- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Ay ben de, gözlüksüz kendime bakınca yüzümdeki kusurları görmüyorum falan bayağı mutlu oluyorumBen gözlüksüz daha mutluyum kanka,evdeki kir toz gözüme batmıyor bu sayede.
Ben seni de saçmalıklarımla sarhoş ederimOl ya ayık kafayla çekilmiyor zaten hayatbenim içmem biraz masraflı oluyor malum sofrası mezesi
koyu yeşil tavsiye ederim 12 yıl kullandım kimse anlamadı...çok güzel doğal bir yeşildi..Renkli lensler çok bktan duruyor kızlar afedersiniz amayani cidden ben hemen anlıyorum çok belli oluyor bir de bilmiyorum, doğal göz rengi daha bir klas geliyor bana. Ben de numaralı lens denemiştim önceden sonra onu temizlemesi falan çok baydı bir de gözüm tepki verdi, kuruluk oluştu vs tuttum attım hepsini gözlüğe devam dedim
Ben saçmalamak için toplanıyoruz diye biliyordum zaten sorun yokBen seni de saçmalıklarımla sarhoş ederim
çok geçmiş olsun canım..Kızlar kusura bakmayın yazamıyorum bu ara hic, biraz rahatsızım da bir türlü iyilesemedim
Kolay gelsin canım tadilat işleri de zor ama çok kapsamlı değil gibi anlıyorum söylediğinden. Bir an önce bitir gelsınavlar başladı bir de evde ufak tefek tadilatlar yapıyorum 3-5 gün yokum...haber vereyim didim
Tez vakitte hepsi sorunsuz hallolsun Evitam, arayı çok açmasınavlar başladı bir de evde ufak tefek tadilatlar yapıyorum 3-5 gün yokum...haber vereyim didim
ya dur ya valla 2 kadeh içecektim şimdi 1 şişe bitiririm artık tıksırana kadar. Allahım artık şu sırtımızı bir doğrultalım yaKızlar makaraya devam da,bu ne Allah aşkına ya,dün 21,5 liraydı
Yaza kadar 30 kanka,kaçarı yok gibjya dur ya valla 2 kadeh içecektim şimdi 1 şişe bitiririm artık tıksırana kadar. Allahım artık şu sırtımızı bir doğrultalım ya
Evet hatta 30 u da geçecekmiş bizzat bu işi yapan birinden duydum, bilmiyorum doğru mu ama bu gidişle öyle olacak...Yaza kadar 30 kanka,kaçarı yok gibj.
50 olsa şaşırmam artıkEvet hatta 30 u da geçecekmiş bizzat bu işi yapan birinden duydum, bilmiyorum doğru mu ama bu gidişle öyle olacak...
Bir iki gün erteler gene yaparlar canım,freni patlamış kamyon gibiyiz şu anda.Zam iptal olmuş kızlar ama şimdi olsa ne yarın yine aynı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?