- 18 Şubat 2018
- 13.500
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.312
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.061
O beyazlık şeysini Ben de çok yaşadım.Sen cidden benim kayıp kardeşim olabilirsinYa var ya acayip sinir oluyorum bana da ergenken taş gibi vücudum var hala kulp takıyorlardı bu ne çok beyazsın deyip gülüyorlardı, bronzlaşmadan bacaklarını açma diyorlar, azıcık kilo al çelimsizsin diyorladı, varolan ışıltı özgüven de sönüyor, buruşmuş kağıt gibi köşede kalıyordumKanka hepsi kıskançlık bunların ya düşmeyin tuzağa. Mis gibi açarım valla bacaklarımı da evet beyazım peynir gibi ben de beyaz renk bir tene sahibim allah allah doğamla mı kavga edeyim, esmer güzeller de var beyaz güzeller de. Renklerin bile modasını yapıyorlar. Bir ara esmerlik modaydı bir ara beyazlık aptallık ya başka bir şey değil
Ya artık şaşırma evresini geç, kardeşiz kabullenO beyazlık şeysini Ben de çok yaşadım.Sen cidden benim kayıp kardeşim olabilirsin
Bu işte yaBence güzellik farklılıkta, tek tip şeyleri oldum olası sevmem
Rahat gezilebilecek yerdeyim canım sorun yok ama kaç yaşında kadınsın neden crop giydin derler mi diye düşündüm bu sefer de iyi migiy yüksel bel skinny jean üstüne de crop uff basen gibi basen gez valla, olan var olmayan vargerçi bulunduğun şehri bilmiyorum rahat olmayabilirsin
Yaşında ne var ayolllRahat gezilebilecek yerdeyim canım sorun yok ama kaç yaşında kadınsın neden crop giydin derler mi diye düşündüm bu sefer de iyi mi
Ben makyaj yapmadığım ve kaşlarımı almadığım için farklı oluyorum,çok komik yaBence güzellik farklılıkta, tek tip şeyleri oldum olası sevmem
ahh ahh demeseler bile derler mi acaba diye içinden bu düşünce geçiyor sonuçta ve full özgürlük yok işte insan içten içe rahatsız oluyor. Bizim toplumu bu yüzden sevmiyorumRahat gezilebilecek yerdeyim canım sorun yok ama kaç yaşında kadınsın neden crop giydin derler mi diye düşündüm bu sefer de iyi mi
ben de kaşlarımı almıyordum birkaç ay önce altlardan birkaç tel almaya başladım kankaBen makyaj yapmadığım ve kaşlarımı almadığım için farklı oluyorum,çok komik ya
20li yaşlarda kaldı o işler hanım hanııım kendine gel demesinlerYaşında ne var ayolll
Valla hiç işim olmaz kanka,ortasını alıyorum sadece.Fazla bakıma alışkın değilimben de kaşlarımı almıyordum birkaç ay önce altlardan birkaç tel almaya başladım kankadeğişiklik şart ahahahahha
Hiçte bilerek,neyle rahat hissediyorsan onu giyeceksin20li yaşlarda kaldı o işler hanım hanııım kendine gel demesinlerben azıcık 40 a doğruyum da
Kaşlı gözlü hatunsun demek ki ben makyajsız çok soluk duruyorumBen makyaj yapmadığım ve kaşlarımı almadığım için farklı oluyorum,çok komik ya
40 olsan ne ya delirdin galiba, tam kadın kadın yaşlar bunlar lütfen, sana kendini böyle kötü hissettirmişler çok sinirlendim şu an, gel avrupaya bir crop giy salın, bak neler oluyor20li yaşlarda kaldı o işler hanım hanııım kendine gel demesinlerben azıcık 40 a doğruyum da
Benim nasıl gözüktüğüm pek umurumda değil kiKaşlı gözlü hatunsun demek ki ben makyajsız çok soluk duruyorum
36 yaşındayım canımYaşın ne cidden ya onu bilmiyorum N noktalibirgul
Var ya,en güzel yaşların36 yaşındayım canım
kız o bakım değil temel ihtiyaç artıkValla hiç işim olmaz kanka,ortasını alıyorum sadece.Fazla bakıma alışkın değilim
Millet dünya para döküyor ona,benim görümce dövme kaş yaptırmıştı bir arakız o bakım değil temel ihtiyaç artıkahahahhaha şaka yapıyorum bu arada kaşlarının şekli varsa tabi ki almaya hiç gerek yok çok hoş duruyor doğal olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?