Ahali Lokali

Ben alıştım artık densixliklerine,uzağa taşındım ve kurtuldum gitti.
Bak buna gerçekten çok sevindim hala onu çekiyor olsaydın aşırı üzülürdüm. Ennn güzelini yapmışsınız asla asla kaynanayla yakın oturulmaz sıkıntı dert bitmez çünkü

Bak buna gerçekten çok sevindim hala onu çekiyor olsaydın aşırı üzülürdüm. Ennn güzelini yapmışsınız asla asla kaynanayla yakın oturulmaz sıkıntı dert bitmez çünkü
Hayır görsen dünyanın en mükemmel insanı sanıyor kendini,Allah'tan eşim çok olgun bir insan.

Bunlar nasıl insanlar nasıl böyle konuşabiliyorlar inanılmaz gerçekten. Kesinlikle içinde tutmayacaksın pat pat yapıştırın cevabı kim olursa olsun böyle böyle insan hasta oluyor gerçekten

yok kız bunlar hep klinik vakalar, cnu bilir. Kendim de bir vakayım ordan biliyorum
Bende onlardan biriydim bi ara çok şükür geçti gitti insan beynini bi kenara bırakıyor böyle durumlarda çok şükür ben çok geç olmadan farketmiştim

Bunlar nasıl insanlar nasıl böyle konuşabiliyorlar inanılmaz gerçekten. Kesinlikle içinde tutmayacaksın pat pat yapıştırın cevabı kim olursa olsun böyle böyle insan hasta oluyor gerçekten
Valla anama babama bile dememiştim üzülmesinler diye. Ama şimdi eteğimdeki bütün taşları döktüm tabi herkes kartlarını açık oynasın di mi

Ha bir de çook sonradan eşime söyledim bu olayı. Ona gidip annesine sormuş. O da ne dese beğenirsiniz, tabi ki ben öyle bir şey demedim demiş. Ben yalancı çıktım iyi mi neyse ya olsun bunlar hep ilahi mesaj, yanlış yoldasın rüzgargülü çık o yoldan çııık diye basbas bağırıyor ben sağır olmuşum

Boşanmış sin galiba hakkında hayırlısı olsun

Valla anama babama bile dememiştim üzülmesinler diye. Ama şimdi eteğimdeki bütün taşları döktüm tabi herkes kartlarını açık oynasın di mi
Kesinlikle öyle ohh çok da iyi yapmışsın Öyle bir kadının senin hayatında olması seni mahvederdi zaten her şey de gerçekten bir hayır var ya

Kesinlikle öyle ohh çok da iyi yapmışsın Öyle bir kadının senin hayatında olması seni mahvederdi zaten her şey de gerçekten bir hayır var ya
daha çook şey var da amaan boşverin toxic şeyler işte, daha boşanmadım ben. O mesele de derin. Ben de derin, acınası haller durumlar :) bir gün sarhoş olunca yine dökerim ahahahha

daha çook şey var da amaan boşverin toxic şeyler işte, daha boşanmadım ben. O mesele de derin. Ben de derin, acınası haller durumlar :) bir gün sarhoş olunca yine dökerim ahahahha
Evet evet sende aklına getirip canını sıkma hiç. Her zaman beklerizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…