- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.921
ben en çok bulgurlu herşeylerinden yerdim...kısırları yeter beaaaOrada olsam 150 kilo olurdum net,her akşam künefe yemeye giderdim
Onlar fazla kilo yapmaz kanka,tatlılar çok aldırıyorben en çok bulgurlu herşeylerinden yerdim...kısırları yeter beaaa
Kanka müthiş tatlı bir yüzün var,41 kere maşallah❤Aha da sirincik bir makas lütfen
ben hep onlardan aldım ya...tatlı çok az yiyorum...Onlar fazla kilo yapmaz kanka,tatlılar çok aldırıyor
Ben hepsinden yiyorum,Nalet olsun şu pis buğazıma☺ben hep onlardan aldım ya...tatlı çok az yiyorum...
Bünye meselesi ama ben hepsini yiyorum sevmediğim bisey yokben hep onlardan aldım ya...tatlı çok az yiyorum...
Ya orada sevmediğin ne olabilir ki?Bünye meselesi ama ben hepsini yiyorum sevmediğim bisey yok
di mi ya offffffff hele ki o icli koftesi anaaaammYa orada sevmediğin ne olabilir ki?
Yok valla ekmeği bile bambaşkaYa orada sevmediğin ne olabilir ki?
Durup durup kalbimi feth ediyorsun kanksYok valla ekmeği bile bambaşka
Canım panpisim kalbini yirimmDurup durup kalbimi feth ediyorsun kanks.
Pamuk gibi oldum kanks,bir künefe olsa da yesemCanım panpisim kalbini yirimm
Bu da yeni trend oldu beş yıldır falan burda da sütle veriyorlar.en güzeli çaylaPamuk gibi oldum kanks,bir künefe olsa da yesem.Burada bir kunefeci acilmis geçen oraya gittik,yanında süt getirdiler.Tadinj hafifletiyormus.Sen ne düşünüyorsun bu konuda?Ben çayla daha çok severim mesela .
Değil mi ksnks,ben bu işi biliyorum işte.Bu arada çaya zam gelmişBu da yeni trend oldu beş yıldır falan burda da sütle veriyorlar.en güzeli çayla
Her şeye Zam gelecek dolar kuru artıyor her günDeğil mi ksnks,ben bu işi biliyorum işte.Bu arada çaya zam gelmiş.
Kanka en ucuz sigara 40 lira olacakmış,ben kullanmıyorum ama eşim kullanıyorHer şeye Zam gelecek dolar kuru artıyor her gün
Bende icmiyorum ama çok ya 40tlKanka en ucuz sigara 40 lira olacakmış,ben kullanmıyorum ama eşim kullanıyor.
Aşırı abartı yaçok üzücü.
Kızlar ruh sağlığımız her şeyden kıymetli. Durun size güzel bir şarkı atayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?