Ahali Lokali

Tanışalım madem kızlar evli 1 oğlan anasiyim yaş 24 hissedilen 87 1 hafta önce 12 haftalık bebegimi kalp durması sonucu kaybettim anlicaniz toparlanamiyorum
Ah canım kıyamam ya çok üzücü çok ağır bir süreçtir lütfen kendini toparlamaya bak, bak oğluşun varmış allah bağışlasın, o seni güçsüz görmesin, onun sana ihtiyacı var. Acını yaşa, o acının içinden geç ki onu yırtıp atabilesin. Ağla dağıt ne istiyorsan yap, sonra küllerinden doğ yine

Allah sabır versin çok üzüldüm
Teşekkürler kızlar bnde sizleri tanımak isterim

9 haftada kalbi durmuş 3 hafta karnımda ölüymus bilmemisim cinsiyet öğrenme diye gittim kürtaj olup geldim hayat işte
Her şeyin hayırlısı, hayat böyle garip. Yılma yıkılma. Hayatta her şey insan için. Başımıza ne gelecek bilmiyoruz işte öyle yaşıyoruz. Biz de bakma böyle gırgır yapıyoruz burda da herkesin ayrı derin yaraları var. Maksat o karanlıktan biraz olsun sıyrılmak, mental sağlığı kaybetmemek adına kendimizi soytarılığa vuruyoruz işte :) sana da biraz moral ve mola olsun. Dur kız sana bir şarkı bulup atayım ben. Buranın geleneğidir, ben böyle yırtık dondan çıkar gibi çıkıp şarkı yollarım birilerine

Evet gelsin bir şeyler dinleyelim boşta kaldım bende

Gönder gelsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…