat gördüm ben hanfendi...benimle yarışamazsın bile...Kic büyüten teyze tam olarak benim
En teyze sen durmuşsun demek ki...üzgünüm...çünkü Türkiye normlarında çok genç olsaydın hakkını savunamaman gerekirdi diye bir denklem yapmış olabilir kafasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?