Ahali Lokali

Sen şu kaynanayı anlat bir bakayım,azıcık gıybet edelim.
Ay aman gece gece aklıma gelip sinirlerim bozulmasın kız sana kaynanamla başlangıcımizi anlatayım gerisine karar ver evlenmisiz eşimle İlk sabahimiz eh ben biraz kötüyüm tahmin edersiniz kapı çaldı saat sabah 8 de kaynanam karşımda hayırdır dedim e kahvaltıya geldim dedi

10 senelik ilişki mi olur ya cidden daraldım bacımmmm

Ohaaa,dur ben bir mola veriyorum gelince anlatacaklarım var

Bu görgüsüzlğktğr kaynana kötü değil aile terbiyesi alamamış insan kötü

Denizci????? kızzzzz çabuk detay ver, Ben deniz kuvvetlerinden kumpasla yollanmış kişi, bana denizci dersen şahlanıveririm burda bak
Deniz işletmeleri mezunuyum arkadaşlarımın çoğu deniz kuvvetlerinde bende deniz ticaret odasında çalıştım bi dönem sahil güvenliktede var :) öyle işte

Evet evet gerçekten tamda olay bu yani hani biraz anlayış ve düşünce insanlarin yapısında olan biseydir ama olmaya bişey diyemezsin
Benim 2 abim var sor kaç kes gittiniz Vallah be annem ne babam gitmez bir kere annemle yengemin evinde tadilat varken temizliğe gitmiştik işten gelene kadar ev temizledik kaynana görümce

Ahh ahh ne diyeyim ki, ben aptal olunca...
Vallah ben 2 seneden sonra derim sonuca ulaşacaksak ulaşalım yoksa birbirimizi oyalamayalım 10 senede çocuk olur ev yapılır iş kurulur benim insanlara ayrılacak saniyem yok 10 sene nedir cidden ben böyle uzun ilişkilerde bi tuhaf oluyorum yani 10 sene ne 10 sene boyunca hiç mi sorgulanmaz bir ilişki biz me yapıyoruz nereye gidiyor bu ilişki diye 10 sene ya dile kolay 10 koca sene ne biliyim bunları yazarken yüreğim daraldı

Yaaa senin de çok uzunmus. Evet bende evlilikte bir seylerin degisecegini dusunuyorum hep. Kesinlikle dediğin çok doğru o şey yaşanması gerekiyorsa bir şekilde yaşanıyor. İnşallah hepimizin aynı şekilde musmutlu olduğu günleri görürüz

Ay bnmki iki güne bir bende illallah geldi yani
Görmemiş olunca işte böyle okuyor aile terbiyesi almayınca bir erkek kendi doğurdu bir ev kendi düzdü bir çocuk o evlendirdi gelip kurulmalar hiç gelemem böyle insanlara hiçde o adamla da kalamam ben böyleyim kızlar ya bu yönümü sevmiyorum ama ben gelemiyorum ALLAH size ne güzel sabır vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…