- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Hayır lütfen her tarafim manda gibi şişmiş durumdaBen sizi yoldan çıkarabilirim.
olur, maksat muhabbet olsun, su da içebilirsin bir fırtİçecek olarak sigara sayılırsa o var
Ben de öyleyim ayol,sal gitsinHayır lütfen her tarafim manda gibi şişmiş durumda
Ramazana kadar yapacağımı yapim ramazanda zaten saliverdim çayıra olacakBen de öyleyim ayol,sal gitsin.
Allah sabırlar versinTanışalım madem kızlar evli 1 oğlan anasiyim yaş 24 hissedilen 87 1 hafta önce 12 haftalık bebegimi kalp durması sonucu kaybettim anlicaniz toparlanamiyorum
Kazayla olmuştu aslında hatta başlarda istememistim bile ama kaybedince bu kadar uzulecigimi tahmin edememisimAllah sabırlar versin.
Karnınızda mı vefat etti?Kazayla olmuştu aslında hatta başlarda istememistim bile ama kaybedince bu kadar uzulecigimi tahmin edememisim
Ah canım kıyamam ya çok üzücü çok ağır bir süreçtirTanışalım madem kızlar evli 1 oğlan anasiyim yaş 24 hissedilen 87 1 hafta önce 12 haftalık bebegimi kalp durması sonucu kaybettim anlicaniz toparlanamiyorum
9 haftada kalbi durmuş 3 hafta karnımda ölüymus bilmemisimKarnınızda mı vefat etti?
Allah sabır versin çok üzüldümKazayla olmuştu aslında hatta başlarda istememistim bile ama kaybedince bu kadar uzulecigimi tahmin edememisim
Çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede toparlanirsiniz.9 haftada kalbi durmuş 3 hafta karnımda ölüymus bilmemisimcinsiyet öğrenme diye gittim kürtaj olup geldim hayat işte
Ah canım kıyamam ya çok üzücü çok ağır bir süreçtirlütfen kendini toparlamaya bak, bak oğluşun varmış allah bağışlasın, o seni güçsüz görmesin, onun sana ihtiyacı var. Acını yaşa, o acının içinden geç ki onu yırtıp atabilesin. Ağla dağıt ne istiyorsan yap, sonra küllerinden doğ yine
Teşekkürler kızlarAllah sabır versin çok üzüldüm
Her şeyin hayırlısı, hayat böyle garip. Yılma yıkılma. Hayatta her şey insan için. Başımıza ne gelecek bilmiyoruz işte öyle yaşıyoruz. Biz de bakma böyle gırgır yapıyoruz burda da herkesin ayrı derin yaraları var. Maksat o karanlıktan biraz olsun sıyrılmak, mental sağlığı kaybetmemek adına kendimizi soytarılığa vuruyoruz işte :) sana da biraz moral ve mola olsun. Dur kız sana bir şarkı bulup atayım ben. Buranın geleneğidir, ben böyle yırtık dondan çıkar gibi çıkıp şarkı yollarım birilerine9 haftada kalbi durmuş 3 hafta karnımda ölüymus bilmemisimcinsiyet öğrenme diye gittim kürtaj olup geldim hayat işte
Evet gelsin bir şeyler dinleyelim boşta kaldım bendeHer şeyin hayırlısı, hayat böyle garip. Yılma yıkılma. Hayatta her şey insan için. Başımıza ne gelecek bilmiyoruz işte öyle yaşıyoruz. Biz de bakma böyle gırgır yapıyoruz burda da herkesin ayrı derin yaraları var. Maksat o karanlıktan biraz olsun sıyrılmak, mental sağlığı kaybetmemek adına kendimizi soytarılığa vuruyoruz işte :) sana da biraz moral ve mola olsun. Dur kız sana bir şarkı bulup atayım ben. Buranın geleneğidir, ben böyle yırtık dondan çıkar gibi çıkıp şarkı yollarım birilerine
Gönder gelsin bakalımHer şeyin hayırlısı, hayat böyle garip. Yılma yıkılma. Hayatta her şey insan için. Başımıza ne gelecek bilmiyoruz işte öyle yaşıyoruz. Biz de bakma böyle gırgır yapıyoruz burda da herkesin ayrı derin yaraları var. Maksat o karanlıktan biraz olsun sıyrılmak, mental sağlığı kaybetmemek adına kendimizi soytarılığa vuruyoruz işte :) sana da biraz moral ve mola olsun. Dur kız sana bir şarkı bulup atayım ben. Buranın geleneğidir, ben böyle yırtık dondan çıkar gibi çıkıp şarkı yollarım birilerine
Ben 42 yaşındayım.11 ve 9 yaşlarında iki çocuğum var.Manisa'dan katılıyorumTeşekkürler kızlarbnde sizleri tanımak isterim
Ya masallah Allah bağışlasınBen 42 yaşındayım.11 ve 9 yaşlarında iki çocuğum var.Manisa'dan katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?