Ahali Lokali

Hatta 20 seans olacak neredeyse on seans bi yerden paket aldım Arada bir ili başka yere gittim hiç memnum kalmadım şimdi 4 seanstır başka yere gidiyorum büyük rahatlık dermapen de yaptırıyorum ben güzellik böyle şeyler seviyorum

Epilasyon mu?Kaş mi?

Dermapen ne ki kızlar?
Ciltteki lekeler kırışıklar gözenekler için yapılan bi işlem. Kalem şeklinde bi alet var ucunda mikro iğneler olan onunla cildinde küçük delikler açıyorlar sonra cilt onları tamir etmek için daha fazla kollajen üretip güzelleşiyor falan filan benimki güzelleşmedi o ayrı

Tek yaptığım etkinlik saç boyamak benim,valla kendimi paspal hissettim aranızda☺.

ben de yaptırdım bunu, acayip rahatlatıyor ya

Her ay o acıyı çekiyoruz zaten,valla kesin cozumse 50000 lira bile veririm
valla buna kesin çözüm denir yani, genital bölge nemli olduğu için orada sarı tüyler kalıyor yalnız. Diğer bölgeler gayet başarılı, özellikle beyaz tenli siyah tüylü olanlarda güzel sonuç veriyor kıl kökü kolay tespit edildiği için, o yüzden bende işe yaradı bayağı

Ben geçen ay gittim bir güzellik merkezine,regl bittikten 1 hafta sonra gel dedi ama gidemedim ve kaldı öyle.Ama artık ciddi ciddi gitmek istiyorum.

Ben geçen ay gittim bir güzellik merkezine,regl bittikten 1 hafta sonra gel dedi ama gidemedim ve kaldı öyle.Ama artık ciddi ciddi gitmek istiyorum.
Yakın zamanda da gitmeye niyetlenmişsin bak madem istiyorsun imkanın da varsa hemen git bence de daha geç olmadan. Yaz dönemi sıkıntı çünkü güneş çıkınca iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…