- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Çok sevindim bunaYok canım çok şükür ilk yıla göre evliliğim baya baya düzeldi çünkü bnde olgunlastim gerektiği yerde susturmasnni bilince karsidakine susmak düşüyor
Ne kadar çok susarsan,o kadar tepene binerler.Ben çok yıprandım zamanında.Yok canım çok şükür ilk yıla göre evliliğim baya baya düzeldi çünkü bnde olgunlastim gerektiği yerde susturmasnni bilince karsidakine susmak düşüyor
İyi geceleerİyi geceler hanımlaroğlan 1.5 yaşında sabah 7 de tepemde dikilir bende biraz uykumu alayım madem
Yine bekleriz, pembişcikİyi geceler hanımlaroğlan 1.5 yaşında sabah 7 de tepemde dikilir bende biraz uykumu alayım madem
Yaaa merak ettim valla arada parça parça anlat bize dekızlar benim bu evlilik saçmalığının altında yaşadıklarımı bilseniz, bir şoktan çıkıp ötekine girersinizbir de kendi kendimi göz göre göre bu saçmalığın içine attım. Neyse allah sonumu hayır etsin
sana da iyi geceler taze gelinimizİyi geceleerbende kaçıcam kaçamadım bi
Kaynana konusunu kapatalım istersen,ayy hatırladıkça sinirlerim bozuluyorBorellus80 kaldık mı yine biz, vardiya bizde yine :)
kapa kapa... beni de kara deliğe çekiyorKaynana konusunu kapatalım istersen,ayy hatırladıkça sinirlerim bozuluyor
yaaaa beni cok mutlu ediyosunuz vallahi ağızım kulaklarıma geldi yinesana da iyi geceler taze gelinimiz
Yalnız yarışırlar Heekapa kapa... beni de kara deliğe çekiyor
Sana güzel bir şarkı seçiyorum hemenyaaaa beni cok mutlu ediyosunuz vallahi ağızım kulaklarıma geldi yineBiraz daha durayım çıkamıyorummm
Ay olur valla beklemedeyimmSana güzel bir şarkı seçiyorum hemen.
ahahahahah ben severim bunu dur bak bir tane daha var
Bizim düğünde üç kere falan çaldı buahahahahah ben severim bunu dur bak bir tane daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?