Ahali Lokali

36 yaşındayım canım
seni döverim cidden (bu kiloyla dövemem biliyorum ama mecaz olarak yani )
ya bu sen kafayı mı yedin, avrupada millet özellikle 30+ kadın seviyor, nedenlerini de yazardım da neyse siz bilirsiniz ya bu çıkın dar kafalı toplumların saçma normlarından yaa

Aslında hiç de öyle takık değilim toplumun tuhaf kurallarına sanıyordum kendimi ama resmen bilinçaltımı açığa çıkardınız naptınız bana hipnoz mu yaptınız çaktırmadan ya

Aslında hiç de öyle takık değilim toplumun tuhaf kurallarına sanıyordum kendimi ama resmen bilinçaltımı açığa çıkardınız naptınız bana hipnoz mu yaptınız çaktırmadan ya
ben de öyleydim çünkü ondan biliyorum. Normal bilincimiz buna karşı ama subconscious dediğimiz o alt beyine girmiş o fikirler. Mesela kısa etek giyerken bile aman olur mu endişesi içinden geçiyorsa (dillendirmene bile gerek yok) demek ki alt beynine işlemişler maalesef

2 yıl önce 1000 TL vermiştim yanlış hatırlamıyorsam, arada 1-2 işlem daha yaptırdım karıştırıyor olabilirim ama az değildi yani. Şimdi ne oldu fiyatlar onu da hiç bilmiyorum

10 sene önce varmıydi ki?Kesin çözüm oluyor mu gerçekten,sadece bunu merak ediyorum.
Vardı canım olmaz mı Tam 10 değildir benim 8-9 da olabilir, eski iş yerimdeydim oradan hatırlıyorum 2012-2013 gibi olması lazım. Kesin derken zaten yüzde 70-95 arası bi sonuç alınıyor bildiğim. Bende de o civarda başarılı oldu. Memnunum yani. Sonradan hormon değişimi doğum vs yaşarsan artış oluyormuş ama eski haline dönmüyorsun tabii

Sırf şu erteleme huyum yüzünden erteleyip duruyorum var ya,normalde böyle şeylere verilen yüksek paralara acırım ama bu ciddi bir ihtiyaç,bir kadının kendine yapabecegi en büyük iyilik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…