Ahali Lokali

Gayet normalsin,ben çok iri yapılıyım mesela.Kemiklerim çok kalın duruyor.
Senin spor geçmişin de varmış ama şimdi fazlan varsa biraz kilo versen azıcık da spor yapsan taş gibi olursun.
Altyapı sağlammış ne olsa. Ben fiziğimi hiç beğenmem ya. Pandemi öncesi düzenli spor yapıyordum salona gidip o dönem biraz iyiydim, şimdi evde takılıyorum arada ama disiplinli olamıyorum. Yeniden başlamak için motive etmeye çalışıyorum kendimi

Bu basen denen şey jlo da güzel duruyor bende benim burada ne işim var diye bağırıyor
bence öyle değildir, milletin güzellik algıları bizim bilinç altımıza da girmiş, ister istemez kendimizde olmayana meyl ediyoruz, sana basenin var demişler aklına onu sokmuşlar, bana da basenin bile yok çok zayıfsın falan demişler hepimize bir manipülasyon s..kerim böyle işi, güzeliz aga ya senin basenine kurban olsunlar, ne güzel farklı kendine özgü vücutlar işte

Benim bacaklarım çok kalın,ona çok sinir oluyorum.Kollarım da kalın sahi☺.

Ayy bal damlıyor ağzından valla doğru söylüyorsun aslında, zayıf olsan ona bi kulp kilolu olsan ona bi kulp. Neyi beğeniyorlar ki, sanki milleti memnun etmeye geldik dünyaya.

Ben bu basen olayıma ergenlikten beri takığım. Hatta o zamanlar daha beterdim, asla kısa bluz tshirt falan giyemezdim. Sonra sonra biraz güvenim geldi. Düşüncenize 15-16 yaşındasın beynine bunları sokmuşlar saçma sapan oran fazla buran çıkık diye.

Ayy bal damlıyor ağzından valla doğru söylüyorsun aslında, zayıf olsan ona bi kulp kilolu olsan ona bi kulp. Neyi beğeniyorlar ki, sanki milleti memnun etmeye geldik dünyaya.
Valla billa ya bunlar hep psikolojik oyunlar, esmere çok karasın, beyaza ay çok beyazsın git bronzlaş falan noluyor yaa maksat insana kendini kötü hissettirmek işte. Doğan nasılsa öyle kullan vücudunu, basenli kadın da ayrı güzel yani, ben de azıcık basenim olsun isterdim şahsen. Işıltısı olan kadın kilolu veya zayıf her türlü çekici oluyor.

Ben de kilo aldıktan sonra,ohaaa ne olmuş sana diyenler çok oldu ama ben yemeye devam ettim.

Ya var ya acayip sinir oluyorum bana da ergenken taş gibi vücudum var hala kulp takıyorlardı bu ne çok beyazsın deyip gülüyorlardı, bronzlaşmadan bacaklarını açma diyorlar, azıcık kilo al çelimsizsin diyorladı, varolan ışıltı özgüven de sönüyor, buruşmuş kağıt gibi köşede kalıyordum Kanka hepsi kıskançlık bunların ya düşmeyin tuzağa. Mis gibi açarım valla bacaklarımı da evet beyazım peynir gibi ben de beyaz renk bir tene sahibim allah allah doğamla mı kavga edeyim, esmer güzeller de var beyaz güzeller de. Renklerin bile modasını yapıyorlar. Bir ara esmerlik modaydı bir ara beyazlık aptallık ya başka bir şey değil

Evet çünkü işin sırrı kendini her halinle güzel bulmakta, ben kendimi toplumun güzellik algısına göre değerlendirmiyorum diyebilecek kadar özgüven sahibi olmakta.

Evet çünkü işin sırrı kendini her halinle güzel bulmakta, ben kendimi toplumun güzellik algısına göre değerlendirmiyorum diyebilecek kadar özgüven sahibi olmakta.
giy yüksel bel skinny jean üstüne de crop uff basen gibi basen gez valla, olan var olmayan var gerçi bulunduğun şehri bilmiyorum rahat olmayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…