- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Bak buna gerçekten çok sevindim hala onu çekiyor olsaydın aşırı üzülürdüm. Ennn güzelini yapmışsınız asla asla kaynanayla yakın oturulmaz sıkıntı dert bitmez çünküBen alıştım artık densixliklerine,uzağa taşındım ve kurtuldum gitti.
yok kız bunlar hep klinik vakalar,Ay kız valla seviyom niye bilmiyorum sevilecek hiç bir tarafı da yok ama gönül işte ota moka misali
Hayır görsen dünyanın en mükemmel insanı sanıyor kendini,Allah'tan eşim çok olgun bir insan.Bak buna gerçekten çok sevindim hala onu çekiyor olsaydın aşırı üzülürdüm. Ennn güzelini yapmışsınız asla asla kaynanayla yakın oturulmaz sıkıntı dert bitmez çünkü
Bunlar nasıl insanlar nasıl böyle konuşabiliyorlar inanılmaz gerçekten. Kesinlikle içinde tutmayacaksın pat pat yapıştırın cevabı kim olursa olsun böyle böyle insan hasta oluyor gerçektenbiz eşyalı ev tutacaktık başta, bana da kv tlfda , benim oğlum ikinci el yatakta yatamaz, seni bilmiyorum belki sen alışkınsındır demişti. Şok olup kalmıştım, tlf kapatınca ağlamıştım mal gibi. Şimdi olsa neler demem
Bende onlardan biriydim bi ara çok şükür geçti gitti
Valla anama babama bile dememiştim üzülmesinler diye. Ama şimdi eteğimdeki bütün taşları döktüm tabiBunlar nasıl insanlar nasıl böyle konuşabiliyorlar inanılmaz gerçekten. Kesinlikle içinde tutmayacaksın pat pat yapıştırın cevabı kim olursa olsun böyle böyle insan hasta oluyor gerçekten
Evet evet tahmin ettim zaten valla şanslısın o konudaHayır görsen dünyanın en mükemmel insanı sanıyor kendini,Allah'tan eşim çok olgun bir insan.
Yalnız senin ex kv,bizimkinden daha manyak ciktiValla anama babama bile dememiştim üzülmesinler diye. Ama şimdi eteğimdeki bütün taşları döktüm tabiherkes kartlarını açık oynasın di mi
Bende başlarda çok susmustum kvye karşı ama şimdi gel gör hersey bam bamValla anama babama bile dememiştim üzülmesinler diye. Ama şimdi eteğimdeki bütün taşları döktüm tabiherkes kartlarını açık oynasın di mi
Boşanmış sin galiba hakkında hayırlısı olsunHa bir de çook sonradan eşime söyledim bu olayı. Ona gidip annesine sormuş. O da ne dese beğenirsiniz, tabi ki ben öyle bir şey demedim demiş. Ben yalancı çıktım iyi mineyse ya olsun bunlar hep ilahi mesaj, yanlış yoldasın rüzgargülü çık o yoldan çııık diye basbas bağırıyor ben sağır olmuşum
henüz ex değil :) ben daha boşanmadım, vaktini bekliyorumYalnız senin ex kv,bizimkinden daha manyak cikti.
Kesinlikle öyle ohh çok da iyi yapmışsınValla anama babama bile dememiştim üzülmesinler diye. Ama şimdi eteğimdeki bütün taşları döktüm tabiherkes kartlarını açık oynasın di mi
Sabır bir yere kadar ya kendinize zarar verirsiniz tuta tuta sadece en güzelini yapıyosunuzBende başlarda çok susmustum kvye karşı ama şimdi gel gör hersey bam bam
daha çook şey var da amaan boşverin toxic şeyler işte, daha boşanmadım ben. O mesele de derin. Ben de derin, acınası haller durumlar :) bir gün sarhoş olunca yine dökerim ahahahhaKesinlikle öyle ohh çok da iyi yapmışsınÖyle bir kadının senin hayatında olması seni mahvederdi zaten her şey de gerçekten bir hayır var ya
Aaa bende boşandın diye hatırlıyodum sankihenüz ex değil :) ben daha boşanmadım, vaktini bekliyorum
ayrı takılıyoruz :) ondan aklında öyle kalmıştırAaa bende boşandın diye hatırlıyodum sanki
Evet evet sende aklına getirip canını sıkma hiç. Her zaman beklerizzzdaha çook şey var da amaan boşverin toxic şeyler işte, daha boşanmadım ben. O mesele de derin. Ben de derin, acınası haller durumlar :) bir gün sarhoş olunca yine dökerim ahahahha
Yok canım çok şükür ilk yıla göre evliliğim baya baya düzeldi çünkü bnde olgunlastim gerektiği yerde susturmasnni bilince karsidakine susmak düşüyorSabır bir yere kadar ya kendinize zarar verirsiniz tuta tuta sadece en güzelini yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?