- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.001
Hadi bakalım eğlence başlasınBen yerimi aldım iyi akşamlar kızlar
Evlendiniz mi kizzzKocamla buluşup geldim gazımı aldım çok iyiyim
Yooo daha değil evlenme teklifi etmişti hatta serüven in verdiği bir vade içimdeEvlendiniz mi kizzz
Ben araştırdığımda da bileklik iyi diye okumuştum ama bileklerim çok ince uygununu bulamam diye kolye almaya karar vermiştim iyi ki öyle yapmışım o zaman. Hayırlı olsun güle güle kullan şekerimÇok araştırdım yüzük bileklik o kadar iyi değilmiş kolye olması daha iyimiş taşları da araştırdım en baştan beri hep buna çekildim internetten de baktım sonuçta hep taşıyacağım birşey di o yüzden zinciri kararmaması için gümüş aldım başka satıcılarıda baktım ama biraz da şık olsun istedim öyle taş takmayım dedim buna karar verdim dün topraktan çıkardım üstüne adaçayı yaktım hem bütün eve hem kolyeye
Ben sadece düşünüyorum kanka,yazıya dökmem çok zor.Bilim kurgu falan harika valla bir elinde on marifet maşallah sanaHayaller kurup gerçekleştiremeyince, biz de hikayeler yazdık
Bir bilim kurgu öyküm var yazdığım, kendimce tabi. Hiç yazan var mı aranızda?
Ben günlükten başka bir şey yazmadım valla bugüne kadarHayaller kurup gerçekleştiremeyince, biz de hikayeler yazdık
Bir bilim kurgu öyküm var yazdığım, kendimce tabi. Hiç yazan var mı aranızda?
ben de fazla düşünüyorumBen sadece düşünüyorum kanka,yazıya dökmem çok zor.Bilim kurgu falan harika valla bir elinde on marifet maşallah sana.
İnce bilek mi,şimdi gözümde kendi bileklerimin yarısı kadar çıtı piti birşeyler canlandıBen araştırdığımda da bileklik iyi diye okumuştum ama bileklerim çok ince uygununu bulamam diye kolye almaya karar vermiştim iyi ki öyle yapmışım o zaman. Hayırlı olsun güle güle kullan şekerim
Bu haberle bi umutlandımYooo daha değil evlenme teklifi etmişti hatta serüven in verdiği bir vade içimde
Düğün bekliyoruz,alooo MistafaaaaBu haberle bi umutlandım
beceri mi bilmiyorum belki iyi yazmıyorumdur onu da bilmiyorum, öykü yazmak hoşuma gidiyor, yazarken kafamda yaşıyorum onuBen günlükten başka bir şey yazmadım valla bugüne kadarsen ne becerikli hatunsun yaa
Kendim öyle pek çıtı pıtı değilim yaa ama bilekler ince gerçektenİnce bilek mi,şimdi gözümde kendi bileklerimin yarısı kadar çıtı piti birşeyler canlandı.
Hayatım boğaz çakrasına iyi geldiği için boyunda olması daha iyimiş kolye daha fazla etekliymiş bileklik daha ucuzdu ama ben kolye aldım ki çılarmadıpım kolyem vardı onu çıkardımBen araştırdığımda da bileklik iyi diye okumuştum ama bileklerim çok ince uygununu bulamam diye kolye almaya karar vermiştim iyi ki öyle yapmışım o zaman. Hayırlı olsun güle güle kullan şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?