- 18 Şubat 2018
- 13.498
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.298
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Keşke sen de müsait olsan da beraber çene çalsakAllah şifa versin diyorum ama bunun kıskançlığımla zerre ilgisi yok biliyor musun
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar kusura bakmayın yazamıyorum bu ara hic, biraz rahatsızım da bir türlü iyilesemedim
Bu akşam gelecek gibiyim ya hadi hayırlısıKeşke sen de müsait olsan da beraber çene çalsak
Akşama sızıp kalmazsam görüşürüzBu akşam gelecek gibiyim ya hadi hayırlısıben de çok istiyorum
Yaa benim geleceğim akşam mı sızıyorsun aşkolsunAkşama sızıp kalmazsam görüşürüz.
Ben de gözlüksüzken aynada kendimi bile tanıyamıyorumBenimki master seviye,uzaktan babam gelse tanımam.
Ooo valla tam gününe geldin. Bugün de sarhoş olmayı planlıyordum ahahhahYaa benim geleceğim akşam mı sızıyorsun aşkolsun
Senin için bir saat falan kestirdim bak,değerini bilYaa benim geleceğim akşam mı sızıyorsun aşkolsun
Ben gözlüksüz daha mutluyum kanka,evdeki kir toz gözüme batmıyor bu sayedeBen de gözlüksüzken aynada kendimi bile tanıyamıyorum
Ol ya ayık kafayla çekilmiyor zaten hayatOoo valla tam gününe geldin. Bugün de sarhoş olmayı planlıyordum ahahhah
Lens kullanıyor musun ya da ameliyat düşündün mü?Ben gözlüksüz daha mutluyum kanka,evdeki kir toz gözüme batmıyor bu sayede.
Yok canım ya,lens sıkıntılı iş onla uğraşamam.Ameliyatta çok pahalı be tekrar etme olasılığı var.Gözlüge devam yaniLens kullanıyor musun ya da ameliyat düşündün mü?
Lense alışsan çok rahat aslında. Özel günlerde filan kullanarak başlarsın, hatta günlük lens alırsın. Biraz pahalı diğer tiplerine göre ama sık kullanmayınca çok da fark etmez. Madem ameliyat olmuyoruz bari konforlu yaşayalım değil miYok canım ya,lens sıkıntılı iş onla uğraşamam.Ameliyatta çok pahalı be tekrar etme olasılığı var.Gözlüge devam yani.
Yeşil olabilir aslındaLense alışsan çok rahat aslında. Özel günlerde filan kullanarak başlarsın, hatta günlük lens alırsın. Biraz pahalı diğer tiplerine göre ama sık kullanmayınca çok da fark etmez. Madem ameliyat olmuyoruz bari konforlu yaşayalım değil mi
Renkli düşünmemiştim bak hızlı giriş yaptın olayaYeşil olabilir aslında.
Evet,bir düşünmek lazım ama hiç doğal durmuyor yaRenkli düşünmemiştim bak hızlı giriş yaptın olayabence yakışır
Aynen bence de doğal durmuyor. Son zamanlarda epey geliştirmiş gibiler, denemedim ama denk geldiklerim oldu.Evet,bir düşünmek lazım ama hiç doğal durmuyor ya.
Saçlar platin,gözler menekşe mavisi,ay düşünseneAynen bence de doğal durmuyor. Son zamanlarda epey geliştirmiş gibiler, denemedim ama denk geldiklerim oldu.
Gerçi ben renkli lens takmış birinin gözlerine de bakamıyorum ya çok tuhaf geliyo
Yakar geçersin ortalığı beeSaçlar platin,gözler menekşe mavisi,ay düşünsene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?