- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Arkana dönüp baktığında yine en yaşanılır hayatin bu olduğunu görünce katlaniyorsunGörmemiş olunca işte böyle okuyor aile terbiyesi almayınca bir erkek kendi doğurdu bir ev kendi düzdü bir çocuk o evlendirdi gelip kurulmalar hiç gelemem böyle insanlara hiçde o adamla da kalamam ben böyleyim kızlar ya bu yönümü sevmiyorum ama ben gelemiyorum ALLAH size ne güzel sabır vermiş
bebeğim ben evlilik çok istemiyordum o yüzdenVallah ben 2 seneden sonra derim sonuca ulaşacaksak ulaşalım yoksa birbirimizi oyalamayalım 10 senede çocuk olur ev yapılır iş kurulur benim insanlara ayrılacak saniyem yok 10 sene nedir cidden ben böyle uzun ilişkilerde bi tuhaf oluyorum yani 10 sene ne 10 sene boyunca hiç mi sorgulanmaz bir ilişki biz me yapıyoruz nereye gidiyor bu ilişki diye 10 sene ya dile kolay 10 koca sene ne biliyim bunları yazarken yüreğim daraldı
Gerçekten eş de bitiyor her şey yüz buluyor ki yapıyor eşin bir kez arasın gelme desin bir daha hayatta gelemez. En sinir olduğum şeyleri yaşamışsınız vallahiAnnemdir hizmetde kusur edemezsin
oooo noo, ay bacım allah sabrını versin cidden zor işinAnnemdir hizmetde kusur edemezsin
Bende hayatım boyunca evlilikten nefret eden birisi oldum düşüncesi korkunç geliyordu hatta ilişkinin 3. senesine kadar evlilik istemiyorum diyip konuları kapatıyordum ne hale geldimbebeğim ben evlilik çok istemiyordum o yüzdenbir de zaten ilk 5 sene öğrencilik dönemleriydi. Ama öğrencilik bittikten sonra da cidden nereye gidiyor demiştim aslında. Neyse sonra ben yurtdışına kabul alınca gidiyorum diye bir evlenme telaşına girdi birden ama işte sonu boka bağlandı biliyorsun oraları zaten
şu an beni yakıp geçtin bu lafınla, ben biraz es vereyim zırlayayımArkana dönüp baktığında yine en yaşanılır hayatin bu olduğunu görünce katlaniyorsun
Oğluma hamileyken bulantilarim tavandi yine yemeğe gelicem dedi bende deidm ki yani ben şuan kendime bile yemek yapamiyorum biraz düzeleyim sonra e ben miyim bunu diyen 1 ay annemde kaldım bu sözüm yüzünden eşim bı taraftan kv bı tarafdan yüklenince evimi terk ettim düşün yaniGerçekten eş de bitiyor her şey yüz buluyor ki yapıyor eşin bir kez arasın gelme desin bir daha hayatta gelemez. En sinir olduğum şeyleri yaşamışsınız vallahi
Bizim düğün oldu neyse,ertesi gün balayına gideceğiz ve uçak çok erken bir saatte olduğu için yetismemiz gerekiyor.Sabaha karşı falan çıktık evden,kayınvalidem ile altlı üstlü oturduk biz bir süre.Neyse alel acele çıktık evden,sen biz gittikten sonra gir eve ben de yatağı toplamayı unutmuşum,bu annemi aramış,benim için yatağı toplamadan çıkmışlar falan demiş.Annem bana anlatınca ben şok oldum ve o acayip sinir oldum.Bu sadece biri işteBekliyorum
Ay yok kız yaşayınca bu kadar da kötü gelmiyor cidden umursamaz oluyorsun takmiyorsun pekşu an beni yakıp geçtin bu lafınla, ben biraz es vereyim zırlayayım
Olsun, olur o da olur. Nasıl hissediyorsan öyle yapacaksın tabi, evlilikse evlilik aman hayat senin, istediklerini yaşa tabi sonuna kadar, istemediklerinin de gerisinde duracak gücün olsun. Ne demişler en büyük özgürlük, istemediğin şeyleri yapmama özgürlüğüdür :)Bende hayatım boyunca evlilikten nefret eden birisi oldum düşüncesi korkunç geliyordu hatta ilişkinin 3. senesine kadar evlilik istemiyorum diyip konuları kapatıyordum ne hale geldim
Ay keşke kv toplama derneği falan olsaBizim düğün oldu neyse,ertesi gün balayına gideceğiz ve uçak çok erken bir saatte olduğu için yetismemiz gerekiyor.Sabaha karşı falan çıktık evden,kayınvalidem ile altlı üstlü oturduk biz bir süre.Neyse alel acele çıktık evden,sen biz gittikten sonra gir eve ben de yatağı toplamayı unutmuşum,bu annemi aramış,benim için yatağı toplamadan çıkmışlar falan demiş.Annem bana anlatınca ben şok oldum ve o acayip sinir oldum.Bu sadece biri işte.
Pembiş bu gece de sana yakacağım galibaOğluma hamileyken bulantilarim tavandi yine yemeğe gelicem dedi bende deidm ki yani ben şuan kendime bile yemek yapamiyorum biraz düzeleyim sonra e ben miyim bunu diyen 1 ay annemde kaldım bu sözüm yüzünden eşim bı taraftan kv bı tarafdan yüklenince evimi terk ettim düşün yani
Yuh artık anne oğul düşüncesiz insanlar ikisi de içimden öyle küfürler geçiyor ki anlatamam. Bir de hamilesiniz yaptıklarına bak diyecek bir şey bulamıyorum gerçektenOğluma hamileyken bulantilarim tavandi yine yemeğe gelicem dedi bende deidm ki yani ben şuan kendime bile yemek yapamiyorum biraz düzeleyim sonra e ben miyim bunu diyen 1 ay annemde kaldım bu sözüm yüzünden eşim bı taraftan kv bı tarafdan yüklenince evimi terk ettim düşün yani
Ben daha yeni söndürdüm simdide sen yak kızPembiş bu gece de sana yakacağım galiba
Ne olursa olsun başkasının yatak odasına girmek çoook büyük saygısızlık bunlar nasıl kafalar ya nasıl rahat rahat girip yatağına bakıp bide böyle bir şey için arıyorsun ay ne biçim insanlar sinirlerimi bozdu iki kaynanaBizim düğün oldu neyse,ertesi gün balayına gideceğiz ve uçak çok erken bir saatte olduğu için yetismemiz gerekiyor.Sabaha karşı falan çıktık evden,kayınvalidem ile altlı üstlü oturduk biz bir süre.Neyse alel acele çıktık evden,sen biz gittikten sonra gir eve ben de yatağı toplamayı unutmuşum,bu annemi aramış,benim için yatağı toplamadan çıkmışlar falan demiş.Annem bana anlatınca ben şok oldum ve o acayip sinir oldum.Bu sadece biri işte.
ben yorum yapmayayım canımAma kızlar yine de eşimi çok seviyorum niye acababı tür psikopatlik falan mi
Ay kız valla seviyom niye bilmiyorum sevilecek hiç bir tarafı da yok ama gönül işte ota moka misaliben yorum yapmayayım canım
Aahahahahha Stockholm sendromu canlı örnekAma kızlar yine de eşimi çok seviyorum niye acababı tür psikopatlik falan mi
Ben alıştım artık densixliklerine,uzağa taşındım ve kurtuldum gitti.Ne olursa olsun başkasının yatak odasına girmek çoook büyük saygısızlık bunlar nasıl kafalar ya nasıl rahat rahat girip yatağına bakıp bide böyle bir şey için arıyorsun ay ne biçim insanlar sinirlerimi bozdu iki kaynana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?