- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #4.961
evet cok severim vanilyali olani ve findikli :)Eşim sigarayı bıraktığında alıyordu puro,vanilyalısi çok güzel kokuyordu ya.
Ya baya oldu,şimdi muhtemelen 20 falandır.kopek olduren icilmaz ki ya amaaan, bira ben kac sene once oradayken 15ti zaten yaa nasil hala 15 olabilir emin misin
Bir sene önce o fiyatti imkansız 25 den aşağı değildir.bn mekan da içince 60,tl veriyorum bomontiyeEvet kanks,bira bile 15 liraydı en son.
bence de ya mekanda 30-35 ti cunku en sonBir sene önce o fiyatti imkansız 25 den aşağı değildir.bn mekan da içince 60,tl veriyorum bomontiye
Kanka ben de emin değilim işte,muhtemelen senin dediğin gibidir.Bir sene önce o fiyatti imkansız 25 den aşağı değildir.bn mekan da içince 60,tl veriyorum bomontiye
o da mekanda daha pahalidir, bu soyledigin tekel fiyati sanirimgoogle dan sordum
50’lik Tuborg Gold Şişe: 21,50 TL
Ben corona severim çok...
tabi canım en son 50 lira ödemiştim.muhtemelen 70 olmuştur mekandao da mekanda daha pahalidir, bu soyledigin tekel fiyati sanirim
Bende iki hafta önce 60 bir biraya odemistimtabi canım en son 50 lira ödemiştim.muhtemelen 70 olmuştur mekanda
Hatay'da bu fiyat di mi? İstanbul +10durBende iki hafta önce 60 bir biraya odemistim
Evet canımHatay'da bu fiyat di mi? İstanbul +10dur
Merhaba hoş geldinizselam:)
Teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız?hoşbuldum nasılsınız:)
Bebeklerimmm hepinize çok teşekkür ederimm çooook mutlu ettiniz beni
Merhaba,hoşgeldinizselam:)
Bol bol gez dolaş,bizim için de eğlenBebeklerimmm hepinize çok teşekkür ederimm çooook mutlu ettiniz beniNorveçten selamlar ahahahahah pek aktif olamam 2 hafta ama sizi çok seviyorum gelince bol bol hasret gideririz. Nikahta kutlamada her şey yolunda gitti çok şükür. Şimdi biraz dinlenicem fırsat buldum size de yazayım dedim çok öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?