- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.901
Ben de diyete başladım ya ama hareket edemiyorum nasıl olcaksa böyleAy o benim diyete başladım cumadan beri
Bir saat yürüyüş verdi bana daBen de diyete başladım ya ama hareket edemiyorum nasıl olcaksa böyle
Kanks kaç kilosun?Bir saat yürüyüş verdi bana da
tam tersi teyzeleri asagilamaya calisan kafaya muthis bir cevapti o bence ben cok begendim okuyuncaBen hep böyle yapıyorum yaalınganlık mı fazla hassaslık mı bilmiyorum da böyleyim keşke olmasam Benimle alakası olmadığını da biliyorum siz gece konuşmuşsunuz ben sabah yazdım o mesajı teyzelere saygısızlık gibi algılansın istemedim galiba
92Kanks kaç kilosun?
Boy vardır ama değil mi
seni yanıma yazıyorum....2 aya burada tekrar yazacağız tamam mı kiloları....hepiciğini şaşırtacağız....
Benim kadar da yerin altında var 1.55Boy vardır ama değil mi
Yaaaa çok tatlısın kankaaaaaKızlar bu benim çok gizemliydim ama gizemim kalksın artik dimi
ehehe surata bak sirinlik akiyor yaaaKızlar bu benim çok gizemliydim ama gizemim kalksın artik dimi
bu kadar orantılı 92 kilo görmüşlüğüm çok azdır...çok düzgün fiziğin 10 kilo bile versen süper olur sen ki bu halin bile çok iyi...Kızlar bu benim çok gizemliydim ama gizemim kalksın artik dimi
Yaaa cook ciddiyim,kilon çok aşırı durmuyor ve yüzün aşırı tatlı ama sağlığını etkiliyorsa ver tabi kiSenden almışimdır kanks
Evet mesele o ön kg vermekte :) ama yapicam inanıyorumbu kadar orantılı 92 kilo görmüşlüğüm çok azdır...çok düzgün fiziğin 10 kilo bile versen süper olur sen ki bu halin bile çok iyi...
Yaa o kadar muhteşem yemeğin içinde mutlu tabi hatun..yüzüne vurmuşYaaa cook ciddiyim,kilon çok aşırı durmuyor ve yüzün aşırı tatlı ama sağlığını etkiliyorsa ver tabi ki
Kız yakından gorsen makas alırsın o kadar diyorumYaaa cook ciddiyim,kilon çok aşırı durmuyor ve yüzün aşırı tatlı ama sağlığını etkiliyorsa ver tabi ki
Orada olsam 150 kilo olurdum net,her akşam künefe yemeye giderdimYaa o kadar muhteşem yemeğin içinde mutlu tabi hatun..yüzüne vurmuş
Yaaaaw yirimmmmKız yakından gorsen makas alırsın o kadar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?