- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.041
Senin spor geçmişin de varmış ama şimdi fazlan varsa biraz kilo versen azıcık da spor yapsan taş gibi olursun.Gayet normalsin,ben çok iri yapılıyım mesela.Kemiklerim çok kalın duruyor.
Benim de hemen yüzümden gidiyor. Yani bu nasıl bir iş kocaman basen dururken 20 gr yağ barındıran yüzümden niye zayıflıyorumSuratım tombik duruyor, vücudum çiroz, tuhaf bir yapım var, yüzüm zayıflamıyor
sen de basenli ol ya o da güzel kıvrımlı hatunBenim de hemen yüzümden gidiyor. Yani bu nasıl bir iş kocaman basen dururken 20 gr yağ barındıran yüzümden niye zayıflıyorum
Bu basen denen şey jlo da güzel duruyor bende benim burada ne işim var diye bağırıyorsen de basenli ol ya o da güzel kıvrımlı hatunbende de hiç basen yok püüü
O kadını gerçekten çok beğeniyorum,kadını gibi kadınBu basen denen şey jlo da güzel duruyor bende benim burada ne işim var diye bağırıyor
bence öyle değildir, milletin güzellik algıları bizim bilinç altımıza da girmiş, ister istemez kendimizde olmayana meyl ediyoruz, sana basenin var demişler aklına onu sokmuşlar, bana da basenin bile yok çok zayıfsın falan demişler hepimize bir manipülasyon s..kerim böyle işi, güzeliz aga ya senin basenine kurban olsunlar, ne güzel farklı kendine özgü vücutlar işteBu basen denen şey jlo da güzel duruyor bende benim burada ne işim var diye bağırıyor
Bu çok iyi geldi valla ooohBunu hepimize yolluyorum kızlar ooooh
Benim bacaklarım çok kalın,ona çok sinir oluyorum.Kollarım da kalın sahi☺.bence öyle değildir, milletin güzellik algıları bizim bilinç altımıza da girmiş, ister istemez kendimizde olmayana meyl ediyoruz, sana basenin var demişler aklına onu sokmuşlar, bana da basenin bile yok çok zayıfsın falan demişler hepimize bir manipülasyok s..kerim böyle işi, güzeliz aga ya senin basenine kurban olsunlar, ne güzel farklı kendine özgü vücutlar işte
benim annem de kalın bacaklara çok güzel diyor mesela :)) benim bacaklarım ince, bu ne çırpı gibi bacak biraz kilo al diyor, ohooo herkesin algısına göre vücut mu yapacağızBenim bacaklarım çok kalın,ona çok sinir oluyorum.Kollarım da kalın sahi☺.
Evet yemişim kalınını incesinibenim annem de kalın bacaklara çok güzel diyor mesela :)) benim bacaklarım ince, bu ne çırpı gibi bacak biraz kilo al diyor, ohooo herkesin algısına göre vücut mu yapacağız
Ayy bal damlıyor ağzından vallabence öyle değildir, milletin güzellik algıları bizim bilinç altımıza da girmiş, ister istemez kendimizde olmayana meyl ediyoruz, sana basenin var demişler aklına onu sokmuşlar, bana da basenin bile yok çok zayıfsın falan demişler hepimize bir manipülasyok s..kerim böyle işi, güzeliz aga ya senin basenine kurban olsunlar, ne güzel farklı kendine özgü vücutlar işte
Valla billa ya bunlar hep psikolojik oyunlar, esmere çok karasın, beyaza ay çok beyazsın git bronzlaş falan noluyor yaa maksat insana kendini kötü hissettirmek işte. Doğan nasılsa öyle kullan vücudunu, basenli kadın da ayrı güzel yani, ben de azıcık basenim olsun isterdim şahsen. Işıltısı olan kadın kilolu veya zayıf her türlü çekici oluyor.Ayy bal damlıyor ağzından valladoğru söylüyorsun aslında, zayıf olsan ona bi kulp kilolu olsan ona bi kulp. Neyi beğeniyorlar ki, sanki milleti memnun etmeye geldik dünyaya.
Ben de kilo aldıktan sonra,ohaaa ne olmuş sana diyenler çok oldu ama ben yemeye devam ettimBen bu basen olayıma ergenlikten beri takığım. Hatta o zamanlar daha beterdim, asla kısa bluz tshirt falan giyemezdim. Sonra sonra biraz güvenim geldi. Düşüncenize 15-16 yaşındasın beynine bunları sokmuşlar saçma sapan oran fazla buran çıkık diye.
Ya var ya acayip sinir oluyorum bana da ergenken taş gibi vücudum var hala kulp takıyorlardı bu ne çok beyazsın deyip gülüyorlardı, bronzlaşmadan bacaklarını açma diyorlar, azıcık kilo al çelimsizsin diyorladı, varolan ışıltı özgüven de sönüyor, buruşmuş kağıt gibi köşede kalıyordumBen bu basen olayıma ergenlikten beri takığım. Hatta o zamanlar daha beterdim, asla kısa bluz tshirt falan giyemezdim. Sonra sonra biraz güvenim geldi. Düşüncenize 15-16 yaşındasın beynine bunları sokmuşlar saçma sapan oran fazla buran çıkık diye.
Evet çünkü işin sırrı kendini her halinle güzel bulmakta, ben kendimi toplumun güzellik algısına göre değerlendirmiyorum diyebilecek kadar özgüven sahibi olmakta.Valla billa ya bunlar hep psikolojik oyunlar, esmere çok karasın, beyaza ay çok beyazsın git bronzlaş falan noluyor yaa maksat insana kendini kötü hissettirmek işte. Doğan nasılsa öyle kullan vücudunu, basenli kadın da ayrı güzel yani, ben de azıcık basenim olsun isterdim şahsen. Işıltısı olan kadın kilolu veya zayıf her türlü çekici oluyor.
giy yüksel bel skinny jean üstüne de crop uff basen gibi basen gez valla, olan var olmayan varEvet çünkü işin sırrı kendini her halinle güzel bulmakta, ben kendimi toplumun güzellik algısına göre değerlendirmiyorum diyebilecek kadar özgüven sahibi olmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?