- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.101
Epilasyon mu?Kaş mi?Hatta 20 seans olacak neredeyse on seans bi yerden paket aldım Arada bir ili başka yere gittim hiç memnum kalmadım şimdi 4 seanstır başka yere gidiyorum büyük rahatlık dermapen de yaptırıyorum ben güzellik böyle şeyler seviyorum
Evet kesinlikle büyük rahatlık. İnşallah ilk fırsatta yaptırabilirsin canım.Sırf şu erteleme huyum yüzünden erteleyip duruyorum var ya,normalde böyle şeylere verilen yüksek paralara acırım ama bu ciddi bir ihtiyaç,bir kadının kendine yapabecegi en büyük iyilik bence.
Gittim bir yerle konuştum ama arkasi gelmediEvet kesinlikle büyük rahatlık. İnşallah ilk fırsatta yaptırabilirsin canım.
Dermapen ben de yaptırdım ama ondan memnun kalmadımHatta 20 seans olacak neredeyse on seans bi yerden paket aldım Arada bir ili başka yere gittim hiç memnum kalmadım şimdi 4 seanstır başka yere gidiyorum büyük rahatlık dermapen de yaptırıyorum ben güzellik böyle şeyler seviyorum
Dermapen ne ki kızlar?Dermapen ben de yaptırdım ama ondan memnun kalmadım
Ciltteki lekeler kırışıklar gözenekler için yapılan bi işlem. Kalem şeklinde bi alet var ucunda mikro iğneler olan onunla cildinde küçük delikler açıyorlar sonra cilt onları tamir etmek için daha fazla kollajen üretip güzelleşiyor falan filanDermapen ne ki kızlar?
Tek yaptığım etkinlik saç boyamak benim,valla kendimi paspal hissettim aranızda☺.Ciltteki lekeler kırışıklar gözenekler için yapılan bi işlem. Kalem şeklinde bi alet var ucunda mikro iğneler olan onunla cildinde küçük delikler açıyorlar sonra cilt onları tamir etmek için daha fazla kollajen üretip güzelleşiyor falan filanbenimki güzelleşmedi o ayrı
ben de yaptırdım bunu, acayip rahatlatıyor yaVardı canım olmaz mıTam 10 değildir benim 8-9 da olabilir, eski iş yerimdeydim oradan hatırlıyorum 2012-2013 gibi olması lazım. Kesin derken zaten yüzde 70-95 arası bi sonuç alınıyor bildiğim. Bende de o civarda başarılı oldu. Memnunum yani. Sonradan hormon değişimi doğum vs yaşarsan artış oluyormuş ama eski haline dönmüyorsun tabii
Ben de gideceğimben de yaptırdım bunu, acayip rahatlatıyor ya
İhtiyacın yokmuş demek kiTek yaptığım etkinlik saç boyamak benim,valla kendimi paspal hissettim aranızda☺.
koltuk altı ve özel bölge inanılmaz bir rahatlık. Ama acıyor bilesinBen de gideceğim
Şimdiye kadar iyi idare etti de,bilmiyorum bakalım artık neler çıkar zamanlaİhtiyacın yokmuş demek ki
Her ay o acıyı çekiyoruz zaten,valla kesin cozumse 50000 lira bile veririmkoltuk altı ve özel bölge inanılmaz bir rahatlık. Ama acıyor bilesin
Kaşa ihtiyacım yok çok şükür herkes aşık kaşlarıma lazer kankamEpilasyon mu?Kaş mi?
valla buna kesin çözüm denir yani, genital bölge nemli olduğu için orada sarı tüyler kalıyor yalnız. Diğer bölgeler gayet başarılı, özellikle beyaz tenli siyah tüylü olanlarda güzel sonuç veriyor kıl kökü kolay tespit edildiği için, o yüzden bende işe yaradı bayağıHer ay o acıyı çekiyoruz zaten,valla kesin cozumse 50000 lira bile veririm
Ben geçen ay gittim bir güzellik merkezine,regl bittikten 1 hafta sonra gel dedi ama gidemedim ve kaldı öyle.Ama artık ciddi ciddi gitmek istiyorumvalla buna kesin çözüm denir yani, genital bölge nemli olduğu için orada sarı tüyler kalıyor yalnız. Diğer bölgeler gayet başarılı, özellikle beyaz tenli siyah tüylü olanlarda güzel sonuç veriyor kıl kökü kolay tespit edildiği için, o yüzden bende işe yaradı bayağı
Yakın zamanda da gitmeye niyetlenmişsin bak madem istiyorsun imkanın da varsa hemen git bence de daha geç olmadan. Yaz dönemi sıkıntı çünkü güneş çıkınca iyiceBen geçen ay gittim bir güzellik merkezine,regl bittikten 1 hafta sonra gel dedi ama gidemedim ve kaldı öyle.Ama artık ciddi ciddi gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?