Ahali Lokali

Migrostan tütün alıyoruz biz canim,eşim kendi sarıyor.Camel tütünü satılıyor,şokta da satılmaya başladı,eşim en çok onu beğeniyor.
aaa var mı gerçekten...ben saramıyorum ya..hazır sarılanlardan alıyorum ama camel varsa ben onu bir deneyeyim çünkü zamlaran önce camel içiyordum...ne kadar migrosta bu? kaç adet çıkıyor?

aaa var mı gerçekten...ben saramıyorum ya..hazır sarılanlardan alıyorum ama camel varsa ben onu bir deneyeyim çünkü zamlaran önce camel içiyordum...ne kadar migrosta bu? kaç adet çıkıyor?
Var tabi,hem migros hem de şokta var,sigara kağıdı da A101 ve şokta satılıyor.Bir paket tutun geçen hafta 40 liradan 48 liraya çıktı,sigara kağıdı da 36 lira.Bir paketten ortalama 5,6 paket arası sigara çıkıyor.Sarmasi basit,alışveriş sitelerinde var makina.Elin alışınca kolay oluyor.

benimkinden bir tık pahalı ama en azından sevdiğim tütünü içerim...ben yarın alırım bunları ...sağol canım ya...kurtardın beni...

İnşallah işine yarar Evitam,ben kullanmıyorum ama bir amme hizmeti olsun.
oldu oldu...ben benim tütüncüye sürekli soruyordum camel veya marlboro tütünü gelmiyor mu diye..yok abla diyip duruyordu...sen yazınca süper oldu...yarın hemen halledip eski standartıma döneyim ben...bu tütünlerde kötü değil ama değişik öksürmeye başladım değiştirdiğimden beri...Adıyaman bunlar ...

Valla biz de tesadüfen keşfettik,en ucuz sigara 21 lira şu anda,o da 23 olacak yakında,malboro tütünü de aldık bir kere ama eşim o daha sert dedi,beğenmedi.İcimi en rahat camel ona göre.

Valla biz de tesadüfen keşfettik,en ucuz sigara 21 lira şu anda,o da 23 olacak yakında,malboro tütünü de aldık bir kere ama eşim o daha sert dedi,beğenmedi.İcimi en rahat camel ona göre.
ben de puroya ara vermistim, ozledim ama yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…