Ahali Lokali

Arkana dönüp baktığında yine en yaşanılır hayatin bu olduğunu görünce katlaniyorsun

bebeğim ben evlilik çok istemiyordum o yüzden bir de zaten ilk 5 sene öğrencilik dönemleriydi. Ama öğrencilik bittikten sonra da cidden nereye gidiyor demiştim aslında. Neyse sonra ben yurtdışına kabul alınca gidiyorum diye bir evlenme telaşına girdi birden ama işte sonu boka bağlandı biliyorsun oraları zaten

Bende hayatım boyunca evlilikten nefret eden birisi oldum düşüncesi korkunç geliyordu hatta ilişkinin 3. senesine kadar evlilik istemiyorum diyip konuları kapatıyordum ne hale geldim

Gerçekten eş de bitiyor her şey yüz buluyor ki yapıyor eşin bir kez arasın gelme desin bir daha hayatta gelemez. En sinir olduğum şeyleri yaşamışsınız vallahi
Oğluma hamileyken bulantilarim tavandi yine yemeğe gelicem dedi bende deidm ki yani ben şuan kendime bile yemek yapamiyorum biraz düzeleyim sonra e ben miyim bunu diyen 1 ay annemde kaldım bu sözüm yüzünden eşim bı taraftan kv bı tarafdan yüklenince evimi terk ettim düşün yani

Bizim düğün oldu neyse,ertesi gün balayına gideceğiz ve uçak çok erken bir saatte olduğu için yetismemiz gerekiyor.Sabaha karşı falan çıktık evden,kayınvalidem ile altlı üstlü oturduk biz bir süre.Neyse alel acele çıktık evden,sen biz gittikten sonra gir eve ben de yatağı toplamayı unutmuşum,bu annemi aramış,benim için yatağı toplamadan çıkmışlar falan demiş.Annem bana anlatınca ben şok oldum ve o acayip sinir oldum.Bu sadece biri işte.

Bende hayatım boyunca evlilikten nefret eden birisi oldum düşüncesi korkunç geliyordu hatta ilişkinin 3. senesine kadar evlilik istemiyorum diyip konuları kapatıyordum ne hale geldim
Olsun, olur o da olur. Nasıl hissediyorsan öyle yapacaksın tabi, evlilikse evlilik aman hayat senin, istediklerini yaşa tabi sonuna kadar, istemediklerinin de gerisinde duracak gücün olsun. Ne demişler en büyük özgürlük, istemediğin şeyleri yapmama özgürlüğüdür :)

Ay keşke kv toplama derneği falan olsa

Pembiş bu gece de sana yakacağım galiba

Yuh artık anne oğul düşüncesiz insanlar ikisi de içimden öyle küfürler geçiyor ki anlatamam. Bir de hamilesiniz yaptıklarına bak diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten

Ne olursa olsun başkasının yatak odasına girmek çoook büyük saygısızlık bunlar nasıl kafalar ya nasıl rahat rahat girip yatağına bakıp bide böyle bir şey için arıyorsun ay ne biçim insanlar sinirlerimi bozdu iki kaynana

Ben alıştım artık densixliklerine,uzağa taşındım ve kurtuldum gitti.

Reactions: cnu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…