Ahali Lokali

O beyazlık şeysini Ben de çok yaşadım.Sen cidden benim kayıp kardeşim olabilirsin

giy yüksel bel skinny jean üstüne de crop uff basen gibi basen gez valla, olan var olmayan var gerçi bulunduğun şehri bilmiyorum rahat olmayabilirsin
Rahat gezilebilecek yerdeyim canım sorun yok ama kaç yaşında kadınsın neden crop giydin derler mi diye düşündüm bu sefer de iyi mi

Rahat gezilebilecek yerdeyim canım sorun yok ama kaç yaşında kadınsın neden crop giydin derler mi diye düşündüm bu sefer de iyi mi
ahh ahh demeseler bile derler mi acaba diye içinden bu düşünce geçiyor sonuçta ve full özgürlük yok işte insan içten içe rahatsız oluyor. Bizim toplumu bu yüzden sevmiyorum

20li yaşlarda kaldı o işler hanım hanııım kendine gel demesinler ben azıcık 40 a doğruyum da
40 olsan ne ya delirdin galiba, tam kadın kadın yaşlar bunlar lütfen, sana kendini böyle kötü hissettirmişler çok sinirlendim şu an, gel avrupaya bir crop giy salın, bak neler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…