- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Bende 26 yaşındayım evlenmek üzereyimBen 42 yaşındayım.11 ve 9 yaşlarında iki çocuğum var.Manisa'dan katılıyorum.
Ben de 30larında takılan bir meczubum. Yurtdışından katılıyorum yarışmaya. Bilim yapıyorum ama evdeTeşekkürler kızlarbnde sizleri tanımak isterim
Amin,cümlemizin evlatlarınıYa masallah Allah bağışlasın
Ahahahah hemen döngüyü açayım bi 10kez de bunu dinliyimBuyrunuz efenim ...
Kuzum o girdiğin yoldan hemn geri dön ve 3 kurban kes sakinnnn evlenmeeBende 26 yaşındayım evlenmek üzereyimPsikoloğum izmirden katılıyorummm
Ay dur kız daha bugün nikah günü aldı, naptınKuzum o girdiğin yoldan hemn geri dön ve 3 kurban kes sakinnnn evlenmee
Yaaaa nedeenn 5 yıldır bu anı bekliyorum yeter artık evlenicemKuzum o girdiğin yoldan hemn geri dön ve 3 kurban kes sakinnnn evlenmee
Kizzz niye uyarmadiniz bile bile ateşe yolluyonuz bahtsizimiAy dur kız daha bugün nikah günü aldı, naptın
Ay evet yapmayın ahahahahahahAy dur kız daha bugün nikah günü aldı, naptın
aslında bu dediğin yola ben başımı koyacak kadar katılıyorum ama arkadaşımın ilişkisi güzel diye onun yolu açık olsun pozitif enerjilerimi yolluyorum :)))Kuzum o girdiğin yoldan hemn geri dön ve 3 kurban kes sakinnnn evlenmee
Evlen evlen kuzum,en kıdemli olarak ben öneriyorumYaaaa nedeenn 5 yıldır bu anı bekliyorum yeter artık evlenicem
İnşallah evlenince değişen tiplerden olmayızaslında bu dediğin yola ben başımı koyacak kadar katılıyorum ama arkadaşımın ilişkisi güzel diye onun yolu açık olsun pozitif enerjilerimi yolluyorum :)))
Allah mutlu mesut etsin inşallahAy evet yapmayın ahahahahahah
Aahahahahah tavsiyene seve seve uyacağım hiç merak etmeEvlen evlen kuzum,en kıdemli olarak ben öneriyorum.
Çünkü hiç bir insan cezasız kalmamalıEvlen evlen kuzum,en kıdemli olarak ben öneriyorum.
Aahahhaahah vallahi var ama çoook seviyorum yıllardır da tanıyorum bir olumsuzluğunu görmedim onun daAllah mutlu mesut etsin inşallahbir ömür pişmanlık vermesin madem evlenmeye evleneceksin kaynanan yoktur insallah
herkesin ilişkisi ve naturası farklı canım ya, sen kafana takma hiçbir şeyiİnşallah evlenince değişen tiplerden olmayızAma yani 5 yıl oldu beraber yaşadığımız bir süreçte oldu herhangi bir olumsuzluk yok gibi ama hiç belli olmaz tabi
Sen şu kaynanayı anlat bir bakayım,azıcık gıybet edelimÇünkü hiç bir insan cezasız kalmamalı
Ahahahah alemsin ya kaynanazedeler +1Allah mutlu mesut etsin inşallahbir ömür pişmanlık vermesin madem evlenmeye evleneceksin kaynanan yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?