- 18 Şubat 2018
- 13.500
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.309
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.021
Baskıya falan versene kanka,eminim çok başarılı olursunbeceri mi bilmiyorum belki iyi yazmıyorumdur onu da bilmiyorum, öykü yazmak hoşuma gidiyor, yazarken kafamda yaşıyorum onu
hayırlı uğurlu olsun anchor çiçek, şifa olsun taşınHayatım boğaz çakrasına iyi geldiği için boyunda olması daha iyimiş kolye daha fazla etekliymiş bileklik daha ucuzdu ama ben kolye aldım ki çılarmadıpım kolyem vardı onu çıkardım
Beni görsen,söylediğinden utanırsın.Bence gayet narinsindirKendim öyle pek çıtı pıtı değilim yaa ama bilekler ince gerçekten
ay yok kız kim ne yapsın benim kıçıkırık öykülerimiBaskıya falan versene kanka,eminim çok başarılı olursun.
Ben tepinmek istiyorum amaDüğüne gerek yok ya nikah yeter bize gönüller bir olsun
Bence öyle. Hem kurguyu yap hem onu yazım kurallarına uyarak metinlere dönüştür, olay örgüsünden uzaklaşmadan geliştir ve sonuçlandır. Bence büyük beceri :)beceri mi bilmiyorum belki iyi yazmıyorumdur onu da bilmiyorum, öykü yazmak hoşuma gidiyor, yazarken kafamda yaşıyorum onu
Eminim piywsadakileri siler geçersin,sen yaparsın.ay yok kız kim ne yapsın benim kıçıkırık öykülerimi
Bekalrığa veda yaparız kız Koza rahat rahat tepinirizBen tepinmek istiyorum ama
Bence öyle. Hem kurguyu yap hem onu yazım kurallarına uyarak metinlere dönüştür, olay örgüsünden uzaklaşmadan geliştir ve sonuçlandır. Bence büyük beceri :)
Siz de olmasanız özgüvenim yerlerde valla. Ben gene fena dark sidedayım bugün, içeyim de biraz modum yükselsinEminim piywsadakileri siler geçersin,sen yaparsın.
Senin me derdin var paylaşmak ister misinSiz de olmasanız özgüvenim yerlerde valla. Ben gene fena dark sidedayım bugün, içeyim de biraz modum yükselsin
Hayır kanka,bunu ciddi ciddi düşünüyoruz,tamam mı?Geçiştirme.Siz de olmasanız özgüvenim yerlerde valla. Ben gene fena dark sidedayım bugün, içeyim de biraz modum yükselsin
Kanka çok uzun meseleler ya, özetle gençliğimin içine sıçıldıSenin me derdin var paylaşmak ister misin
belki bir gün...Hayır kanka,bunu ciddi ciddi düşünüyoruz,tamam mı?Geçiştirme.
62 kiloyum boy da 1.66. Narin değilim ama kemiklerim ince. Gerisi yağ, kas tabakam yok gibi bir şey.Beni görsen,söylediğinden utanırsın.Bence gayet narinsindir.
Neyse ben sana aralıklarla hatırlatırımbelki bir gün...
Gayet normalsin,ben çok iri yapılıyım mesela.Kemiklerim çok kalın duruyor.62 kiloyum boy da 1.66. Narin değilim ama kemiklerim ince. Gerisi yağ, kas tabakam yok gibi bir şey.
Böyle olmaktansa biraz yapılı ama sıkı bir hatun olmayı tercih ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?