Ahali Lokali

Çok araştırdım yüzük bileklik o kadar iyi değilmiş kolye olması daha iyimiş taşları da araştırdım en baştan beri hep buna çekildim internetten de baktım sonuçta hep taşıyacağım birşey di o yüzden zinciri kararmaması için gümüş aldım başka satıcılarıda baktım ama biraz da şık olsun istedim öyle taş takmayım dedim buna karar verdim dün topraktan çıkardım üstüne adaçayı yaktım hem bütün eve hem kolyeye

Ben araştırdığımda da bileklik iyi diye okumuştum ama bileklerim çok ince uygununu bulamam diye kolye almaya karar vermiştim iyi ki öyle yapmışım o zaman. Hayırlı olsun güle güle kullan şekerim

Ben araştırdığımda da bileklik iyi diye okumuştum ama bileklerim çok ince uygununu bulamam diye kolye almaya karar vermiştim iyi ki öyle yapmışım o zaman. Hayırlı olsun güle güle kullan şekerim
İnce bilek mi,şimdi gözümde kendi bileklerimin yarısı kadar çıtı piti birşeyler canlandı.

Hayatım boğaz çakrasına iyi geldiği için boyunda olması daha iyimiş kolye daha fazla etekliymiş bileklik daha ucuzdu ama ben kolye aldım ki çılarmadıpım kolyem vardı onu çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…