- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
trakya düğünü kanka el mahkum o çalacakBizim düğünde üç kere falan çaldı bu
Aahhaahahahah bayılıcam gulmekten ya ahhaahahahhBunu dinleyin allah aşkına
Ayyy Allah'ım benim koca masalar üstünde göbek atarken yaşadıklarım geldi aklımatrakya düğünü kanka el mahkum o çalacak
düğünden sonraki gün belli olurAahhaahahahah bayılıcam gulmekten ya ahhaahahahhAy lutfen kaynişim çirkinleşmesin onun yanında böyle sarkılar acmak zorunda kalırım yoksa
görmek isterdim ahahahahahha tahmin edebiliyorumAyyy Allah'ım benim koca masalar üstünde göbek atarken yaşadıklarım geldi aklıma
Bakalım yatak örtümü düzlemis miyim diye kontrole gelecek midüğünden sonraki gün belli olur
Ahh kizlar bir araya gelebilsek ben izletirdim sizegörmek isterdim ahahahahahha tahmin edebiliyorum
ya da telefon taciziBakalım yatak örtümü düzlemis miyim diye kontrole gelecek mi
Aahhaahah inşallah içinden şeytan çıkmaz yaya da telefon tacizi
Benimki evlenmeden önce çok sevimli gözüküyorduAahhaahah inşallah içinden şeytan çıkmaz ya
yok ya takılıyoruz, bir şey çıkmaz bence. Çıkarsa da biz burdayızAahhaahah inşallah içinden şeytan çıkmaz ya
aha ters köşe biri çıktı, o zaman ben bilmiyorumBenimki evlenmeden önce çok sevimli gözüküyordu
Yaaa beni korkutma lutfen ahahhaahahahBenimki evlenmeden önce çok sevimli gözüküyordu
Evet ya belli ederdi bence biraz diye dusunuyorumyok ya takılıyoruz, bir şey çıkmaz bence. Çıkarsa da biz burdayızgel söyle, strateji kasarız ahahhaha
Yok kız,benim aşktan gözlerim şaşı olmuştu.O yüzdenaha ters köşe biri çıktı, o zaman ben bilmiyorumher an her şey olabilir
Kaynana dediğimiz olgu sürpriz yumurta gibidir, kimbilir içinden ne çıkarYaaa beni korkutma lutfen ahahhaahahah
ayy ne güzel cümle çok hoşuma gitti, böyle sevgi dolu şeyleri çok seviyorum. Ben galiba sevgiye çok aç kaldım yaYok kız,benim aşktan gözlerim şaşı olmuştu.O yüzden
Bende de biraz var o durumYok kız,benim aşktan gözlerim şaşı olmuştu.O yüzden
Bir gün gerçek aşk mutlaka bulacaktır seni,ben umudumu kaybettiğim anda bulmuştumayy ne güzel cümle çok hoşuma gitti, böyle sevgi dolu şeyleri çok seviyorum. Ben galiba sevgiye çok aç kaldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?